Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 504
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Честити рождени дни на Митко, Калоян, Йонан, Даниел, Яна, Тамара и Мартин и
 днес на Йосиф, Ива, Ема, Ния, Крум! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ДОБРИ! 

С Мила също "борим" памперса, и тя бяга от гърнето, но понякога - о чудо става и са големи ръкопляскания ( Mr. Green), все едно е вкарала гол-да поддържаме мотивацията. Пишкането си е по голямото изкуство за уцелване. Накупила съм 10 тина чифта гащи да тича по двора, да се напикава и да усеща ефекта на процеса....Надявам се да напреднем. Сове и вие.
Хубави РД на днешните дечица и техните семейства Hug
До скоро.

# 496
Честит рожден ден на Йосиф,Ива,Ема,Ния,Крум!Да са много щастливи,обичливи и послушни деца Hug

За памперсите,вече ми стана болна тема.Трета седмица се мъча да я науча на гърне,а то диването бяга от него  ooooh!Няма нито едно попадение в гърне,Знам,че трябва много търпение,но моето е вече на изчерпване и  #Crazy
Вчера бях на събеседване за работа в едно училище,мина отлично.Само дето другите кандидати са с предимство пред мен.Моята специалност отговаря,но ако няма други кандидати с по- подходяща специалност могат да ме назначат.Казха ,че ще ми се обадят,ако излезе вакантно място извън тези конкурси,тогава спокойно могат да ме наемат.Не вярвам да стане Tired
ВАЕ,много съжалявам,че майка ти е болна Sad Минах през това,знам какво е  action032
Липсват ми постовете на Флучия,тя защо спря да пише newsm78

# 497
  • София
Днес изпращаме най-хубави пожелания от сърце за празника на дечицата ЙОСИФ,ИВА, EMA ,НИЯ и КРУМ!newsm51

mimoletka, извинявам се, ако се повтарям, но защо не опитате с детска седалка за тоалетна? newsm78  Дали няма да имате по-голям успех? Rolling Eyes

Совичке, два дена са много малко, за да има резултат, не се отчайвай! Hug

Галя си ходи вече без памперс. Каква икономия се прави, не е истина направо! Laughing Един Джъмбо пакет ни стига вече за цял месец! Разбира се, имаме все още инциденти, но се научи да си казва и за двете работи. Мисля да я пусна на ясла направо без памперс, само за следобедния сън да й слагат. Смятам лека-полека да започна да го махам и по време на сън. С големите повечко изчаквах за съня, но сега си мисля, че може би е било ненужно.

Друго какво да пиша за нас....Презареждаме батериите, определено, като сме само двамата сега. Simple Smile  Малко като почивка от почивката се получава.... Mr. Green  София почти се понася във вида, в който е сега- спокойна, безлюдна, без много движение....Приятно е за разходка. Peace

# 498
Аз пак да се включа за гърнето. То хиляда пъти, ама ...  Embarassed
Надя беше намразила памперса, но отдавна познаваше гърнето.
В началото си казваше, точно когато пусне, но за два-три дни започнахме да успяваме да стигнем до гърнето.
Няма и седмица и махнахме памперса от обедния сън. Не даваше да й го сложа просто. Но явно така беше свикнала, да си казва кога й се ходи, че се будеше и си казваше, че ще пишка. Така махнахме и нощния памперс за има-няма две седмици.
Инциденти 2-3, не повече. Направо мечта  Heart Eyes
Ех, как се нахвалих  Blush

Честит втори рожден ден на ЙОСИФ,ИВА, EMA ,НИЯ и КРУМ! bdbaloni Tada  ura

# 499
И аз влизам да честитя празника на малките Йосиф, Ема , Ива и Крум newsm59 newsm67  bigdance2  Gift  party023 Tada
Нека са живи, здрави и да радват цялото семейство!  bouquet
Също така на патерички честитя и на Яна, Тамара и Мартин newsm59 dazzler1 dance ако съм забравила някой прощавайте Hug
Лек ден на всички  love001

# 500
Честити рождени дни на Йосиф, Крум, Ния, Ема и Ева и от мен   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Суити, благодаря ти, аz zнам, но... наистина май човек има нужда понякога от такива думи  Hug . Ще кажа zащо съм малко раzочарована. Защото реших тоzи път да следвам идеята, че когато поиzчакаш до към две, децата са много по-осъzнати и става много лесно и бърzо. И.. в момента доста съжалявам, че го направих, да си приzная  Blush Трябваше да си действам по поzнатия и иzпитан вече начин, zащото много добре, плавно и абсолютно беzболеzнено ми се получи едно време с Крис. Е, бавно беше, но така детето имаше достатъчно време да схване ясно zа какво става въпрос и на точно 2 вече слагах памперс само zа спане. Дори инцидентите вече бяха минало почти.. Да не говоря, че "голямата работа"  Laughing от като беше към осемнайсетмесечен се вършеше почти беz иzключение в гърнето или тоалетната направо. Наакано дупе общо вzето от тогава не съм мила. Това беше несравнимо пo-добър вариянт от сегашния ни, вече са си големи и  Rolling Eyes .. абе не ми допада хич това с акането в памперса, честно. А като zнам как можеше и как го направих преди, беz насилване и други тем подобни, направо си се ядосвам леко... Те децата си раzбират, просто им е нужно малко време...
Та zатова съм раzочарована, zащото сега съм съвсем на мнение, че е добре да си се zапочна малко по-отрано. Сама сравних двата начина и виждам кой е по-добрия.. Е, то ще мине, ама Wink

