Аз съм позабравила форума, за което може да ме порицавате, колкото искате
Но не мога да не вляза поне в месеца на нашите септемврийчета и да не пожелая най-искрено да са здрави и да растат щастливи нашите мъници

Благодаря на всички, които не са ни пропуснали и ни поздравиха на нашия 2-ри рожден ден
Всички вие сте страхотни мами 
Прегледах първа страничка, за да съм сигурна, че не съм изпуснала някого до момента - ами спомням си ви почти всички, въпреки че не съм влизала от началото на годината

Мили, малки мишлета:
ГЕОРГИ на мама МаринаМарина , КРУМ на мама Piaf, НОНА на мама Cydonia, ВИКТОРИЯ на мама viki_86, РЕНЕТА на мама Емичкаа, ТЕОДОР на мама little_sweet, ЛЮБОМИР на мама Асенце, НИКОЛА на мама Юник, ДИМИТЪР на мама Ради78, КАЛОЯН на мама Neni78, ЙОАНА на мама Sevyana, ДАНИЕЛ на мама AniDani, ЯНА на мама danip, с всеки изминал ден устремът на вашата лична съдба се засилва и дните летят неусетно, а вие сте толкова умни създания, че ни изненадвате с новите си умения и с невероятната си способност да откривате сами света пред себе си. Бъдете мечтатели и откриватели, бъдете искрени и чисти, директни и емоционални, бъдете деца,а ние можем само да се учим от вас
нека са живи и здрави и много да радват родителите си

Да не би като съм те отхвърлила веднъж, повече да не те показва?

И аз не сядам на площадката с Галето.
Аз обикновено стоя като "арбитър" отстрани и се опитвам доколкото е възможно да показвам как да постъпи. Това ще продължи още дълго време.
Мисля, че две седмици почивка от родителските ангажименти ще ни се отразят добре, въпреки че ни чака уморително пътуване с автобус до Верона....
Но се съмнявам да ме огрее,много кандидати има, и с връзки много има...
Отивам да я преобувам вече за 3 път днес

.
.
.Даже тия дни подканих някой мамчета да заповядат тука...