Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 637
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
mai_mai на патерици честит рожден ден. Много здраве, късмет и щастливи моменти.

Суйт дано вече сте ОК и повече нямате поводи да си разваляте настроението по морето. Завиждам ви благородно.  Sunglasses
НИе същио се борим с един разстройство вече почти седмица. Ту става по-добре, ту пак се влошава. 100 пъти ми я връщаха от яслата, като аз я пращам като съм сигурна, че е добре. Уж гелдам да и давам само препечени филии, картофи и ориз, ама тя все иска разни плодове и други непозволени. А бананите вече и писнаха. НАдявам се до неделя да се оправи. Другата седмица ни е последна на яслта. А в четвъртък има празненство с барбекю.

НА всичко отгоре от тази седмица ношния сън на Яна беше ужаст. Буди се през ноща, реве явно зашото и се спи, обаче не може да заспи. Иска все да ходим в другата стая да спим, после иска обратно в спалнята. Тази нощ ни побарка. В 2 като се събуди и рев и не казва какво иска. 1 час не можа да заспи, после в 4ри същата история и накрая в 6 се събуди окончателно  Tired На всичко отгоре през деня спа само 40 мин. Аз лично бях тотално изтощена. Не знам как тя издържа. Но като легна беше толкова гроги, че заспа за 5 мин. Е преди това си драпна поредното 5 минутни възмущение.
хич не може да разбере, че трябва да се спи. Ако можеше щеше по 24 часа само да играе.
А вече 3 седмици не е виждала биберона и още не я е забравила  Shocked Вашите деца колко време след това я търсеха. Никога не съм предполагала, че имат толкова дългосрочна памет.

А да ви питам по колко ходят вашите деца. Имам предвид като тръгнем на разходка и след 300-400 м Яна почв да вика да я гушна и да я взема. И се чудя дали се уморява или просто се лигави.  ВИе излизате ли вече без колички?
Дриг е въпросът, че често се случва да си бутам количката и да я нося нея  ooooh!
Та такива ми ти работи

# 286
маи маи, и от мен!  bouquet Дълги години любов и здраве и много късмет ти желая.

Вечи, тази нощ ще ти пратя покана. Красимира Димова съм.

# 287
  • София
Здравейте мами,
И аз влизам по сериозен повод днес. Да се похваля - имаме си студент. Момчето ми е прието по първо желание в НБУ - специалност Компютърни и медийни технологии.  Party

Майче, честит рожден ден! Да си жива и здрава и все така красива и лъчезарна. Наздраве!  Hug
Миленче, много е радвам, че мина леко вирусът при Галето тази година. Нашето и то такова оправно. Днес го питам дали да вземем количката (за бутане) от колата (че в нея само мен ме няма вече- на Ради стол, количка за возене, триколка, количка за бутане, голям камион и още найсет дребни боклучета) и той ми вика - не! и ми сочи багажника и вика "ло-ло" което в превод означава колело. т.е- съвсем ясно вече си се изразява, че не иска това, а онова, което при това е в багажника. После отиваме на кафето и му показвам соковете и го питам какъв иска - вишна, портокал, ябълка или праскова и той сочи прасковата и вика - "пЛаски" хаха - ще му умори просто.  Heart Eyes А батковците си нарича МонЕ и ПавУ хаха
Бързо оздравяване на Гого и на Яна.  Hug
Ние другата седмица към края, ЖЗ, пердашим към Бургас. Ще се чуем с групата на Шаро. Лоli,  Wink само твои координати нямам.

Хайде, отивам да празнувам аз.  Wink

# 288
Майче, newsm59 на патерица! От здраве и любов да не се отървеш Hug
Ирина,честит ви студент HugПожелавам му всичките си изпити да взема с лекота Hug Представям си колко щастлива и горда майка се чувстваш smile3525
Бързо оздравяване на Гого и Яна Heart Eyes
Суити,дано наистина сте до тук с болестите,а Галето е очарователна сладурана Hug
Далия и тя е болна Sad Температурата я овладяхме,хремата също,но кашлицата ме притеснява.Вчера я преслушаха,уж нищо обезпокоително,но за всеки случай и изписаха Суметролим.Сега уж се кърти,но е някак суха в същото време #CrazyВ понеделник ще разберем как е Rolling EyesЗа капак и мъжът ми се разболя,а аз вече месец не мога да се оправя с гадната хрема ooooh!Иначе Далия си е същата фурия,дори когато беше с температура.Сега покрай последните прегледи,започна да си играе на лекарки newsm53Слага си важно слушалките и ни преглежда всики,барабар с куклите hahaha Кара ни да дишаме,слага инжекции,гледа ни гърлата,абе голяма е скица Joy
Петка ние не ползваме количка още от февруари месец.Далия и тя на такова разстояние иска да я вземам,но след две крачки иска да слиза Heart Eyes

# 289
Май май честит рожден ден мила!

И аз така, понякога ми се струва че и за нас, и за Данчо ще е по-добре да се разделим за малко. Днес играеше на топка вън с децата (баба му го наглеждаше), а ние си излязохме двамцата. И за него, и за нас си беше по-добре.
Ирина честит студент! Леко следване!
Беба много ми стана жално да прочета за Макс.
Суит радвам се че се е разминало, много е неприятно това с повръщането, особено съчетано с диария (при вас нямаше нали)
Петка на мен малкия май само ми се лигави. Днес сутринта се беше наспал, беше закусвал и свежарка и като излязохме взе да ме заобикаля постоянно и да иска да го нося. Отказах му и час, час и половина после си вървя до детската площадка и обратно. Така че при нас ако съм сигурна, че не е наистина много уморен не го взимам и си върви човекът. Не че не се натиска (естествено че е по-хубаво да те носят Wink), но като разбере че не му минава номера и си ходи.

# 290
Петка, критичният перид след бибооткаzването беше някъде около седмица у нас. После влеzе в крак и понякога само я споменаваше, но беz нерви и търсене. Дано Яна скоро свикне, повечето ви е минало, три седмици са доста време.
Беz количка не иzлиаzам аz. Не мога, трябва все да я гоня.. Ходи и повече, но с количката ми е добре, все още.

Иринка, честито на студента, да му минат студентските години като песен  Hug

На "почивка" ще ходим в Холандия (на морето), но само zа три дни, към каря на август, живи и zдрави. Мъжът ми не може да си вzеме повече отпуска сега, така че.. това лято толкова  Whistling Естествено, сме всички в комплект.

На болничките  Praynig да се стабилиzарат...

# 291
Флу да не е в Созопол? Май май нещо за това ли спомена? Питам, защото и аз съм там следващата седмица.
Суити, радвам се, че малка, сладка е в добро здрав.
Петка, дано бързо минат и неволите на Яна.
анамар, благодаря, че сподели. Страхотни снимки.
беба, пазете се. Дано бързо укрепне Макс.
Вечи,  Embarassed Embarassed Embarassed що ли не можах да те открия в пустия фейс? Нещо не правя както трябва или името ти не пиша вярно. newsm78
Ирински, честит студент. Ако лесно е влязъл, дваж по-лесно да излезе. Аз там учих, че носталгия ме обзе. Координати ще ти пратя на лични.

# 292
Лоли, аz пък тебе потърсих, ама ми иzляzоха доста жени с това име, та не раzбрах коя си ти.. Ето ти я Веч http://www.facebook.com/ArwenAbendstern?ref=ts

# 293
Ми, Деска, това ми е нова регистрация. Хакнаха ми пощата преди време, та затова сега имам 7,8 приятели и нямам снимка там. Ако е от полза... Или кажи как е твоята фамилия, че да те търся. Вечи съм я търсила с българското име  Embarassed, хем ми мина през ум, че вероятно трябва да се изпише на латиница. Ама на, тя простотията не ходи по гората. Mr. Green

# 294

Гaрденийкa a зa теб товa по4ивкa и отморa ли беше???Кaкво ти е мнението?Понеже имaме сходни по хжрaктер децa и зa товa питaм Hug
Хубaв ден и усмивки

Още сме на море  Wink
Не, за мен не е никаква почивка, дори напротив - перманентно изморена съм. Но обожавам да гледам Надя щастлива, а тук намираме много забавления. Най-малкото всичко е различно и я забавлява. Често страда, че трябва да се приберем, но нали после пак излизаме  Laughing
Варианта е този, който вече предложиха други мами - бабите. И ние сме с майка ми, която не е в идеално здраве и не мога да разчитам много на нея, но поне се гледат с Надя вътре. Навън е по-трудно,защото гледам майка ми къде ходи, а тя върви бавно. Подавам й ръка по стъпалата, а в това време Надя търчи напред и се сърди, че изоставаме...
Ще почивам като се приберем... може би...

