Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 508
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета,
Аз съм позабравила форума, за което може да ме порицавате, колкото искате Rolling Eyes, търпя и на бой, и на критика.
Но не мога да не вляза поне в месеца на нашите септемврийчета и да не пожелая най-искрено да са здрави и да растат щастливи нашите мъници Heart Eyes
Благодаря на всички, които не са ни пропуснали и ни поздравиха на нашия 2-ри рожден ден  bouquet Всички вие сте страхотни мами  bouquet
Прегледах първа страничка, за да съм сигурна, че не съм изпуснала някого до момента - ами спомням си ви почти всички, въпреки че не съм влизала от началото на годината Hug
Мили, малки мишлета:
ГЕОРГИ на мама МаринаМарина , КРУМ на мама Piaf, НОНА на мама Cydonia, ВИКТОРИЯ на мама viki_86, РЕНЕТА на мама Емичкаа, ТЕОДОР на мама little_sweet, ЛЮБОМИР на мама Асенце, НИКОЛА на мама Юник, ДИМИТЪР на мама Ради78, КАЛОЯН на мама Neni78, ЙОАНА на мама Sevyana, ДАНИЕЛ на мама  AniDani, ЯНА на мама danip, с всеки изминал ден устремът на вашата лична съдба се засилва и дните летят неусетно, а вие сте толкова умни създания, че ни изненадвате с новите си умения и с невероятната си способност да откривате сами света пред себе си. Бъдете мечтатели и откриватели, бъдете искрени и чисти, директни и емоционални, бъдете деца,а ние можем само да се учим от вас Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 13:08 от unique_v

# 481
Чесити рожден ден на ДИМИТЪР на мама Ради78 
КАЛОЯН на мама Neni78 
ЙОАНА на мама Sevyana 
ДАНИЕЛ на мама  AniDani
също така и на малката Яна newsm59  bigdance2  ura Tada  party023 нека са живи и здрави и много да радват родителите си  love001
Ние пък относно гърнето не сме се научили още карам го да сяда, ама на него не му прави впечатление прави ли нещо в него или не. Но иначе знае че в него се прави "ако" също така казва като свърши работата в памперса Joy

# 482
Стефина, период е  Hug  И ние бяхме в него и все се чудех как другите майки стоят седнали и си вярват на децата. Аз винаги тичам след Надя, че не съм сигурна кого ще спуха. Но вече излезе от този период, сега е по-мила, по-спокойна, заиграва се с децата... абе, друго дете е. Ама като й дойде музата да е диване, няма оправия  ooooh!
Честити ви нови  умения. Ние отдавна сме така и всеки път като ми каже, че й се ходи, се изпълвам със задоволство колко е осъзната  Flutter
С вчерашната драма, всичко се нареди. Следобед отидохме пак за снимка в полицията, но водех майка ми за подкрепление  Laughing Не, че спаси положението, ама... Появи се един чичко с мустак и тя се разсея с него. Каза, че имал мустак, като на нашите сомчета  Joy  Естествено продължи да бесува, да реве и да се тръшка, но хванаха няколко по-сносни кадъра. Накрая жената от гишето каза "това ще е, но е раплакана на снимката". Вече била в овала, в който трябва да е лицето, няма значение каква е физиономията. А аз й отговорих, че това й е нормалното състояние и най-вероятно на граница ще изглежда по-същия начин  hahaha
Ама бях пред нервна криза  Crazy
Рафаела, много Красимири Димови в тоя ФБ и нито една не видях със снимка на Бесотанче  newsm78 Да не би като съм те отхвърлила веднъж, повече да не те показва?
Не знам как се казва на регистрация без снимка, но мъжа ми не владее толкова компютърните термини. Той дори не знае какво прави на компа Mr. Green Скастрих го и поднася извинения   bouquet
Моарейн, дано мине леко  Hug

И да не забравя - ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН, ЯНА! Бъди много здраво и безгрижно дете!  nbirthday  bigdance2 Tada

ЕДИТ-вам се: Рафаела, ама нИмой да мА лъжеш тЕй - ми то пише Краси, не Красимира  Laughing  Стана дълга и широка, но мъжа е отхвърлил някого с ник, не с име. Пък и аз не помня да съм била, но то няма и за какво - аз приемам всички, особено ако имаме общи познати. Айде, нищо, качвай снимки сега, да се радваме на младата госпожица  Hug

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 15:28 от Gardenia

# 483
Гарденийка, изпратила съм ти покана.

# 484
  • София
Честит рожден ден на Яна! Да расте много здрава, весела и усмихната! Tada

Gardenia, добре че сте успели накрая да снимате Надя! Wink

моарейн, как е Дари? Sad

Стефина, не се притеснявай за Васко- точно сега тепърва се появява чувството за собственост и никак не са склонни да делят играчки с други деца. Peace  И аз не сядам на площадката с Галето. Wink Тя някакси е по-склонна да сподели обща играчка, когато вижда, че и другото дете е готово да й я дава да си играе, но ако се опитат да я вземат насила, се сърди много, дърпа се и бута. Grinning Аз обикновено стоя като "арбитър" отстрани и се опитвам доколкото е възможно да показвам как да постъпи. Това ще продължи още дълго време.