Утре последно ще сме навън zа рождения ден, но времето го дават лошо и това си е, май няма да ни "пощади" ...  Whistling Как ще е, не zнам (над масите си има навес), но съм решила на дребната да й нося гумени ботуши, гумено яке и гумен панталон, нищо чудно така да е по снимките от рождения си ден  Crazy

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 16:18 от Сова

# 501
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВА, ЕМА, НИЯ,ЙОСИФ И КРУМ!РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!

# 502
  • София
Совичке, децата са различни, не бързай да се обвиняваш и да правиш заключения! Hug

Аз да дам пример от моя опит: Косьо, възраст 1 год. и 10 месеца. Беше април месец, бяхме си в София в апартамента и на мен тогава ми се видя безкрайно. ooooh! Две седмици в началото изобщо не вдяваше за какво става въпрос.

Зори, възраст 1год. и 11 месеца. Беше си с памперс, изобщо дори не се бях опитала да й го сваля, когато тя сама започна да иска да й го махам и да ходи за пиш в тоалетната. Научи се много бързо, за няколко дни, с много малко инциденти.

Галето, възраст 1 год. и 10 месеца. Махнах памперса веднага, щом пристигнахме във Влас. Трябваха й около две седмици, докато се научи осъзнато да върши работата в тоалетната. Определено имаме повече инциденти, отколкото със Зори. Вероятно единият месец разлика има значение, а и децата са различни. Но пък процесът вървеше много спокойно, весело бих казала дори.

Пак се извинявам, че разказвам тези подробности за не знам кой път. Blush Мисълта ми е, че като погледна назад, мога да кажа, че вероятно за Косьо и Галя е можело да се изчака още един месец. Само дето огромната разлика беше в сезона и мястото. При Галето нямаше как да не се възползвам от удобствата на лятото и лятната къща, и съм доволна, че го направих.
Зависи от доста фактори...не само от възрастта. Но те разбирам, де.... Hug Положително госпожицата скоро ще "чатне" какво се иска от нея. Wink

# 503
Честит втори рожден ден на ЙОСИФ,ИВА, EMA ,НИЯ и КРУМ! ДА са здрави и много щастливи деца !

Гледам, че махането на памперсите обсъждате. И ние сме на тази тема в момента. По принцип някъде от началото на август след като свърши яслата почнах да и го махам, но в началото не с много успех. Имаше адски много пропуски. При нас примерно пишането се хвашаше по-ленсо от акането. Тя на акането също вика пиш, ама чак след като е свършила работат. Но от 1 седмица нещата са доста по-добре. НАвсякъде е без памперс (и на вън и вътре). За нощното спане и слагам, но тя много понякога се буди и казва, че и се пиша и почти винаиг и е сух на сутрнинта. На следобедния сън не и слагах, но няколко пъти докато отида да я взема като се събуди и се беше напишала, та пак и слагам памперс за следобедния сън. Обаче от както и слагам и той е сух  Laughing
Та сега от вторник сме на море и се надявам да затвърдим махането и да моге да я пусна без памерс на яслата за новата учебна година.
Суйт наистина доста по-бавно вървят памерсите, а това си е доста голям разход.

Ние иначе сме вече с отпускарско настроение. ПОдготвяме багажи и правим списъци, че да не забравим нещо.
Обаче моята половинка, вчера отиде да се постригва и като се прибирал насам и нещо се бил загледал и така се натряскал в един пътен знак докато си ходил, че си дойде с разбита глава. ТА отпуската започна в болницата и закърпването му. Ама е малкия дявол де. Интересното е, че и аз съм се блъскала в този знак  Mr. Green, но се бях зачела в една книга и ми се удари ръката, та при мен нямаше поръжения освен няколкодневни натъртени пръсти.  Wink
Спомням си, че миналата година пускахме снимки на малчовците като новородени и на 1 годинка. Сега може да продължим серията и да добавим и снимки на 2.
Хайде не знам дали ще успея да се разпиша преди да тръгнем, но се надявам като се приберем да има много за четене и гледане не сники.

