Петка, честит юбилей на твоята майчица! Да ви се радва и да е здрава още дълги години!

Мириям, и аз съм, меко казано, озадачена от коментара на треньорката.
Тази есен Зорница се върна "понапращяла" от бабината кухня, а точно тогава я записахме на балет. Нито веднъж не е ставало дума за килограми или фигура.
И какво стана? За една учебна година редовни тренировки по балет и плуване, детето се източи на височина и се прибра и коремче, и всичко излишно, каквото имаше. Много съжалявам най-вече, че момичетата са се огорчили.....Това са неща, които остават за цял живот.
А иначе по темата- сега му е времето за промени в хранителния и двигателния режим, по-нататък ще става по-трудно. 
Утре тръгваме към Влас. За съжаление, ангажиментът, който бяхме поели във Варна, отпадна, а с него и мечтата ми за няколко седмици насаме с мъжа ми.
Да не говорим, че и парите бяха добри....

Чудесни новини, честито на Бърборена за сваления памперс и хвърлената биба. Пораснаха малките септемврийчета...
Но не съм редовна и обикновено не ми се струва ой знае колко интересно случващото се, заради което съответно не пиша и така-а-а... Лятото при нас върви добре. Ще ми се да беше малко по-слънчево, но каквото-такова. Аз си изкараха моята почивка без деца на едно приятно сърфистко островче. Загубих се точно преди да замина, а там някак в безметежието се намерих себе си, отново. И се върнах към живота си с децата с желание и ентусиазъм почти
умее да плюе чудесно / за миенето на зъби говорим или като се налапа с боклуци ии скам да си изжабури устата/. Цяло лято имам малко профи ангажименти в кабинета, но ги съвместявам с двете деца. Организираме си кратки излизания от града, срещи с приятели, разнообразия...От септември ще я пускам и Джи ученичка.

По 4ас 4ас и нещо се храним-а коли4еството е не пове4е от 250-300гр.Ужас е просто
Джи също не винаги има еднакъв апетит. Всяка сутрин им правя нещо, което евентуално са си поръчали от вечерта. /имаме такъв ритуал вечер. Гледаме Жак Пепен - любимият кулинар на Спаси и си говорим какво ще си хапваме на следващия ден/ Понякога хапва добре. Друг път изобщо отказва. Рядко си го слагам на сърце. НО за бисквитите и солетите...как така вие не ядете, но в къщи имате такива неща... Значи ги купувате за нея. Опитай се просто нищо да не й даваш като не иска. Кгато вие седнене на маса ако е гладна ще дойде и ще си вземе сама. Джи понякога също не се храни обилно на вечеря, а вечерно мляко нямаме. Така че спокойно.
.
.
.
.
, това ми е любимата храна и месото също.
, страшна работа.
Много е щастлива, че батко и кака отново са около нея. Тук в съседния двор има едно огромно куче- голдън териер. То е страшно добро и децата го правят какво ли не, даже внучката на стопаните му се опитва да го язди