Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 522
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Еййй, навъртяха вече по две....  Heart Eyes
Честити рождени дни на Крум и Нона, да бъдат истински слънца винаги   bouquet   bouquet

Моарейн, дано не се окаже, че Дари има алергия, каквато смяташ... Не zанм специално zа мухъл (със сигурност е вреден, но zа него нямам "градински" впечатления), но преди, когато Крис ходеше на гардина, много често се прибираше със птеньсани от белина дрешки  Confused Това никак не ми харесваше. Все си мислех, че след като намирам петна по дрехите, неминуемо остава много непочистена белина, която си е доста агресивен препарат и която няма как да е полеzна zа дечицата там... Не zнам навсякъде ли е така, но.. при тях явно прекаляваха с белината  Rolling Eyes

# 421
Днес имам повод да почерпя!!!
Вики става на 2 годинки!!!

Незнам кога минаха цели 2 години,много щастливи и прекрасни 2 години!!!Порасна ми детенцето!!!  Kissing Heart
Лек ден на всички!!!

# 422
Добро утро и Честит Рожден ден на Вики!!!  Вени, да ти е жива и здрава малката  ГОЛЯМАТА госпожица  Heart Eyes  Бъдете щастливи!   bouquet

Аз съм все по-добре. Като изключим факта, че съм отпуск, който ме прави неимоверно щастлива  Mr. Green , мъжът ми си намери 2-ра работа и ще можем да си стъпим лека-полека на краката. Така се бях уплашила, че с тоя ипотечен кредит...  Rolling Eyes  В тая връзка, Мимолетка, видях, че минавате през същите финансови изпитания като нас, пожелавам ви бързо да се намери нещо подходящо за мъжа ти, а ти не унивай - ще се оправите! Стискам палци!  Praynig  Praynig  Hug

# 423
Честит Рожден Ден, на порасналото сладурче Вики! Много здраве и много приятелчета й пожелавам.
Вики, да са ви честити двете годинки. Много  радост и късмет ви желая. Неповторим празник.

Честит Рожден Ден на Нона и Крум. На патеричка. Blush
Бъдете здрави, щастливи и весели деца!

# 424
Честит Рожден Ден на Нона и Крум. На патеричка  bouquet  bouquet
Честит Рожден Ден на Вики!!
Растете здрави и щастливи деца и радвайте родителите си Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 10:07 от emi4kaa

# 425
Честит рожден ден на Вики newsm59 Да е много здравичка,добричка и само радост да ви носи  bouquet
Честит рожден ден на патеричка на Нона и Крум nbirthday Бъдете здрави,обичани и много щастливи дечица  bouquet

Ние от вчера започнахме опитите с махане на памперс и научаване на гърне.Сега има няколко точни попадения...на земята WhistlingНа гърнето изобщо не иска да седне.От сутринта до сега съм сменяла 4 пъти гащички WhistlingТо това научаване било много сложна работа Wink
Моарейн,радвам се,че мъжът ти си е намерил работа HugНие още търсим SadИ най-ми е тъпо,че може и да нямаме възможност да направим рожденият ден на Далия Tired

# 426
Честит рожден ден на Вики!
И с малко закъснение честитки за Нона и Крум!
 nbirthday nbirthday nbirthday

Мимолетка, и Оги отначало не долюбваше гърнето, но бързо свикна. Вече 3 седмици е без памперс и може да се каже, че няма изненади по пода.
Дреб е вече здрав. Общо взето леко е изкарал шарката, без температури, без да го сърби, а беше целия в пъпки. Сега са останали само няколко с коричка, а от другите няма и следа. Утре юнакът се връща в яслата.
Ние се прибрахме от Родопите. Изкарахме си страхотно в готина компания, хубави гледки и хубаво време.
Ето и малко снимки http://picasaweb.google.com/velobudala/4?feat=directlink от родопската одисея. Хич не ми е хубаво, че съм отново в градски условия, но какво да се прави.
На море мислехме да ходим другата седмица, но май ще се откажем. Сега очаквам и Виктор да се разболее от варицела. Може и да го прескочи, но пък ще е тъпо да се разболее точно като отидем на море. Та, май не ми се рискува да тръгнем.

# 427
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВИКИ!БЪДИ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ!
ЕТО И НЯКОЛКО СНИМКИ

u/1538/19492407971299638512822141278RH6hWJvdrB3eBKIFL5A.JPG] [/url]

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 13:42 от Галина 74

# 428
  • София
Здравейте!
Честит рожден ден на Вики!Пожелавам и да е живо,здраво и весело дете.Да радва мама и тате.

# 429
ЧРД на Вики!

Много здраве и щаствливо детство и...
едно братче още Wink)

Мама е млада, свежа Simple Smile
Какво ще каже мама?

Галина, много с а сладки момичетата.