Деси според мен всяко дете си е различно, дори и да са брат и сестра. МОже на Ана Мари просто да и трябва повече време. Първите дни наистина е отчавайщо и си мислиш, че как аджеба другите се научават, а твоето няма идея за какво става дума. но в един момент нещата се причупват. Аз почти бях решила да се откажа и на пролет с нови сила, ама реших сега като свкървата е тук да я натоваря с тази задача  Mr. Green, та се получи. Ама да видим докога. Аз още не мога да се хваля, 1 седмица ми е прекалено малко време за деца на нашата възраст. При тях настроенията се менят супер бързо. Горе главата

# 504
Жалко,че почти никой не си приема поздравите Thinking.Даже тия дни подканих някой мамчета да заповядат тука...

Намира се по някой;))) БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ОТ СЪРЦЕ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА И МИЛИТЕ ДУМИ! Виждам, че има още едно астрално близначе с Мартин и Тамара - Ади, с малко закънение, честит рожден ден!   bouquet

На всички рожденици искам да пожелая да са ни здрави, да ни научат да гледаме на света с откривателския си дух, да носят щастие и да получават щастие!
Честит празник на днешните рожденици - ЛИНА, АНА МАРИ и БИАНКА/color]!  

Мариям, да споделиш каква е била изненадата от тати;)))))

Аз никога не съм бил активна тук, но пък чета често.
През април се върнах на работа, за Мартин се грижи гледачка. Живот и здраве евентуално пролетта ще го пускам на ясли.

Пожелавам на всички прекрасен ден! Hug

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 08:42 от sunnshine

# 505
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на  ЙОСИФ,ИВА,EMA,НИЯ,КРУМ,АНА МАРИ,БИАНКА ,АДЕЛИНА!!!! newsm59 newsm59 newsm59
Да растат здрави и много щастливи!! Hug Heart Eyes
Мерси за милите пожелания ,момичета!Нямам много време,защото след ромския рожден ден(както каза Мариам относно тридневните празненства Mr. Green) събирам багажи  ooooh!Във вторник заминаваме,а има още доста задачки за изпълнение..Ааа Петка и вие във вторник пътувате LaughingКъде ще водите адашката?Дано бързо се оправи мъжът ти,много неприятен инцидент...И моя мъж обикновено в началото на отпуската се разписва с нещо подобно-мин.година едва не си отряза пръстите на ръката,тази година си удари палеца на крака серизозно.Имаше съмнения за счупване,но си походи с посинял като патладжан пръст и се размина Simple Smile
Яна ще си я пускам на ясла без памперс-все още го слагам като спи,но много рядко има нещо пуснато там.Сутрин си ме вика да дам гърнето,друг е въпроса ,че и като не и се спи така ме манипулира"Мамо има чишо-пишо,мамо има ако" LaughingПосле иска вода,храна и ако не отида заспива Simple Smile
Има половин кътник на хоризонта и на още 2 прозира по едно връхче,та у нас на моменти е много весело-толкова е нервна милата,че трудно се издържа на това мрънкане и недоволство ConfusedДокато избият тия последни зъбки ще се поизмъчим  Rolling Eyes
Иначе рождените дни минаха много добре,в детското клубче Яна се вживя успешно в главната роля LaughingПо-нататък ще пусна снимки!
Хубав ден на всичкииии!

# 506
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДИ, БИАНКА,АНА МАРИ И ЛИНА!РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!

# 507
Честит рожден ден на Ана Мари,Бианка и Аделина newsm59 Да са много здрави,да имат весели игри и нищо да не им липсва!    love001

Далия току що се изпиша в гърнето,след триседмични опити newsm44 Тя милата в началото си помисли,че е свършила нещо нередно и щеше да се разплаче,а аз толкова съм изтрещяла покрай това гърне,че от радост и аз щях да се разплача doh

# 508
  • жителство на место
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА АСТРАЛНИТЕ НИ БЛИЗНАЧЕТА КРУМ ЕМА И ЙОСИФ!!! Благодаря на всички ви за поздравите към мен и Ива! Heart Eyes Ние направихме така мечтанато градинско парти, из целия двор щъкаха малки септемврийчета, а майките пийнаха по кафенце, стана весел и хубав детски празник.

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА ДНЕС ПРАЗНУВАЩИТЕ МАЙКИ И ТЕХНИТЕ ДЕЧИЦА АНА МАРИ БИАНКА И АДЕЛИНА! Да получите многоооо подаръци, мили деца!

# 509
Честити ни рожденици АНА МАРИ БИАНКА И АДЕЛИНА! Бъдете много здрави и щастливи, мили деца!  nbirthday  ura
Много ми е празнично, като чета за рожденици, но ми се ще да гледам повече снимки  Rolling Eyes
Докато се наканите са пуснете, аз да ви покажа как гостувахме у бабата на мъжа ми  Wink
http://www.facebook.com/album.php?aid=28001&id=1000002503370 … &l=45f0b56277

Общи условия

Активация на акаунт