Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 524
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
stefina, mimoletka, суити  Hug благодаря ви момичета   bouquet!
Ида и аз по тъмното да почерпя:

Нещо сладичко (то нали само виртуално е позволено Mr. Green)

Ние с Марипоска днес празнувахме, но навън беше толкова горещо, че никъде не излязохме.
Тъкмо се поразхлади и се навихме да излизаме да празнуваме и хоп обади ни се неочакван гост...
Нашето преживяване с пентаксима мина и замина, моля се и при вас да няма никакви проблеми, дано не го усетите Hug.
Да ви се похваля ходя на фитнес поне 4 пъти седмично newsm03, не че ми личи де, но си ходя да видим дали аз килата или те мен  hahaha.
Мъжот днес дойде да ми направи компания и ме съжали, хем се трепам хем преливам hahaha.
Кеф ми е обаче, чувствам се по жива и по енергична.
Нейде в дълбините ми живеели мускули  Joy как да се не зарадва човек.
Ааа да ви кажа за първият ден, всеки, който ходи на фитнес ще се смее (с мен Mr. Green)
Сестра ми ми е написала график за всеки ден какви да ги върша докато се осъзная де съм що съм.
Та отивам аз горда първи ден и ще тренирам крака.
Ма баба Гуга фитнес виждала ли е newsm78 за срам станах казвам ви.
Гледам На сестра ми писаниците (а сестра ми е 48 кг...яз пък съм почти двойно  Blush)викам си тя не е имала какво да сваля там де пише 3 по 12 яз ке ги прайм 5 по 20 hahaha .
Та цопвам се на Хак-плек машината и гледам сестра ми ми писала 20 кг за начало.
То без тежести тежало толкова ма аз знам ли ги тез работи та оставих една тежест от 20 кг и седнах.
Почнах ги.... малиии голем зор, но си викам трай Маро, балканско чедо си не се гивизи.
Иде жената на фитнеса и вика бе момиче това е голяма тежест за теб, викам ааа аз по списък пише ми 20 кг... кви 20 вика жената от страни още два дъмбела по 20 кг висят ooooh! демек над 60 общо, но аз си ги бях вече направила серийките.
Мали момичета като си тръгнах... малиии баба Гуга немой да оди.
По стълбите не мога да сляза срам.
Като се прибрах два дена ни да стана ни да седна а за клякане да не говорим, ке така се наклецах за сефте и мъжот ми се присмиваше дълго и с удоволствие  hahaha вика ми за баба Гуга 5 по 20 щото е спортистка.
Айде оставям ви със здраве  Hug.
Морските да ви е хубаво времето (ако не ви се среща в Бургас елате в Ямбол hahaha).
Лекичка и мекичка и най хубава седмица   bouquet!

# 406
мариам, сълзи ми текнаха, момичеййй.
и аз в таз категория.
е не съм много дИбела, ама може и по слаба.
фитнеса не е за мен,
ходенето обичам аз.

суити, аз казах, че съм за Simple Smile

# 407
Ох, просълзих се Мариямски! Господ здраве да ти дава и дълги години щастие. Умирам си да чета постовете ти.  bouquet

# 408
Здравейте, надявяам се всички да сте добре.
При нас какъв вирус се завъртя не е истина... първо миналата седмица, точно в деня когато сестра ми си дойде от Франция, майка ми се просна на легло. Луда станах 2-3дена - магазин, болен човек и отделно приготовления за 10 човека. Поне бързо мина за 2дена, обаче след това в рамките на една нощ се натръшкаха гостите (сестра ми, приателя й и леля ми), този път ги пратихме в изолатор в Бургас, майка ми да ги гледа. Криси и тя 2-3 дена се е подложила на диета закусва малко и след това цял ден общо да е хапнала по 5 солетки, вчера дрисна на 2пъти и вода не пие много, и една послушна, отпусната и все в мен седи. Няма Т, не кашля, няма хрема, абсолютно нищо. Но си ме притеснява това нейно състояние, вчера почнах да й давам Оксолококциум и дано ни се размине, че усещам че и аз не бивам нещо. Наоплаках се пак, но за съжаление това е около мен.

