Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 511
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Jesuse_Nelly ,не се притеснявай-на децата много бързо им минава  Peace Знам какво си преживяла...случи ми се преди месец,но на гого се наложи да му сложат и два шева,защото беше доста дълбока рана  Cry Най-шокиращото за мен беше да си държа детето,докато хирурга го шие  Cry УЖАС!!Не знам как не припаднах,докато Гого ми се мяташе в ръцете..... ooooh!
Знам,че такива инциденти са неизбежни и така се расте,но....толкова нерви ни докарват тези случки.. Sad Дано са по-малко и Господ да пази децата ни  Praynig

# 226
На Маги е в задната част на главата. Посъветваха ни само първите 24 часа да внимаваме с мокренето. И то не защото е страшно, а в предвид по-бързо хващане на коричка. Бесотана веднага след като се наспа (3 часа) започна игра, изразяваща се в скачане и падане по глава на леглото.  Crazy Просто, не ми стигаше кръвта по дрешките ами и да гледам кървав чаршав след това. И като го пиша ми омекват колената, а само като си помисля, че ако тя не беше видяла ужаса в очите ми дори нямаше да ревне...

И на Маги раната беше дълбока, но пък аз имам щастието да имам сестра анестезиолог. За това и шева ни се  размина.

# 227
Mai mai много ми беше смешно това дето Ивка викала Фют фют като искала нещо за пиене, също и Велин на Джизъс Нели дето все искал на то-ките … Joy
Милия Велин как си ударил главичката, че и Маги, и Гого … Hug

# 228
  • София
Да съживя малко темичката с един морски поздрав от мен и mimoletka. Wink Направихме приятно съвместно плажче  по време на почивката им в Слънчев бряг.  Simple Smile

Jesuse- Nelly, много неприятен инцидент! Sad На мъничките бързо им минава, но....такива случки се помнят цял живот.... Sad

# 229
Суити, що само една? Много сте сладки!

# 230
  • София
Мерси! Адашката снима повече, ще чакаме снимки и от нея. Wink

Между другото, да ви питам за един проблем на фотоапарата. Изведнъж започна да прави безцветни снимки. Rolling Eyes Не знам как точно да го опиша, но заснетите кадри са почти съвсем бели, все едно съм снимала срещу силна светлина. Обективът ми се стори леко позацапан / някой го беше пипал с пръстчета Grinning /, малко го зачистих, но без резултат. Та се чудя да не би проблемът да е по-сериозен.... newsm78 Знам, че в темичката доста мами се интересуват от снимки и фотография, та ако някой се сети  на какво би могло да се дължи, ще съм благодарна да ме насочите.

# 231
Суити , някой ти е пипал режима на снимане. Виж настройките и със сигурност ще има промяна я в исо, я в друга настройка.
Така стават снимките, когато са преекспонирани - много отворена бленда или ниска скорост.
Има и друга вероятност, но за жалост ако е тя ще ви трябва нова камера - ако е развален затвора на обектива.
Благодаря за хубавата снимка с Мимолетка!
Аз чета, но ме е налегнал мързел, нали съм при мама да ме глези  hahaha

# 232
Вечи, добре дошла на родна земя!

# 233
  • София
Здравейте!
Джизъс Нели-много неприятно това с инцидента с детенцето.вече го преживях,само че на веждата.Като заздравее раната го мажи с Контратубекс-позаличава малко.
Суит-много хубава снимка-поздрави на моретоот мен.
Веч,ако случайно идваш към София може да се видиме-ще ми бъде приятно.

# 234
Суит, благодаря ти, че си се застъпила за мен. Определено се почувствах обидена от постовете на Стефина (в този нейн коментар също разпознавам себе си: "И все пак се чудя как така от раз хора изчезват и повече не се появяват.При всичко ,което сме съприживели заедно.Може и аз така да реиагирам след време,но все си мисля,че ако стане ще се появявам понякога.") Та, Стеф след като преди няколко седмици ти сама ме попита на лични и аз ти отговорих и ти споделих  причината да не пиша повече във форума, наистина намирам за крайно неуместни постовете ти.
Мариам, във фейса съм Росица Милева  Hug

# 235
 Thinking Хмм, аз не ви четох седмица-две, и какви сте ги заформили!?!??!?!?! Може ли да се настроите позитивно-лятно и да почна нещо хубаво???? Хайде да сложим по една снимка на сладурковците - на плаж, море или където и да е - весела, оптимистична, "опрощаваща"  Peace (е, може и ние да сме на снимките)

Така, аз ще пиша само за себе си пък. Е, и за домочадието, де. Така и така - видя се, че за милото няма да се намери работа сега, и решихме да.... започнем от нулата. Ще правим наш магазин. В момента, в който го решихме и почнахме да действаме, нещата взеха да изникват - възможности и бизнеси, които ни търсят точно нас. Вярно е, че "подсъзнанието може всичко", но е трябвало и точният момент да дойде. В другото отношение - Владчи расте, учи се, ние се чуим с него, гледаме се тримата, и оценяваме дните си заедно. Интересно ми е се удивлявам ежедневно колко правилно действат, стоят, копират и учат децата.... и как често (неволно) ние - родителите или обществото - ги изкривяваме по някакви калъпи. Но не ми се иска да завършвам тъжно, и ще ви кажа, че Владчо може... (чудя се тук кое точно да "похваля")... да си върти пръчка между пръстите на краката  Crazy Ха! дали някой разбра какво имам предвид - ако не е, да се усмихне, ще кача клипче  Laughing

# 236
Хммм... тук усещам.. обидени хора  Confused ... не zнам дали трябва да питам zащо е така, или да не питам.. Както и да е, така и така очевидно не съм в час  Wink . А и всеки си zнае. Но не ми се иска точно Флу да е (не че някой иzобщо трябва да е обиден)...
Флу, ти винаги си била толкова поzитивна и весела.. Каквото и да е станало,я вно нещо те е натъжило. Ама къде иzобщо се меся и аz, като никого не поzнавам лично  Confused

Нели, хахаха  Crazy , ами.. аz те раzбрах zа пръчката, ама не съм сигурна. Щото ми се струва невъzможно zа толкова малки деца това, което си представям. С огромен итерес чакам клипа  Hug А zа това, което zапочвате - наслука и попътен вятър  Praynig А ако не е тайна, zа какво ще е магаzина?
П.П. Гледах те в интервюто zа Ла Лече Лига, прекрасна беше  Peace

Нищо не се сещам да ви напиша zа нас в момента  Crazy

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 00:21 от Сова

# 237
Деси споко и аз не съм много в час какво става и кой на кого е обиден и заради какво. Само е жалко, че зачезват готини хора. Но дано пък им мине бързо и пак се появят  Mr. Green

Нели супер идея това с летните снимки. Ще преровя моите и ще избера нова.

Ох Яна е влязла в много опърничева фаза. Чудя се дали има връзка с това, че от около 5 дена не и давам биберон за заспиване  newsm78 Вечер като си ляга преди да заспи почва да разправя какво и се е случило последния месец и ме изумява какви неща помни  Whistling

# 238
Здравейте момичета Simple Smile.
Я пак посред нощите ви спохождам  smile3525.
Гледам, че сме турнали чер пипер в манджата  newsm53 и аз не съм в час та да не се пазаря, но малко екшън разтоварва напрежението,  Hug
Само молим да не прекалим с пипера па да загорчи.
Еее как по сред нощ ми върви да ви приказвам в притчи нали  newsm03, да ме не сритате сега hahaha.
Да ви кажа за мойто кръстче.
Ходих при лекаря и си направих снимка и като видях там на снимката, че костите ми са се изхабили и се стреснах.
Това са кокали, не е шега работа, основата на тялото ми в центъра на скелета.
Та направих си план и ще бъда упорита.
1. Ще си променя живота.
2. Дано в първото успея  hahaha.
Като подточки ще отслабвам казвам сори на себе си ама нема вече на къде...
Ще се лекувам, ще ходя на физиотерапия от другият понеделник, ще се пазя, ще спортувам вече три пъти ходих на фитнес и едвам кретам като стара баба съм  ooooh!.
Тренера каза три серии по 12 пъти аз направих от всичко по 5 серии по 20 пъти пак прекалявам нали?
Сега се образовам на тема хранителни режими и фитнес режим.
Молим подвижните супер готини мами да дадат по едно рамо в тази насока.
В Ямбол не намирам свестен фитнес да не говорим кадърен инструктор та се чудя дали да не се допитам до някой виртуално да положи една добра основа в мен.
И последно реших, че целенасочено ще гледам весело на живота  newsm47 .
Много ми харесва идеята за снимките, утре ще ги сваля и ще ви покажа нещо от нашият цветен, весел живот и убавеца Йосиф, който много ми помага да гледам весело на живота, просто постоянно ми дава тласък.
Петка като те слушам за вашата фаза и виждам, че и ние сме в такава, но аз още не съм грабнала бибата.
Това не му пречи да се събужда крив и да воюва за всичко, което е "не".
Мисля, че е само период и му показвам уверено, че крясъците му няма да променят мнението ми и "не"- то си е твърдо.
Струва ми се, че Йосиф за първи път осъзнава, че ще му казвам "Не", дълбоко разочарован е от това предателство и то точно от мен представяш ли си, а ме мислеше за готина  hahaha
Нели дано да имате добър успех   bouquet.
Вечи  Hug тук ли си вече.
Добре дошли в България  bouquet.
Наглези се, почини си па ми фрасни един телефон и да се видим колко сте пораснали и какви ги вършите.
Момичета оставям ви и ви желая най хубава седмица!

# 239
Ехо, тук съм.
Днес бягаме към морето. Мариамче, може на връщане да минем край вас - на 28 сме на обратно от Синеморец
Без сол и пипер манджите не стават. Който както иска да я хапва. Аз и така си ви обичам.

Общи условия

Активация на акаунт