Стон, прекрасна почивка, никога не съм упражнявала маунтийн байк,
 а си е много хубаво.
Имам приятел, който се занимава с това, дали се познавате
www.tudurinibros.com

# 430
Здравейте днес и ние порастваме  party023  bigdance2
Само това успяхме да ви сготвим за почерпка

# 431
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НОНА, КРУМ, ВИКИ! ДА РАСТАТ ПАЛАВИ И УМНИ ДЕЦА!
Наистина времето минава много бързо, но преживяванията ни за тези две години също са много така че.. Heart Eyes

Сиути, Мериам  Hug Hugблагодаря за милите думи за снимките.
Иринка, Ради вече може да лудее наравно с батко си ми се струва  Joy Отдавна не сме се виждали - ние ходим в парка рядко и обикновено късно около 19:30 вечер
Ради78, много ме зарадва новината, че Митето ще става батко  Heart Eyes Смела постъпка е за мен аз още не мога да се реша. Струва ми се че току що съм влязла в крачка с останалата част от живота и не мога да си представя пак да се върна към бебешкия период...Браво на теб  Peace

# 432
Здравейте милички Simple Smile Знам че от доста време не съм писала ама си ви чета редовно!
Честит рожден ден на всички малки сладурчета, Крум, Нона,Вики и Рени да са живи и здрави!!! newsm59  bigdance2  party023  Gift  ura
Ще гледам да пиша по честичко  love001

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 15:00 от singing_girl

# 433
Ехе кога минаха 2 години не е истина и толкова много рожденици има вече.
Честито на Рени на Емичка, да е здрава и щастлива и добра кака  newsm59. Емичка при теб как е с двете дечица. Лудницата голяма ли е?

Честито и на патерици на сладураната Вики и на чаровника Крум. Бъдете благословени и щастливи деца.

Ох ние нали сме чак кам края на септември и някак си хич и не мога да си помисля, че са минали 2 годин. Ужаст колко бързо лети времето, чак ми е ено такова тъжно от време на време.
Ама като гледаме с Яна разни нейни снимки от преди година или малко повече и хич не мога да си представя, че е била такава мъничка. Сега като ме види, че съм седнала на компютъра и започва веданаа да вика "Снимки" и иска да и показвам разни. Много любимо занимание и е.

Иначе последните две седмици ни бяха моите родители на гости, че Яна в момента не е на ясла, че са във ваканция, а аз трябваше да поработвам малко. А днес ипращаме едните баба и дядо и идва другата  Mr. Green Просто пълна къща. Още една седмица и ние ще отидем на моренце, какъв кеф. Само като гледам прогнозата за там, където сме се насочили го дават докато ние отидем да е 30 градуса, а като ние сме там 19  Confused Дано не им е вярна дългосрочната прогноза.
Галина 74 много са ти хубави и двете момиченца. Големи сладурани.

моарейн дано даразберете какво и е на Дария и се окаже нещо безобидно. Честит ви дом, с много деца и любов да го напълните.

Иначе ние с Яна сме добре. Дивеенето и не спира. Понякога така ми изцежда, не е истина. вчера бяхме по центъра с нея и баба и и дядо и. Ми тя не спира. В количка абсурд да стои. А тича във всякакви възможни посоки. А там лудница, хора, всеки се заблеял на някъде и не си гледа в краката и я хвърлят на различни посоки, ама тя не си взема бележка, а още по-диво започва да тича. Ясно е, че друг път няма да го правим този номер. Аз по принцип избягвам с нея да ходя по центъра,  ама в някой момент няма друг начин.
Иначе на приказките както и на тичането няма равна. Супер си разказва какво е станало пред деня, къде е ходила, на кое си е играла.
Вечер като си легнем да се приспиваме и 1 час обяснява и пее. Докато не си каже всичко не заспива и не и спира устата.
Като стана дума за спането Яна все още спи в нашето легло  Confused И се чудя как да променя нещата. То май вече е бая късно  Mr. Green Вечер за приспиване иска и аз и баща и да сме си легнали с нея на голямото легло, да и разказвам или за Малечко-Палечко или за медената питка. Но поне по час, час и нещо тряе. И последните две седмици мисля, че около 80 % от приспиванията и аз заспивах с нея в 8 часа  Mr. Green
Добре, че в момента има кой да помага с домакинството, ама иначе аз все разчитам на времето след като си легне да посвърша нещо.
Имали други дечица, дето спят при родителите си както Яна. Поне да знам, че не сме сами в кюпа  Mr. Green

Ане нали щеше да поразкажеш как е с породените деца. Хайде като имаш време се включи.

Мириам както винаги супер духовита си. Успех в спортните начинания. Важното е да има постоянство и ще видиш резултати те.
хайде отнасям се, че моето диваче стои пред хладилника и вика "Слаолед"  Mr. Green

# 434
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РЕНИ НА ЕМИЧКА!ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!

Общи условия

Активация на акаунт