И от нас едно включване

Пентаксима го сложихме точно по схема(не помня кога се падаше).Нямаме повече ваксини, каза педи ,до първи клас
Ходихме на консултация миналия месец-на година и девет месеца-12кг и 86см е резултата 
За яденето-аз моите деца от край време ги гоня от масата да спрат да ядат,не да започнат...
Каката е доста апетитна,Гого не е по-различен-може по цял ден да не спира да яде
Чудя се как да го ограничавам понякога-като сме навън и види някое дете,че яде и започва едно тръшкане и викове и не мога да го удържа
да не ходи да взима на детето храната.Та по тази причина винаги като излизаме в парка или някъде по кафетата нося в чаната пакет солетки-опитвам се тях да го залъжа да не краде на децата храната 
Сутрин става гладен-това му е първата дума като отвори очи:"Ам-Ам" и надига дупето.На обед пак си хапва добре....Вечер вечеря с нас-салатка и манджичка някоя.И между храненията си хапва плодове всякакви.Прясно мляко давам само в кремчета или грис-не съм давала така да пие,мисля,че е прано
Абе от към хрането проблема ни е как да ограничим количеството
Да,ама никак не звуча достоверно като през това време Гого се облизва апетитно насреща и вика:"ДАЙ!"(дори и да е нещо,което никога не е опитвал).Така и опита шоколада-една жена даваше на нейното дете и моето като се натика там при тях и посяга и той
Е,даде му жената....и то не веднъж...
Принудех се да си тръгна преждевременно,защото щеше да преяде....
Мариям,във фейса съм Pepa Georgieva
))) 
.
, трудно му е да го преживее това последното.
Много неприятно и тежко в това горещо време! Дано бързо да се вдигне на крака! Пиши как е! 
Голям кеф.
Първите два дена Галя орева целия плаж. Не можеше да си намери място- пясъкът я дразнеше, защото я цапа, от морето я е страх....Днес беше много по-добре. Вчера за късмет баш по време на най-големия рев и вкисване видяхме едни дечица, които бяха събрали морски рачета в една дупка на брега. Галя веднага забрави да плаче и може би около час седяхме покрай тази дупка да гледаме как мърдат рачетата.
днес видя царевица, после сок и накрая се принудихме на станем и да отидем да купим и двете 
по този повод се сещам как детенцетона нашите съседи се прибра разплакано, зашото даскалката му писала 2 по рисуване. Само тя рисувла грозно и всички й се смяли / и итова на дете в 1 клас
/