днес на Йосиф, Ива, Ема, Ния, Крум! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ДОБРИ!
С Мила също "борим" памперса, и тя бяга от гърнето, но понякога - о чудо става и са големи ръкопляскания (
Хубави РД на днешните дечица и техните семейства

До скоро.

Няма нито едно попадение в гърне,Знам,че трябва много търпение,но моето е вече на изчерпване и 

Минах през това,знам какво е 

Дали няма да имате по-голям успех? 
Малко като почивка от почивката се получава....

. Ще кажа zащо съм малко раzочарована. Защото реших тоzи път да следвам идеята, че когато поиzчакаш до към две, децата са много по-осъzнати и става много лесно и бърzо. И.. в момента доста съжалявам, че го направих, да си приzная
Трябваше да си действам по поzнатия и иzпитан вече начин, zащото много добре, плавно и абсолютно беzболеzнено ми се получи едно време с Крис. Е, бавно беше, но така детето имаше достатъчно време да схване ясно zа какво става въпрос и на точно 2 вече слагах памперс само zа спане. Дори инцидентите вече бяха минало почти.. Да не говоря, че "голямата работа" 
Как ще е, не zнам (над масите си има навес), но съм решила на дребната да й нося гумени ботуши, гумено яке и гумен панталон, нищо чудно така да е по снимките от рождения си ден
Две седмици в началото изобщо не вдяваше за какво става въпрос.
Мисълта ми е, че като погледна назад, мога да кажа, че вероятно за Косьо и Галя е можело да се изчака още един месец. Само дето огромната разлика беше в сезона и мястото. При Галето нямаше как да не се възползвам от удобствата на лятото и лятната къща, и съм доволна, че го направих.
Положително госпожицата скоро ще "чатне" какво се иска от нея. 

.Даже тия дни подканих някой мамчета да заповядат тука...

Във вторник заминаваме,а има още доста задачки за изпълнение..Ааа Петка и вие във вторник пътувате 

Да са много здрави,да имат весели игри и нищо да не им липсва! 
Тя милата в началото си помисли,че е свършила нещо нередно и щеше да се разплаче,а аз толкова съм изтрещяла покрай това гърне,че от радост и аз щях да се разплача
Ние направихме така мечтанато градинско парти, из целия двор щъкаха малки септемврийчета, а майките пийнаха по кафенце, стана весел и хубав детски празник.