Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 521
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Честит рожден ден на Рени на Емичка newsm67 Да е здравичка,добра кака и много щастлива  bouquet

# 436
ЧРД на Рени!

Здраве и весели, безгрижни игри и щастливо детство!

Люси, страхотен е Тино. Съселче, а? Съска ли?  Mr. Green

Борето пък много  мрънка, мрънка, нещо си иска, диалог не става,
махаме с ръце и крака и пак понякога не се рзбираме,
той продължава да се тръшка, майка му държи строг тон, щото по нЕкой път й липсва търпение.

Петка, Петка, тия дни  гледах снимки във фейса
имала съм зрителна друга представа за теб:)
Викаш Яна, трудно заспива, спомням си дълго продължава това.
Борис заспива лесно, лягам до него, тупам по дупето, правя масаж,
обича да го галя по лицето.
Чистим с длани пода/брадичката,
стените/бузките, тавана/ челцето, прозорчетата/клепачите
и накрая врътваме ключа/нослето Simple Smile

За породените ще разкажа  Mr. Green
Ама ти ме настъпи по мазолЯ - спането с децата...

Нямах нищо напротив, със Стефан не съм спала толкова,
но откак се роди Борис има няма, седмица или две, дa бях спала с мъжа ми в едно легло,.
отделно спалната ни идваше тясна, оtделно стефан си крещеше и някак си не идваше да причиняваме това на бебето. И така почти цели две години. Накрая вече стана почти непоносимо, спането в различно легло, поне на мен особено се отрази.
Преместихме се в новия дом,
Сега пък аз дойдох в тяхната стая, или по скоро подтичвам от стая в стая, щото в тия жеги се пие много вода, следователно се пикае и всикчо това става по два пъти.
В крайна сметка, всеки си спи в леглото, само майката се прави на партизанин и ятак.
По-едно време зимата, някои по – специфични упражнения бяха мисия невъзможна, наистина невъзможна.

Та така, Петка. За синдрома на породените – другия път, че много съм се разписала.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 15:11 от Анe

# 437
Честито на всички рожденници през изминалите дни! Да са живи и здрави и мноооого щасливи!

Петка принципно аз много държах Криси да си спинка в нейното си легълце(кошарата), но от месец обстоятелствата са такива, че вече спи при мен на спалнята. И аз честичко си заспивам с нея и ставам посред нощите да простря някоя перялня или нещо подобно. Дето се казва на дърти години я научих да спи при мен. Но съм решила след 1-2 месеца като се приберем към Бургас да си я отделя в нейната стая в нейното си легло.... знам че ще е трудно.

# 438
Ане, направо фучи като нещо не му изнася. Хвърля се като пантера и захапва най-удобното, което му попадне. Оня ден се кефеше на каскадната батерия на ваната и се плацика докато не спрях водата. Няма да казвам друго - просто побесня и захапа батерията и почна да къса със зъбки като зверче... ooooh! А на вън е като агънце пред чужди хора... Mr. Green
За спането да споделя и аз..
Тино го приспивахме върху един от двамата и го премествахме в неговото легълце
От скоро обаче го приспиваме на спалнята и тъй като той заспива към 11 вечерта и се буди най-късно в 7 сутринта най-често го оставяме при нас. Хем ми харесва, защото иначе ни се събират средно 3 часа на ден заедно, хем си мисля, че не е добре да свиква така .... Thinking

Сега един въпрос към всички ви - децата ви обичат ли да танцуват? Чудя се дали е от възраста, но Тино влиза в магазини където има музика и започва да се кълчи .... Joy В квартала е известен като "танцьорчето". Като бяхме на море влизаше по заведенията да танцува или блокираше тротоара пред сергии за дискове ако му хареса парчето.. hahaha
Хубав уикенд момичета!

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 17:49 от Lucicity

# 439
Честит Рожден Ден, Рени! Расти щастливо и здраво дете, бъди радост и гордост на мама и тати!

Маги спи, ами не знам точно. Има си легло (истинско, не кошара) долепено до нашето. Пие си млякото в нашето легло и като й се спи се прехвърля в нейното. Понякога, но много рядко през нощта идва при нас. Не пречи на креватните изпълнения, кучето е далеч по-голяма пречка.

Луси, и Маги не спира да танцува. Мисля дори да я запиша на спортни танци като стане на три.

# 440
Честит рожден ден на Тео, Любчо и Никола newsm59  party023  Gift Tada нека са живи, здрави и много да радват мама и тате  bouquet

# 441
Честит рожден ден на Тео,Любо и Никола newsm59 Желая им здраве,весели игри и мноооого усмивки Hug

# 442
Честит Рожден Ден На Тео, Любо и Никола! Безгрижно детство и послушни родители ви желая.

# 443
  • при моите любими
Момиячта не съм писала от цяла вечност, но имам една много основателна причина, долу в лентичкта ми може да се види. Наминавам аз през чакащите декемврийки Simple Smile Отново съм в онова трепетно очакване, което всички ние споделяхме преди 2 години и повече, задружно  Hug  Не че е същото, поне не за мен. Сега неизвестните са минимални и някакси трепета е по различен, но отново ме чака голямото предизвикателство да започна всичко отначало. Искам да ви благодаря за искренните и прекрасни пожелания, за моето вече голямо момиче.   bouquet  И да честитя на всички празнужащи. Да бъдат много обичани и обичащи.
Ето и малко снимки на Нона, Нонда или Нонди (както тя сама се нарича)

# 444
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕО, ЛЮБО И НИКОЛА!ДА СА ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!НОНА, Е МНОГО СЛАДКА.

# 445
Сидониа,страхотна новина  bouquetМного леко да ти мине бременноста,а раждането супер леко  HugА какво ще е бебчето?Нона е голяма красавица Heart Eyes

# 446
  • при моите любими
Сидониа,страхотна новина  bouquetМного леко да ти мине бременноста,а раждането супер леко  HugА какво ще е бебчето?Нона е голяма красавица Heart Eyes

Много ти благодаря  Hug   Бебчето ще е момче Simple Smile

# 447
cydonia Честито мила Grinning лека бременност ти пожелавам!!!

# 448
Ау каква хубава новина cydonia честито!!!лека бременност и едино прекрасно бебче!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕО, ЛЮБО И НИКОЛА!!!Да са здрави и щастливи деца и да радват мама и тате!!!

# 449
  • София
Честит рожден ден на трите лъвчета- Любо, Тео и Нико! Да бъдат здрави, весели, с много късмет и енергия!

cydonia, честита бременност! Радвам се, че Нона ще си има братче. Много са хубави снимките! Heart Eyes

Забелязвам, че се умножават бъдещите втори бебчета в нашата тема- май ще трябва да отворим специален раздел за тях на първа страница. Wink Hug

Галина74, къде изчезна? Wink И двете госпожици са прекрасни, толкова са нежни!  bouquet

моарейн, чудесно е това с втората работа на мъжа ти! Дано и на съпруга на Мимолетка скоро да му провърви! Peace

Ние караме вече последните си дни на морето. На 25-ти се връщаме в София. Ще пътуваме до Верона за един концерт, после ще се върнем във Влас колкото да приберем децата /извинявам се, ако съм писала вече за това и се повтарям Embarassed/. Имам чувството, че и три месеца да прекарам на морето, пак няма да ми стигнат. Sad  От друга страна се поуморих от роднинското съжителство и ми се иска вече да се прибирам. Mr. Green

Престоят ни в Бургас пропадна, тъй като племенникът ни е болен от варицела, а те живеят в същия вход и нямаше да можем да предотвратим контакта. Свекърва ми не даде и дума да се издума да водим Галина там, за да не се зарази и да се разболее, докато ни няма. Жалко, защото аз си обичам много Бургас. Първо тези жеги, после варицелата....Живот и здраве, догодина. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт