Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 493
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Отново,здравейте от мен Laughing
Радвам се,че ме помните ха-ха.Вярно,цяла вечност не съм се появявала,та съм си за забравяне Joy
За нет не ми остава никакво време,позабравих какво е това форум нали знаете,че съм раборна мецана hahaha
Покрай рожденните дни реших да ви навестя,да попрочета как са малките-големи съкровища.Кога минаха 2 години.............
Радвам се,че сте живи-здрави.Прочетох много малко,то време трябва,ей Laughing
Да намачкате дребосъците от кака/!!!!- hahaha/ им Уанда и калпазанка Бианка Heart Eyes
Сега за нея малко да отчета /нали отчетна темата/:
Злояда е моята маймуна,ей-10.200кг.еКак сте вие с килограмите?
Ходи на ясла,пиша,ака на гърне.Само нощем слагам памперс за всеки случай,че понякога пиша.

СоВче,/Деси/,зачетох,че имаш ядове с гърнето,та да ти кажа,че при нас беше същата мъка-то не се носи на глава,хвърля се...но да седне дума не можеше да става.Изведнъж реши,че ще казва и сяда и така стана.Изненада ме!Мислех,че ще откара на памперс до 3г. LaughingТа,когато реши сама-тогава Hug

Преди месец се запозна с антибиотика.Пак като издържа толкова без да боледува PraynigАма покрай яслите няма начин............
Друго не се сещам за сега.
Ето слагам снимки,който иска да гледа Laughing
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1858/136654763610521351541283 … qsBcgfXuDf5hu.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2519/167999401645331068712832 … 7LxwUM6qthSxN.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1799/156743923136490395128328 … GdBqi02YKEEta.JPG

Хайде,със здраве Hug
Така приятно ми стана да ви видя-всички!

# 526
  • София
Уандичка,  Heart Eyes Hug
Прекрасна е малката ми снахичка калпазанка Бианка  Heart Eyes

# 527
  • Пловдив
Здравейте,
След месец и половина се завръщаме.С удоволствие изчетох почти 30 стр.-много се усмихвах и се забавлявах-и на снимките,и на разказите ви.В главата ми е пълна каша естествено и едва ли ще мога да коментирам поименно разискваните въпроси.Затова ще поразкажа как изкарахме лятото.
Първом обаче да честитя на всички съкровища ВТОРАТА ГОДИНКА!!!Живи,здрави и палави!!!
Ние тази вечер си пристигнахме благополучно в градския си дом.Развали се времето,а и малко работа се отвори,иначе направо не ни се прибираше.Цял месец изкарахме на селска свобода-близо до Пловдив имаме къща с двор и август си  го изкарахме там.Беше много хубаво,зареждащо,спокойно.По цял ден децата играят по двора/Моника сутрин става и тича веднага на верандата/
,закусваме под асмата,поливаме тревата,берем домати,ягоди,краставици,садим цветя,караме колела,къпим се в басейна,изобщо пълна свобода.В 14 часа Мони заспива като заклана и след два часа бесуването започва наново.Вечер си правихме фенери от дини-на децата много им харесваше и правенето и резултата.Запознаха се със всякъкви буби и буболечки,Мони в началото изпадаше в див ужас,но след седмица сама пляскаше с ръце и вика-Къш бубо,Монка прибиии....Та така...ДНЧД болестите не са ни навестявали/шшшшът/Мони се храни добре,не е капризна,яде всякъкви зеленчуци и плодове.За килограмите беше попитал някой-ами сигурно е над 15,скоро сме на преглед и ще съм по-точна.
Водихме децата и на море-3 седмици-изкарахме страхотно.Сега ще ходим и до Турция но Монка ще стои при баба си.

Моарейн,сетих се че питаш за бромховаксома-аз съм го давала на Крис,но мисля че се приемаше през студ
ените месеци-октомври,ноември,декември,по схема-10 дена даваш-после почиваш 20и пак така-нещо от сорта беше.Моите наблюдения са ,че нещо не не ни впечатли,даже напротив-след приема Крико задължително се разболяваше,и така и трите пъти.на мен лично,изобщо не ми хареса половината зима да ми е болно детето.
Сега ще ви пожелая лека нощ,утре пак.

# 528
Честита втора годинка на Борис, на мама Ане, на прелестната Надя на мама Гардения и Йоана на мама Вилистар! Да са ви живи и здрави дечицата мили родители. Безгрижно детство и много усмивки пожелавам.

Сович, проблеми с памперса ли имате? Пропуснала съм го. Да подкрепя Уанда, оставаи Ана Мари (много хубаво име) сама да реши кога ще седне на него. Маги една година игра с гърнето и едва тогава седна, т.е. преди броени дни.

Уанда, хич не бери грижа за килограмите. Важно е детето да е здраво, а и освен това зависи и колко е висока. Маги и тя тежеше 10 кг на година и 9 месеца. И сега едва ли е повече от 11 кг и височина 86-88 см. Винаги е изпадала от класациите като чета таблиците, но пък никога не е изглеждала с "душа под наем" и е здраво и жизнено дете.
Страхотни снимки!

Айде лека, че пак стана 100 часа. newsm49

# 529
Уанде, ма как се радвам да те "видяяя" , ако zанеш  Hug Дано все пак иzнамираш време zа тука по малко, ама ако няма, нищо, живи и zдрави да сте.
Мерси zа споделеното zа памперсите. Под секрет да си кажа, нещо и аz вzех с тъга да си мисля, че ще сме от теzи, с памперсите до "първи клас"  Crazy А преди каzвах  "невъzможно, всяко дете може се учи"... За пореден път се zаричам, да не се zаричам  Wink
Мойта душка беше 14.200 на.. май 92см, преди.. около месец  половина някъде на консултацията.
Бианка е красавица, и каква косаа....

Даруш, добре zавърнала се  Hug

Раф  Hug дано бе, ама.. ми ще чакам, какво да правя..

Честити рождени дни на Борис, Надя И Йоана   bouquet   bouquet   bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.
Егати наплива, а  Joy

# 530
Честит рожден ден на Борис,Надя и Йоана  bouquetДа са много здрави,весели и щастливи деца!
Честит имен ден и на всички именници  bouquet

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 14:08 от mimoletka

# 531
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕ ДЕН НА първосептемврийците ЙОАНА, БОРИС и НАДЯ! Да са много ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ИГРИВИ, със семействата си много ЩАСТЛИВИ!!! 

# 532
Благодаря ви, момичета  Hug
Хайде да почерпя eat

Вчерашния дъжд ни изплаши, а и прогнозата за дъжд през нощта, ме накараха да отложа купона за утре.
Днес само ние вкъщи. Втора торта и свещичка, малки подаръци. Тя най-големия го получи още преди седмица - акумулаторен джип  travel
Нямам търпение за утрешния празник.
До тогава, малко импровизирани снимки от импровизирано парти:
http://www.facebook.com/album.php?aid=28259&id=1000002503370 … &l=fa64aa37de

# 533
Честити рожден ден и от мен на Борис , Надя и Йоана!  ura  bigdance2 newsm59 Tada  Gift  party023
Много здраве и щастеие на тях и техните семейства  bouquet
Също така да честитя на патерици на Бианка, Ана Мари и Аделина  bigdance2 newsm59 newsm67
Покрай нас нищо ново, готвим се и нив за неделята да прзнуваме Grinning
Лека вечер на всички Hug

# 534
  • София
Хайде почна и нашият месец, официално.  Wink
Честит рожден ден милички - Боре, Наде и Йоана (нейната мама отдавна ни забрави).
Бъдета здрави и щастливи, дечица.   Hug Heart Eyes
Ние сме добре, да чукна на дърво!
От утре Ради е отново на ясла. Надявам се, че вече като по-голям ще му бъде много по-интересно и приятно.  Heart Eyes
С гърнето хич не му се получава и на него. Не иска и да седне даже. Успокоявам се, че съвсем малко още да почне разбира и ще стане лесно.  Wink
А как приказва сладко, не е истина. Много думи, много изречения вече, но май само аз го разбирам изцяло.  Heart Eyes Например 'ла на кола и 'ло на колело.  Mr. Green
Или изречение: тати каЛа 'лата (тати кара колата), а пък 'ни 'она ми е любимо - звъни телефонът.  Joy

# 535
  • Пловдив
Честито на рожденниците днес-Борис,Надето и Йоана-живи и здрави!Много усмивки!Наздраве!

# 536
Честит втори рожден ден на Валентин и Виктория! Растете здрави и щастлив, мили деца! Бъдете повод за гордост на своитее родители. Безгрижно детство ви желая!

# 537
  • София
ЧРД на Борис , Надя, Йоана,Валентин и Виктория-да са живи и здрави и весели дечица.

Даруша-много е пораснала малката Peace

# 538
Честит рожден ден на малките Виктория и Валентин newsm59 nbirthday newsm67  party023  bigdance2  ura Tada да са живи, здрави и много много щастие  bouquet
Лек ден на всички  love001

# 539
  • София
Честит втори рожден ден на Тино и от нас. 
Hug  newsm59  bigdance2  ura Tada beer3 baloni
Люска, с най-прекрасни пожелания и за двамата чаровници - ти и Тино.
  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт