Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 509
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Здр, ЧРД на патерички на всички пораснали ве4е септемврийчета!! Да са живи и здрави, да растат щастливи и обичани деца, мам и тати мн да ги слушат  Wink а за награда те да правят по-малко белички  Mr. Green  bouquet

нямам мн време да пиша и коментирам. Идвам само с едно предложение - софийската тайфа пак заформя общия рожден ден.... та източно-бургаско-варненската част от групата, ХАЙДЕ И НИЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ  Flutter Peace Ако някой има какво да каже или предложи, моля Simple Smile))  Hug

изчезвам, 4е малко ми е заето   bouquet

# 466
  • жителство на место
Чета си редовно, но вече не мога да издържа и да не се разпиша Simple Smile Това си е нашият празничен период и искам от все сърце да честитя рождените дни на нашите деца и на майките! Бъдете здрави и обичливи!!!
Чудесни новини в темата, още бебенца, браво Сид и Ради!!! И Емичка и Галина са се появили с хубави снимки и Тео видях  Heart Eyes Люси, моята Ива всеки ден звъни на един съсел Shocked, да не иска с Тео да говори детето, бързо давай верния номер, Ива все вика "няма го съсело" Joy
Пееща радвам се, че и ти писа и Марта на Параход е много чаровна, а пък каква шик пола има...
При нас лятото лети с бързи темпове, поканиха ни с Ицо наши много добри приятели да им станем кумове Laughing и аз /познавате ме/ се заех с цялостната украса на тържеството. Ресторантът е бил много хубав, но по "татово" време Twisted Evil, от тогава не е пипнат, преди да го украся тържествено трябва хубаво да го маскирам Wink Както и да е, цялата тази работа ми носи огромно удоволствие и ме зарежда с много енергия. Без малко да остана без рокля, та имах намерение да дойда до София, в крайна сметка ще се шие тоалетът Mr. Green
Малката Фъса е голяма фурия, говори вече почти всеки път с цели изречения, как се научи не зная, аз не съм от най- приказливите, пее, съчинява песни- любимата ми е "мила моя мамо, мамоо Петяя" Heart Eyes и така 100 пъти Laughing, много умело флиртува с мъжете, има убийствен поглед- поглежда ги, усмихва се леко, после примигва и скланя глава и леко повдига очички Blush Това като че ли съм я обучавала, всеки път като си хареса някой батко /а това е често/ го прави. Иначе си спи при нас, яде си с нас, ходим насам- натам заедно, аз и затова не предприех пътуване до София, не искам да се отделям от нея. Но ако в Бургас има среща ще направя всичко възможно да дойдем, с Лимонкова се видяхме за 3 минути, а с другите майки само се уговаряме и така и не успяваме да се срещнем.
При нас летния ентеро вирус мина за 2 дни с хомеопатично лечение разбира се  Simple Smile Аз все ви напомням, че има и такъв вариант, ама ако много ви досаждам с тази Х, отрежете ме Laughing
Имам още много да споделям, като не пиша редовно, така е!
Гардения, чудно ми звучи тая градина Wink и малк и големи заедно, ние посещавахме една занималня за деца над 3 г. , на която лелката упорито ме убеждаваше, че моето дете може само музика да слуша с големите иначе няма къде да се включи, а всъщност след заниманията ходихме с майките в една градинка и Ива се забавляваше чудесно с батко и кака, само че върви обеснявай

# 467
  • София
Честит рожден ден на ДИМИТЪР, КАЛОЯН, ЙОАНА и ДАНИЕЛ! МНОГО ЗДРАВИ и ЩАСТЛИВИ!
Ирина бързо да се оправяте от ентеровируса!
Май нейм - кокетки са големи - и мойта има едни много сладурски кокорения и накланянания на главица. Обаче покрай баткото казва "гадост"-особено за ядене - ясно и звучно Mr. Green
Гардения - "селската" детска градина ми се струва много добре, хем на чист въздух, хем сред деца. Като ходим на селото в Троянско откъдето е мъжът все оглеждам все още функциониращата за няколко деца местната детска градина и си викам - преместваме се тук, децата на детска, ние по полето Grinning - еко. Все ми се върти в главата живеене извън София, някъде на село, на спокойно, зелено и чисто, но....Ето сега цяло лято сме извън София и не ми липсва много, много и за децата е добре.

Във ФБ къде сте?

# 468
Ехааа, че много празнуващи има днес!
ДИМИТЪР, КАЛОЯН, ЙОАНА, ДАНИЕЛ, честит втори рожден ден   bouquet Бъдете много здрави и усмихнати деца!

Бора, то при нас си е зеленина и вечно спокойствие, но групите в яслите са от по 30 деца  Laughing
Във ФБ съм Бистра Станева.

# 469
Обаче аз покана пратих на Бистра Станева пък тя не ме предпочете за приятел. Whistling

Честит Рожден Ден на Димитър, Калоян, Йоана и Даниел! Бъдете здрави и щастливи, мили деца!

# 470

Обаче аз покана пратих на Бистра Станева пък тя не ме предпочете за приятел. Whistling

Embarassed Embarassed Embarassed
Аз приемам всички там. Игнорирах само един арабин и наскоро мъжа ми каза, че е отхвърлил поканата на някакъв "презерватив", но е бил мъж.  Повече няма да го пускам да моя комп  #Cussing out
А ти във ФБ си?

Да ви кажа за днешната драма:
Опитвам се да пусна документи на Надя за паспорт, но не успяват да я снимат. Първия път се разрева като влезе в стаята, после всички бабички на опашката решиха, че могат по-добре да я успокоят от мен и тя изтеряса повече. Усети, че я баламосваме с някаква цел. След два часа увещания, тръгнахме пак, но като стигнахме до вратата и видя опашката, направи кръгом и избяга с рев. После сключихме сделка - ще й дам сок, след като я снимат. Да но постоя секунда седмала и започна пак с маргазите. Лошото е, че искат да я изправя права на стола, защото иначе не влиза в овала (аз мисля, че права ще излезе от него, ама...), а Надя не го възприема за нормално това да стои права на стол и не иска. Рева половин час и после нито седнала, нито права. Само рев и търкаляне по земята. Обещах да опитам да я заведа след обедния сън, но тя плака и се  мята още час, след като излязохма от там и не вярвам, да стане. Вече само като види къде отиваме и ще го възприема като мъчение.
Ох, плаче ми се и на мен  Cry А като се сетя и как й се накарах, че се лигави толкова...  Tired

# 471
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА, ДИМИТЪР, КАЛОЯН И ДАНИЕЛ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!
Гардения, това е много неприятно, дано се справите!
Приятен ден

# 472
Здравейте... нямам нищо интересно за писане Simple Smile  Идвам само да честитя
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА, ДИМИТЪР, КАЛОЯН И ДАНИЕЛ!  Бъдете здрави и щастливи  Heart Eyes
 .... и да споделя нещо, което направо ме разтапя в последните дни - едно току притичващо и гушващо се Дари, което казва с най-тънкото гласче на света "Обича мама", хваща ми главата, обръща я към нея си и ме целува по устните с човчица  Heart Eyes  Направо... не мога да опиша!  Grinning

Цвети, не стой на балкона, ами слез долу - имаш ли да казваш нещо...  Heart Eyes  Heart Eyes   Hug

# 473
Гардения, "презервативът" аз ще да съм била.  Mr. Green "Презерватив" не е ли определение за човек без снимка? Сега вече имам на профила една на дъщеря ми. Така и не ми остава време... Във фейса съм Красимира Димова. Регната съм за да гледам снимки, като ми остане време и аз ще кача. Blush

# 474
Честит рожден ден на всички дечица ,които пропуснах!!Да са много здравички и палави! Heart Eyes
Мимолетка,честито!Успешно завършване!
Сид,прекрасна новина!Лека бременност и от мен! Hug
Ирина,миличките ти дечица какво ги е сполетяло! SadБързо оздравяване им пожелавам!
Стефина,много си задобряла в тортите,браво!  bouquetАз все още правя плахи стъпки в тази област,но както казва мъжо хич не ми и трябвало да прохождам  Joy
Ех ,момичета,момичета...все по-малко време имам да ви чета,та какво остава да пиша.С умиление си спомням часовете ,които прекарвахме в темичката в обсъждане на дрешки,кошари,колички за неродените ни бебета Heart EyesПосле пък дойде ред на щъркела,който с радост носеше добрите вести за появата на малките ни съкровища...Дните се изнизаха и ето време ми е да почерпя за здравето на 2 -годишната Яна! Heart Eyes

# 475
Честит Втори Рожден Ден на Яна! Дани да ви е живо, здраво и  щастливо момиченцето!

# 476
Честит 2-ри Рожден Ден на слънчевата Яна!   bouquet  Щастие и безгрижни детски игри!   bouquet  bouquet

И сега само набързо да се оплача, тази нощ Дария вдига много висока Т, свалих я с еднократно даване на Нурофен, опитах и с кърпа, напоена с оцет и вода, но тя не искаше  Rolling Eyes  Сега като се събуди, ще взема стерилна урина и ще я занеса в лабораторията. Вирус ли лепна, нещо там тая уроинфекция остана неизлекувана ли...  ooooh! 
И всичко това точно на финалната права преди края на отпуската  Tired

# 477
ЧРД на Яна!

ЧРД на Митя, Кали, Тео, Любчо и Нико!

Поздрав с една от любимите песни на Борето.

http://www.youtube.com/watch?v=jTSThf8kJdM

Моарейн  Praynig

# 478
  • София
Здравейте!
ЧРД на Димитър,Калоян,Йоанна,Даниел-да са живи и здрави.

Да Ви кажа честно отворих на първа страница да видя чий са тези  деца  newsm78
ЧРД на Яна на Данип-да е жива и здрав и само радост да Ви носи.Мерси за тортите.

Сега да се оплача за Васко.Васко все иска да кара чуждите моторчета и бутащи коли.И децата на,които са на няколко пъти го бият и повалят на земята, за да слезе.Това става за секунди докато дойда да го сваля.Купихме му такава бутаща се кола и сега той също не я дава и точно така бута и поваля на земята децата/направо съм ужасена-най не съм обичала тези неща/.Също така ходи да гали и целува по малки и кротки деца и после ги бута,скубе,дърпа-ей так без причинно.Направо вечер не смея да седна, все съм по него та да спасявам децата и да не се срамя от родителите Sick ooooh!
Но имам и нещо за похвалване Васко си казва вече за пиш и за ау,ау -за голямата работа.Даже ,ако се изпусне понякога ми вика- мамо-моко -буи-мокро му било да го преобуя.Изведнъж порасна и се осъзна -за 1м. успях да го науча. Peace.Много се радвам.

# 479
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА!ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ!

Общи условия

Активация на акаунт