# 409
Мириам Hug!Успех в спорта ,ние сме с теб!!!
Искам и аз среща ,но ние на 19 и 20 ще празнуваме  ura(малко като циганите 2 дена ,ама се налага) Joy!!!
От днес почнаха да идват подаръци и се чудя къде да ги крия Laughing
На 21 сме вече напълно свободни и на линия само казвайте къде!!! Hug
Айде оставям ви ,че днес съм ббез дете и отивам на козметик и маникюр!!!

# 410
Здравейте момичета! Минавам набързо да ви поздравя   bouquet
Мериам, много смешно ми стана, но най ми хареса как умееш да се бъзикаш със себе си - не на всеки му се отдава  Grinning Иначе за спорта - евалата така трябва! Браво че си се захванала!
Може и вече да сте ни забравили - мойто гардже се казва Тино, а на галено му викаме "съселко"
 Joy
Целувки на всички ви и малките фурии  Heart Eyes
Ето снимки и от нашето моренце:
http://sehrazat.snimka.bg/sea/tini-na-more.526204.20138187

парола: sehrazat

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 16:15 от Lucicity

# 411
Здравейте момичета Simple Smile
Виждам, че не съм се смяла сама на себе си -и вий сте ми се смяли  hahaha.
juja_ Hug дано да е минало при вас злото и да ви предстои само добро!
Lucicity Heart Eyes
Тино го знаем, но той наистина много се е променил и така му отива новото име hahaha точно на съселко прилича.
Един пухкав, един засмян изглежда добро и кротко детенце newsm08.
Дано да е жив  и здрав  bouquet!
Да поговорим за имената с които наричаме децата си.
Аз викам на Йоси- Косе Босе, Сладун, на арабски му викам Хабибти(любими) и  йебнил Гамила (сина на хубавицата ( Mr. Green))това е заради навика на египтяните когато са ядосани да викат йебнил хомар (сина на магарето и разни подобни все животни hahaha) а като съм му сърдита и под пара автоматично казвам нещо на друг език на български не мога да му кажа нищо сърдито  hahaha след две моми този момък ще ме врътне на кутрето си...
Най много обичам да му викам Йосиф, струва ми се че много му отива това име и с кеф и любов  го изричам txtloves.
Айде лекичка от мен и хубав ден утре  bouquet!

# 412
здравейте Simple Smile

от два дена ви изчитам по малко и сега все едно нищо не съм чела  Crazy

Мариям, толкова свежарски и разреждащо ми звучиш. Винаги те чета с голям кеф  Heart Eyes

за именцата - бузка, тути-фрути, пиле и муньекита /така я наричаше баба-францизойка - бабата на племенника миналата година/, но това последното по-рядко, 4е ми е малко сложно. Само ако съм мн на кеф  Mr. Green Когато съм й ядосана използвам цялото й име "Иванина Димитрова!", което автоматично озна4ава, 4е мн е загазила  Mr. Green

juja_, представям си какво ти е било. И ние минахме през същото. Всички се изредиха и се разболяха през няколко дни  #Crazy важното е да е минало и всичко да върви с обичайния си ритъм  Hug

Lucicity , мн хубави снимки.

Суит, аз съм за. В петък сутринта ще решавам зъбни проблеми, но при всички случаи ще направя всичко възможно да дойда, ако е в друго време  Heart Eyes Hug Ирина в Бургас ли е, 4е не разбрах ?? тя да не се ослушва и да не се крие  smile3534  Wink

ивка тази ве4ер е при баба си. Майка ми 2 седмици е в отпуска и откакто сме се прибрали от созопол, я взима всеки ден. Сурин тръгва с баща си и ве4ер се прибира отново с него. Изкарва си и тя един работен ден  Joy днес ве4е с приспиване. Не е имала никакви проблеми със заспиването, което доскоро не се беше слу4вало. Майка ми мн я гледа, глези я и понякога се изумявам от неизчерпаемата й енергия да й угажда на акъла и да й изнася цяла програма циркове. затова пък е голяма паника. Днес ми подпали телефона, 4е се била обринала и май било шарка. 2 деца изгледала, а на ивка така да й трепери, че чак губи връзка с реалността  Crazy Joy и така... луда работа  Laughing

иначе от 13.10 ЖЗ ивка е официално на ясла.  стегна ми под лъжичката като написаха датата срещу името й.  малко остана да се разплача. И сега като се сетя и ми се доревава.

