За ремонта на фотоапарата и аз предположих, че няма смисъл.
Хич не сме предвидили за момента покупка на нов.... обаче май ще трябва, че не може лятото да мине без снимки. Стефина, съжалявам и за твоя повреден апарат!
penelopi, до неделя има време, надявам се, че Гого ще е добре дотогава!

беба, хексалгинът е за сваляне на температурата и се дава само в краен случай при много висока температура, която не може да се свали с парацетамол или нурофен. Ане и bora са дали добри предложения. Трябва някак да подсилиш имунитета на Максчето, да не се разболява толкова често....
Това, което описваш, не ми прилича на алергия, най-вероятно е вирус. Профилактично можеш да даваш по няколко капки клеева тинктура, разредени с вода- по 1-2 пъти на ден. Много е хубаво за общо укрепване, особено за гърло и бронхити. Дано скоро да оздравее! 
Ане, що така минорно за новия дом?

На Галя пъпките от комари се оправиха. Откакто я мажа вечер с Аутан, няма нови, а старите завяхнаха.
Тази нощ има метеоритен дъжд. Синът ми вече видя няколко падащи звезди.

До сега и двете ми деца са понасяли без никакъв проблем ваксините-без нито едно странично дайствие(дори зачервяване или Т) ДНЧД
Стигат им и задължителните отрови ,с които ги тъпчат още от първите часове след раждането

.
това си е голяма изненада да знаете.
Лошото е, че сега не мога да й предложа дори малка част от това, на което свикна там. Всеки ден си иска нещо детето и става толкова тъжна, като й обяснявам, че тук няма такива неща и трябва да пътуваме пак цял ден, докато стигнем до там, където ги има.
)
Бъдете здрави,щастливи,усмихнати и безкрайно обичани
Акълът не ми стига как ще се справим.Другият месец последно ще взема майчинство и ако до тогава не си намерим работа оставаме с невероятен доход от 35 лв от детските
А мен като ме чуят,че съм с дете и директно ме режат
Абе здраве да е,все някога ще се оправят нещата