За количките - не ползваме такава. Надя от давна не стои там, а на мен ми тежи да тичам след дете и да бутам количка. Ходи по-малко, от колкото я нося, но пък и тук има много хора и тя се чувства по-сигурна в мен. Дори на баща си не позволява, да я носи. Е, ще направя мускули  Wink

# 295
... ще направя мускули  Wink

Или ръцете ти ще стигнат глезените. Mr. Green Като моите. Близо 2 години се носим, мускулите ми са каквито си бяха, но пък за сметка на това вече си чешам коленете без  да се навеждам. hahaha

# 296
Хм, аз май се отказвам, пиша и чета почти всеки ден, но никога никой не ме отразява ... Май ми писна лекичко и се отказвам.
Да са живи и здрави всички пораснали септемврийчета     bouquet

# 297
yani_cat недей така мила TiredИ мен не винаги ме отразяват,но някакси не може към всеки да се обърнеш индивидуално.Сигурна съм,че никой нарочно не те игнорира.А също така съм и сигурна,че и други момичета от форума на моменти мислят като теб,дори имам спомен.че някой беше писал нещо като теб.Аз например пиша рядко,а когато напиша нещо ,обикновено споменавам хора от последните публикации.Просто те са ми най-пресни,нищо лично HugА специално на твоито постове много се радвам,казвам ти го честно HugМакар и да не го пиша,винаги те отразявам,ама винаги Heart EyesСигурна съм,че и другите мислят като мен PeaceМоля те,не спирай да пишеш PraynigНадявам се,че всичко е било кофти моментно настроение и ще си останеш в бандата Heart EyesМай много объркано го написах всичко това,но смятам,че ще разберете какво имам предвид  love001

# 298
Aз го бях писала. Ама честно , кофти е да водиш монолози и да се напъваш. В един момент просто почваш да се чувстваш излишен. И аз гледам общо взето философски на това и съм на ясно, че човек не е златна пара за да го харесват всички. И аз получих тогава уверения, че някой ми чете постовете за това и останах. Не че нещо се бях обидила и засегнала, но не съм фен на стоенето в група, която едва ли знае, че ме има. Wink Иначе и аз съм като теб мимолетке, чета всичко, радвам се на всеки септемврийски пост.

# 299
ха добро ви утро. при нас започна мн рано - ивка мрънка от 4.30, а преди  4ас повърна. предполагам, 4е е същият вирус като на Галето. Сега се успокои и спи.

Благодаря ви за пожеланията  Heart Eyes

yani_cat, недей така. Дори коато темата беше особено активна не ме отразяваха, ама ето ме. Няма да се даваш  Mr. Green Hug

Иринка, да ти е жив и здрав студентът! все така успешно да се справя с предизвикателствата!!! Мн ще се радвам да се видим, така че звънкай или пиши, когато можеш  Hug а пък тоз Ради е направо за изяждане.По4ти си го представих със замисления поглед как си изказва предпо4итанията  Heart Eyes

кой пита за количка  newsm78 ние с ивка от скоро излизаме без, но тя се измаря, запо4ва да мрънка, иска да я нося... то не 4е като коли4ката е с нас има някаква разлика  Tired тя не иска да седи вътре, бяга... като се измори пак държи да я нося. Рядко сяда доброволно.

и така.... днес племеннико-кръщелникът ми  Joy има рожден ден. стискайте палци всичко да мине по план и  Ивка да не прави специални ефекти WinkSick Praynig
ето нещо сладко за случая:

Общи условия

Активация на акаунт