Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 637
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
sweetkids_mama , изключително ефикасно е с магданоз да се натърка ухапаното от комар. Минава отведнъж! Просто взимаш листенца магданоз и натриваш хубаво докато позеленее. Най-добре ако можеш веднага след ухапването. Действа при всички, на които съм казала, дано и при вас се получи!

# 361
Суити, току що прочетох, че комарите не понасяли мириса на босилек. Това обаче се прави с превантивна цел, хапнатото не знам как се успокоява, освен с ментолов спирт.

# 362
Суити, и Борис реагира алергично на ухапвания.
Ползвам едно Бг мазило за и преди ухапване,
ама сега пусто не е пред и не мога да го открия, около 3 лева е.
В монтана ми направиха в аптека илач за мазане,
ама и него не го знам как се казва.
Вътрешно помага калции, под формата на сироп Клациев Глуконат.
След 1 прием потушава сърбежите, около 3 лева е.
Благодаря за идеите за РД.
Никак не го мисля този РД.
Ще е с баби и дядовци, роднини.
Няма да го правя екстра с деца.
Няма си още другарчета, Стефчо му е само другарче в битките Simple Smile
И двамата са с пъпки от жегите, главно около шията.

Суити, ето снимки, посрами ме.
Макар, че последните като правих,
си мислех за нашата тема и как ще ги постна  Blush

Имам много още, но тая жега ще ме стопи.
Мразя я вече.

Борис се плацика за н път в банята, като си нямаме двор  Sad

Снимки от нас, а вашите гледам в захлас, макар и без коментар.
Снимани са от май насам, на село при баба, в монтана, бургас...

Да, Пиаф, магданозът помага и при ухапване от пчела, каза баба ми, ама дано не се налага,
че на Стефчо му се наложи.

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 14:08 от Анe

# 363
суити,
за комарите имало лепенки на чико, и в аптеките ги има, които се лепят върху кожата на детето за през целия ден и били ефикасни, Деница също много са я нахапали

# 364
Лелееее,Ане,Борис колко голямо дете е станал!!!Направо не прилича на 2-годишен разбойник Mr. Green
Особено на сн в количката ми изглежда много голям! Heart Eyes

# 365
  • София
Ане, много е мил Борис !  Heart Eyes И двете момчета много са пораснали! Peace 

Благодаря за препоръките относно комарите, дано малко да се облекчат пъпките! Hug

# 366
пенелопи,  Hug

срам ме е, като чета коментари, а аз не съм правила  Blush

суити, ина, мая, жуже, лина, иринка, рафи още кой?

среща?

на 15,08, миналата година се видяхме.

аааа, дианчето и ясен,
джулс и ясен.

суити, да, не съм показвала снимки от зимата.

Галхен-Малхен, много сладка.
Галхен е умалително за Галя на немски:)

Пиаф-Галхен, к'ви са тия камъни.
идеята трябва да се открадне  Blush

така съм се разготвила.
приятелка словачка е на море със с-во,
реших да й подаря бълг. гювеч пълен с БГ манджи-
чушки с кайма, тиквички с кайма, любимите ми чушки в доматен сос и чесън...

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 17:22 от Анe

# 367
Суити и Криси миналата седмица я нахапаха комарите, станаха огромни, твърди червени петна, посред нощ се събуждаше и плачейки риташе с крачета. Намазах я с Дермодрин, веднага я облекчи и на вторият ден нямаше и помен от ухапванията.
Ане чудесна идея за среща, много искам, най-после да се запозная с всички! Казвайте час и ще гледам да направя всичко възможно да дойдем.

# 368
  • София
Жуже, мерси за препоръката, ще го проверя това мехлемче! Peace

Ане, Иринката остави лапетата в Бургас и се върнаха в София. Доколкото разбрах, в края на следващата седмица пак ще дойдат за по-дълго, така че ако искате да мислим наистина среща за дните около 15-ти. Не знам каква е по-дългосрочната прогноза, ще има ли захлаждане? Заради горещините не можем да се преселим в Бургас, както планирахме, защото там е още по-тежко времето, а в бургаския апартамент няма климатици. ooooh! За среща, обаче, винаги сме на линия. Wink

Като сме на бургаска вълна, да ви питам къде има сервиз за фотоапарати?  Rolling Eyes Лятото така и ще си мине без снимки...апаратът ми все пак е повреден и трябва да го видят.... Sad

# 369
  • София
Ане, Иринката остави лапетата в Бургас и се върнаха в София. Доколкото разбрах, в края на следващата седмица пак ще дойдат за по-дълго, така че ако искате да мислим наистина среща за дните около 15-ти.
smile3521
Признавам си.
Зарила съм се до ушите сега с чистене и подреждане.  Tired
Не знам още дали ще пътуваме в събота или в неделя, но началото на другата седмица трябва да сме ОК, живот и здраве. Само да не е между 12 и 18 часа.  Wink
Ане, Вики още, Вики 
 Hug

# 370
*Ирина*   Hug

# 371
Суити, по-добре помислете направо за ново апаратче. Ако го занесете на ремонт, не знаеш колко ще е скъп и дали изобщо ще искат да ви го поправят.

# 372
Честит рожден ден  Мириам!!!Много усмивки и любов ти пожелавам!!!

# 373
  • София
Привет.
Суити миналата година тук http://www.photo-expert.eu/main.php?module=content&cnt_id=4 ни опряха фотопарата - излезе ни към 90 лв. апарат, който сега струва към 150 лв., така че наистина няма смисъл, вземи си нов, па дори и сапунерка.
Ех срещи....Лятото не се организирахме....идат РД. Те при мен са ден след дена на двамата, но този път мисля на всеки поотделно, да не се сърди баткото, че за неговия РД чакаме до следващия ден за купона.
Комари - слагам, вечер машинки с Райд, мажа Аутан и Чико, един път да пропусна са изпохапани, а на баткото му стават големи плюски. Мажа с ментолов спирт да успокоява. Но му остват белези
Къпем се със слънчева вода на двора, грее се в шишета за минерална вода и после в корита. Кеф. Днес мисля да им предложа тази игра, заредила съм се с балони http://tochitsa1.blogspot.com/2010/06/blog-post_13.html почваме когато се сгрее водата наобяд.
Хубав летен ден желая!
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор. УРАА темичката ни е жива Hug

ЯЯЯЯЯ Тя МИРИЯМ ИМАЛА РОЖДЕН ДЕН - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА и ОБИЧНА!

# 374
Хора, трябва ми една рецепта, че не мога да я намеря. Помня, че някой по Коледа беше правил също едни кръглички бисквитки, много шоколадови, отгоре се поръсваха с пудра захар и при печенето се напукваха леко,стои много красиво бяла повърхност с кафяви пукнатини. Нямам време и нерви да ровя пак, някъде от форума я изрових.

Ане, харесаха ти камъчетата! Simple Smile) Казва се "взаимствам", не "крада" Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт