Бъдете много здрави и весели деца!От много празнуване не съм честитила и на Валентин и Виктория. И на вас най-добри пожелания, сладурчета!
И да не пропусна днешната рожденичка Даная . Много веселие и игри!

Нашето парти беше вчера. Премина горе-долу по план, като изключим, че някои баби не издържаха на студа и прибраха две-три от гостенчетата ни, та изпуснаха зарята. Тази вечер ще ги скастря, защото след 20ч вече беше направо топло. Наистина нямаше нищо общо със студа на свечеряване.
Започнахме с лека почерпка и тебешири, после връчих на две мами комплекти за рисуване върху лице, но те се разтрепераха и добре, че се оказа, че имаме една мама художничка - толкова бързо и ефектно се справи с грима, че после се чудех тези маски, които бях взела дали въобще да ги вадя. Но децата ги видяха и ги поискаха. После започнахме да развръзваме балони от люлки и пързалки. Бях ги навързала, че вятъра ме направи луда, да ги гоня из целия парк

После гръмнахме детско шампанско (няколко бутилки) и така и така бяхме на тема гръм, извадихме арсенала. Първо мъжа ми започна да пали едни гърмящи лентички, а децата пищяха от радост и скандираха "още, още". После им дадохме конфети, пукащи топчета и бенгалски огън. Уж бях накупила много - 100 конфети, 25 кутийки с по 50 пукащи топчета и много пличкета бенгалски огън - всичко свърши за отрицателно време. После се заехме с тортата. От нея останаха 3 парчета
Кулминацията беше зарята в 20:15ч. Трябваше да стане още по-тъмно, но за да не си я гледаме сами, поизбързахме.
Надя беше много щастлива от купона. Толкова се отпусна, че сама се закачаше с родителите, постоянно пееше, пищеше или тичаше с крясъци нанякъде. А коментарът за зарята беше: "Моя гаама а'я".
Беше много смешна като гледа, че всички са нарисувани по лицата, а тя не се дава да я пипат други хора и реши да се нарисува сама. Хванала боичките и маже, маже
Накрая не й се прибираше и ходихме на други люлки, а после и на магазин за "топо ока" (топъл сок). Смаяхме персонала в магазина с цветовете по лицата си. И мен ме беше понадраскала.Резюме или подробен разказ в снимки ще има тези дни. Чакам си фотограсфа, да ми върне флашката с материала.
То и фотограф едва намерих. Нашите и двамата отишли да работят на море и ще отворят чааак на 15.09. Открих една мадама, любител фотограф, но много напреднала в хобито. Тя пък ми отказа в последния момент, че нещо изникнало, но ми даде тел на друг. Да видим накрая колко е снимал. Е, все ще е повече от мен

Честито,момичета-живи и здрави момченца /нали?/ на финала 
да бъде жива, здрава и много да радва мама и тати 

Мисля да се съберем с бабите и дядовците на деня, пък после ще поканя приятелки да се почерпим. Дарито ще се осъзнае, че има празник, сигурна съм, тя от две седмици говори как ще има"ро'ден ден, ииии ше яде то'та с т'ем. иииии ше получи ного подалаци Далито"

Не ми създавайте допълнителни комплекси, че все има някой пропуснат!