Последно да помоля за съвет, ако някой може да даде такъв. Тази тема ве4е я обсъждахме в началото и все пак... наскоро се реших да си сложа спирала и с цялата си смелости решимост се изсипах  при гинеколожката ми. А тя за то4но 2 мин ме отказа. Предложи ми да пробвам с хапчета. Спиралата е ясно - отпадна като вариант на 100%. Какво ще ми кажете за вариант хап4ета???Аз не съм много... ами колебая се...

айди лека ве4ер  Hug

# 413
Честит рожден ден на Нона!

Нашият РД мина вчера. Останаха доста месца печени на барбекю, салатки и торта. Някой да иска?  Wink

Лек ден!

# 414
Честит празник на Крум и Нона!   bouquet   Бъдете щастливи деца на щастливи родители  Grinning
Защо Крумчо го няма на първа страничка (или аз нещо не довидях...)  Confused   Суити, моля те, нека го добавим, ако е така.

Аз нямам нищо за споделяне  Crazy  В тая жега съм се отпуснала като дроб и нищо не ми се прави. Въпреки това довършваме апартамента си и скоро ще се пренасяме (утикясах  Crazy  вече...) Един път да свърши и да не чуя повече за ремонти и обзавеждания. В тая връзка, Ане, честит нов дом! Надявам се да се чувстваш все по-добре в него! Нашето също е мъничко... около 60 квадрата чиста жилищна площ, но нали си е наше...
Дари е добре, хм, като изключим една уроинфекция, дето минахме. Сега ще пускам контролна урина. Нещо ме съмнява, че се отключва и алергия, но не е доказано от лекар. Пием Аериус по предписание от лекар, но след 5 дни ще го спра и ако пак се появят симптомите, ще я водя на алерголог... Съмнението ми е, че се отключи тука някакво чудо като последствие от едни мухъли из къщи ...  Tired  (покрай тия пороища и влаги, половината апартамент на нашите се оказа мухлясал). Другото ми съмнение са препаратите, с които чистят в яслата, но пък сега нали почива и не ходи...  Thinking  Незнам, ще видим...

Хубав ден от нас!   bouquet

# 415
Пиаф, абе знам, че Крум липсваше в листата,
но си мислех, ч е е добавен.
без лъжа търсих тия дни, не го намерих, но мислех, че беше след 20.
ах, ах...

Много здраве за Крумче.
Едно щастливо, безгрижно/безметежно, щуро/палаво детство му желая.
Дество на воля, да си помни летата(ама май няма да е от това  Mr. Green ),
щото споменът от детското лято храни и дава сили.
Както казва М. Куркински: детското лято ми се струваше цяла, прекрасна вечност Simple Smile
Да ви е здрав и много радост да ви носи, този сладък, блонди мъж.
Имаше такъв израз - коси с цвят на старо злато. Simple Smile

Дай да видим празника, моля Simple Smile

Моарейн, загубихте се.
Мерси за пожеланията.
Честита къща и на вас, със здраве и любов да я пълните.
а дано тия кахъри около Дари отпаднат,
но да ти кажа, че псзната сподели, че вследствие на изолация в градината, децата масово развили алергии към мухъла  Sick

Сидония и Нона, честит ви празник! къде ли сте?

# 416
  • София
ЧРД на Крумчо и Нона-да са живи и здарви ,да радват мама и тате.

# 417
Охооо ето ги и първите рожденици-да са живи и здрави Крумче и Нона!Много щастие и радост да струи от очичките им за радост на мама и тате! Heart Eyes
Хайде честито и на новодомците-живота ви да бъде изпълнен с любов и разбирателство в новите къщи! Hug

# 418
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НОНА И КРУМ ДА СА ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ГЕОРГИ НА ПАТЕРИЦИ!
Ние днес се върнахме от морето, ще пусна и снимки като ги кача.

# 419
  • София
Честит втори рожден ден, Нона и Крум! Нека очичките ви греят от радост, а щастливият ви смях да топли сърцата на мама и татко! Бъдете здрави и палави откриватели!

Piaf, много се извинявам за отсъствието на Крум от списъка!  Embarassed Не знам как става така....уж бях добавила всички, а при всяка нова тема все някой е пропуснат....Съжалявам! Hug

моарейн, мухълът наистина е много вреден....напълно е възможно да има връзка. Thinking Дано изследванията на Дарито да са добри!

Луси, очарована съм от снимките на Тино- много е чаровен и изглежда по-голям от възрастта си! Чудесно пораснало момченце! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт