благодаря ви момичета
!Ида и аз по тъмното да почерпя:

Нещо сладичко (то нали само виртуално е позволено

Ние с Марипоска днес празнувахме, но навън беше толкова горещо, че никъде не излязохме.
Тъкмо се поразхлади и се навихме да излизаме да празнуваме и хоп обади ни се неочакван гост...
Нашето преживяване с пентаксима мина и замина, моля се и при вас да няма никакви проблеми, дано не го усетите
.Да ви се похваля ходя на фитнес поне 4 пъти седмично
, не че ми личи де, но си ходя да видим дали аз килата или те мен
.Мъжот днес дойде да ми направи компания и ме съжали, хем се трепам хем преливам
.Кеф ми е обаче, чувствам се по жива и по енергична.
Нейде в дълбините ми живеели мускули
как да се не зарадва човек.Ааа да ви кажа за първият ден, всеки, който ходи на фитнес ще се смее (с мен
Сестра ми ми е написала график за всеки ден какви да ги върша докато се осъзная де съм що съм.
Та отивам аз горда първи ден и ще тренирам крака.
Ма баба Гуга фитнес виждала ли е
за срам станах казвам ви.Гледам На сестра ми писаниците (а сестра ми е 48 кг...яз пък съм почти двойно
)викам си тя не е имала какво да сваля там де пише 3 по 12 яз ке ги прайм 5 по 20
.Та цопвам се на Хак-плек машината и гледам сестра ми ми писала 20 кг за начало.
То без тежести тежало толкова ма аз знам ли ги тез работи та оставих една тежест от 20 кг и седнах.
Почнах ги.... малиии голем зор, но си викам трай Маро, балканско чедо си не се гивизи.
Иде жената на фитнеса и вика бе момиче това е голяма тежест за теб, викам ааа аз по списък пише ми 20 кг... кви 20 вика жената от страни още два дъмбела по 20 кг висят
демек над 60 общо, но аз си ги бях вече направила серийките.Мали момичета като си тръгнах... малиии баба Гуга немой да оди.
По стълбите не мога да сляза срам.
Като се прибрах два дена ни да стана ни да седна а за клякане да не говорим, ке така се наклецах за сефте и мъжот ми се присмиваше дълго и с удоволствие
вика ми за баба Гуга 5 по 20 щото е спортистка.Айде оставям ви със здраве
.Морските да ви е хубаво времето (ако не ви се среща в Бургас елате в Ямбол
).Лекичка и мекичка и най хубава седмица
!
(малко като циганите 2 дена ,ама се налага)
Иначе за спорта - евалата така трябва! Браво че си се захванала!
.
.
важното е да е минало и всичко да върви с обичайния си ритъм
(покрай тия пороища и влаги, половината апартамент на нашите се оказа мухлясал). Другото ми съмнение са препаратите, с които чистят в яслата, но пък сега нали почива и не ходи...
Незнам, ще видим...