Поздравления за напредъка с хигиената! Wink

Ние вече сме в София. Оставили сме си още няколко свободни дни, преди да започнем работа. Честно казано, изпитвам облекчение, че най-после сме само двамата с мъжа ми. Blush Мисля, че две седмици почивка от родителските ангажименти ще ни се отразят добре, въпреки че ни чака уморително пътуване с автобус до Верона.... Rolling Eyes

# 485
Здравейте, милички!
Днес Ади става на 2 години.
Почерпете се за нейно здраве!

ЧЕСТИТРОЖДЕН ДЕН НА ТАМАРА И МАРТИН!

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 12:59 от Галина 74

# 486
Честит рожден ден на Тамара,Ади и и Мартин  newsm59 Да растат здрави,щастливи,безгрижни и весели деца  love001

singing_girl  и ние сме като вас с гърнето,че и по-зле...Тя дори и не иска да сяда на него.А в моментите,когато се излъже,постои няколко минути и става.След 2 минути е свършила всичко в гащичките ooooh!И така вече втора седмица.Голям зор ще видим с това.
Реших да я запиша на ясла ,но ме резнаха от там.Дошла заповед ,да приемат само деца на работещи майки,бащата не ги интересува.А и по райониране е вече.И това е заповед на търговищките  гении,на месно ниво е.Вчера кандидатствах на едно място за работа и утре съм на събеседване.Стискайте ми палци сутринта fingerscrossedНо се съмнявам да ме огрее,много кандидати има, и с връзки много има...
Далия току що се напика в гащите,но този път,си взе мокри кърпички и се почисти сама,а после напишаното по земята и него почисти  newsm28 Отивам да я преобувам вече за 3 път днес Mr. Green

# 487
Здравейте момичета,
моят престой в България приключва тази неделя. Стягам багажа усилено със смесени чувства- хем се радвам че се прибираме в къщи, хем ми е мъчно че оставям майка ми сама в оставащата битка с рака (тъкмо започна лъчетерапия ). В същност това беше причината да се прибера за втори път тази година по спещност.
Искам да честитя Рожденният Ден на днешните рожденници Тамара, Мартин и Ади и на тези които празнуваха преди тях - Георги, Крум на Пиаф, Нона, Виктория, Ренета, Тео, Любо на Асето, Никола, Димитър, Калоян, Йоана, Даниел, Янал Да растат здрави, веселир палави, разумнил Поздрави на родителите.
честита бременнст на новите бременелки, лека бременност и здрави бебенца.
И аз съм в кюпа на кърмещите още. Ками е пристрастена към цоканетои  ум не ми събира как ще се разкачим. На мен честно казано взе да ми дотяга напоследък. Друго за оплакване- не говори, освен мама, деди, кака, не, дай и няколко животни, гризе си ноктите и се плаши от възрастни хора, като бялата коса е черешката на тортата. Не иска да седне на гърнето или тоалетната чиния, ходи гола в къщи , а аз след нея с парцала. Тук става, но от неделя нататък макс темп ще е под 18 градуса...та ще я видим дали пак ще го раздава нудистка.
Това беше в кратце от нас.

# 488
Здравейте,

Дари е добре вече!  Grinning  Оказа се някакъв смотан вирус, мина й за 2 дни, само свалях Т с нурофен, като станеше много висока. Урината й е стерилна, днес оставихме гърлен с-т, тъй като имах талон и за него, но се надявам и там да няма нищо. Нослето още похърква, УНГ-то нали каза, че според него няма проблем. Всъщност капя коларгол по предписание, та ще видим след него какъв ще е резултата...
Айде до после, че ме дърпат..  Crazy

# 489
Здравейте момичета!
Влизам и виждам лавина от празнуващи Simple Smile
Спомням си преди 2 години по това време как си вирех корема и четях всеки ден радостни новини за малки човечета пристигнали м/у нас Heart Eyes.
Няма да изреждам, но ви поздравявам всички, най хубавият месец за нас  bouquet.
Ние също се приготвяме да отпразнуваме рождения ден на Йосиф.
За пръв път нашият тати е организатор  newsm53.
Колко рождени дни съм организирала и все от вътре ми се е искало и него да го интересува колкото мен, но уви, сега обаче човека тотално се е сбъркал hahaha.
Направил си е меню, пазарувал си е сам и си е направил подготовка...
Иначе ние ще празнуваме като братята роми три дни Joy.
Първо заради поста в който пребиваваме ще имаме празнична вечеря с близки хора и техните чудесни деца.
На другият ден в градската ни градина нашият тати е приготвил изненада за всички и за мен newsm03.
Аз се чувствам по празнично от нашият младеж в този ден, нали съм емоционална заливат ме топли чувства.
Не ща да дигам и слагам и да слугувам.
Искам да се зарадвам м/у близки хора.
Ееех да си имах къща и градина ... щях да направя градинско парти, но уви.
Все пак това са само подробности, организацията, храната, изненадите и подаръците са само подробности.
Не искам да имам много конкретни очаквания искам само да се настроя положително и да си доставя удоволствие за да ми е кеф и да е заразително hahaha.
Желая ви празниците ви да бъдат най - хубави и децата ви най щастливи.
Ще мина в събота да ви почерпя с нещо въобще не диетично hahaha.
Спокойна вечер   bouquet!

# 490
Мимолетка, благодаря за пожеланията.
Ето една снимка от вчера и една на мое творение.

# 491
Еееех, закъсняла съм с поздравите, но гледам почерпката още стои  Laughing
Тами, Марти и Ади, честит рожден ден! Да сте здрави и весели деца!
Галя, много хубави снимки и вкусни, вкусни... eat
Мариям, звучиш страхотно  Hug Както винаги, де  Wink
Наш'то парти го организирам аз. Мястото е същото - кварталния парк. Гостите са същите - децата от квартала.
Основните забавления ще са балони и тебешири. Напоследък Надя много се забавлява да рисува. Вчера беше като индианец по лицето. Кой пък й показа да се рисува там  ooooh!
Даже мога да им спретна конкурс за най-добра рисунка. Наградата ще е торта  Laughing
Обмислям една идея за фойерверки и конфети. Мисля да взема едни пукащи топчета, детски такива...
Надя ще се забавлява много. Другите деца ще са малко големи за това, ама пък не съм виждала до сега на някое да са му купили такива неща, така че все ще им е интересно.
Има и едни "батерии", които правят заря, та мисля да завършим с тях.
Днес поръчах и тортата. Май съм готова с организацията.

# 492
  • София
Здравейте!
ЧРД на Ади,Тамара и Мартин-да са живи и здрави.
Жалко,че почти никой не си приема поздравите Thinking.Даже тия дни подканих някой мамчета да заповядат тука...
Юник-радвам се,че се разписа-няма ли някоя снимка да покажеш на Нико?
Мариам-поста ти звучи перкрасно,дано при Вас има само положителни промени.
Гардения ,Суит-мерси за подкрепата-даво да отшуми бързо периода на побойника... Praynig

# 493
  • София
Галина, с малко закъснение честитя рождения ден на Ади! Пожелавам й много весели искрици в очичките, здраве и щастливи дни!  bouquet

BAE, съжалявам да чуя, че майка ти не е добре.... Sad  А Ками защо така се страхува? Rolling Eyes

моарейн
, хубава новина за Дари! Hug

Gardenia
, помня как разказваше миналата година за празненството. Беше се получило много хубаво. Heart Eyes Със сигурност и тази година ще е така! Peace

Мариям, хубаво ми беше да те прочета! Много мило е това, че мъжът ти се е наел с организацията. Ще разказваш после за изненадите. Wink Желая ти един изпълнен с щастливи емоции утрешен ден!  bouquet

# 494
Честит рожден ден на всички дечица, които съм иzпуснала, много zдраве, щатие и късмет  Hug
Ееех, едно такова странно хубаво ми е, вече толкова дълго "zаедно"  Heart Eyes

мимолетка, същата работа с памперсите сме и ние  ooooh! Не zнам zащо така се получи, стана си на две госпожицата, а сме до под кривата круша  Confused Или иzпуснах момента, или... не zнам, тя не ми поzволява.. На таzи въzраст брат й беше почти готов. От два дни я оставям по гащи, ами равносметката е... всичко мокро и никаква идея как да я убдея да прави нещата, където трябва. Сяда и став, беz да е направила нищо. А времето е ужасно, не съхнат, иzобщо... Все едно сега ми е zа първи път, нищо не се получава... Май иzтървах нещата, та ще се мъчим явно.

Общи условия

Активация на акаунт