Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 490
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Леле, как съм пропуснала да честитя на астралните ни близначета  Борис и Йоана smile3555 Бъдете много здрави и весели деца!
От много празнуване не съм честитила и на Валентин и Виктория. И на вас най-добри пожелания, сладурчета!
И да не пропусна днешната рожденичка Даная . Много веселие и игри!
 newsm59 newsm67  party023  ura dazzler1  Party Time Tada smile3510 bdbaloni

Нашето парти беше вчера. Премина горе-долу по план, като изключим, че някои баби не издържаха на студа и прибраха две-три от гостенчетата ни, та изпуснаха зарята. Тази вечер ще ги скастря, защото след 20ч вече беше направо топло. Наистина нямаше нищо общо със студа на свечеряване.
Започнахме с лека почерпка и тебешири, после връчих на две мами комплекти за рисуване върху лице, но те се разтрепераха и добре, че се оказа, че имаме една мама художничка - толкова бързо и ефектно се справи с грима, че после се чудех тези маски, които бях взела дали въобще да ги вадя. Но децата ги видяха и ги поискаха. После започнахме да развръзваме балони от люлки и пързалки. Бях ги навързала, че вятъра ме направи луда, да ги гоня из целия парк  hahaha
После гръмнахме детско шампанско (няколко бутилки) и така и така бяхме на тема гръм, извадихме арсенала. Първо мъжа ми започна да пали едни гърмящи лентички, а децата пищяха от радост и скандираха "още, още". После им дадохме конфети, пукащи топчета и бенгалски огън. Уж бях накупила много - 100 конфети, 25 кутийки с по 50 пукащи топчета и много пличкета бенгалски огън - всичко свърши за отрицателно време. После се заехме с тортата. От нея останаха 3 парчета  Laughing Още малко игри с балони, маски и скачане на дама (тебеширена, нарисувана на асфалта).
Кулминацията беше зарята в 20:15ч. Трябваше да стане още по-тъмно, но за да не си я гледаме сами, поизбързахме.
Надя беше много щастлива от купона. Толкова се отпусна, че сама се закачаше с родителите, постоянно пееше, пищеше или тичаше с крясъци нанякъде. А коментарът за зарята беше: "Моя гаама а'я".
Беше много смешна като гледа, че всички са нарисувани по лицата, а тя не се дава да я пипат други хора и реши да се нарисува сама. Хванала боичките и маже, маже  Joy Накрая не й се прибираше и ходихме на други люлки, а после и на магазин за "топо ока" (топъл сок). Смаяхме персонала в магазина с цветовете по лицата си. И мен ме беше понадраскала.
Резюме или подробен разказ в снимки ще има тези дни. Чакам си фотограсфа, да ми върне флашката с материала.
То и фотограф едва намерих. Нашите и двамата отишли да работят на море и ще отворят чааак на 15.09. Открих една мадама, любител фотограф, но много напреднала в хобито. Тя пък ми отказа в последния момент, че нещо изникнало, но ми даде тел на друг. Да видим накрая колко е снимал. Е, все ще е повече от мен  Laughing

# 541
Честито на Борис, Надя, Йоанна, Даная и Виктория!
Да растат силни и уверени, здрави и обожавани деца!

Благодаря ви за поздравленията!
Иринка,  Peace

# 542
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАДЯ, ЙОАННА, БОРИС, ВИКТОРИЯ И ВАЛЕНТИН НА ПАТЕРИЦИ!
ЧЕСТИТО И НА ДАНАЯ ДНЕШНАТА РОЖДЕНИЧКА!ДА СТЕ ЖИВИ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!

# 543
Честито на Йоана,Борис,Надя,Виктория,Валентин и Даная  bouquet

Честно казано,трябваше да се върна назад,за да видя чии са някои дечица и се оказва,че изобщо не помня някои майчета от целият списък със септемврийчета Embarassed
И разглеждайки 1-а странца,много се зарадвах,че имаме 2 бременни девойки Heart EyesЧестито,момичета-живи и здрави момченца /нали?/ на финала Heart Eyes Hug
Мен ме е хванала носталгията,та пак съм тук LaughingГледам все по-малко се пише........нормално.Започнахте ли работа?

Гардения,чудесен рожден ден сте имали!Браво на вас Laughing

# 544
Честит рожден ден на Даная newsm59 nbirthday  bigdance2  ura Tada  party023 newsm18 да бъде жива, здрава и много да радва мама и тати  bouquet

# 545
Честит Рожден Ден на Даная. бъди щастливо и безгрижно мило дете!

Гарденийка, завидях ви!

# 546
Йеее, Гардения, на т'ва му се вика рожден ден-пир.
Браво!
ЧРД на Надето!
Не знаех, че е родена на 1, май липсваше в листата.
Мен нещо ме е понапуснал ентусиазма,
празнувахме у дома, нали сме новодомци, та рекох и сбирка първа да направя.
Поканих си приятелките, Борето нЕма нищо против.
Той не разбра какво му се случва, но батето се радва от сърце и на РД-то, и на Бобините подаръци,
освен на неговите  Mr. Green

ЧРД на Тино, този сладък Тино Simple Smile

Люси, като викаш, че е танцувален,
се сещам че около преди 2-3 месеца, си рендосвам аз зеле.
не знам в какъв такт съм рендосвала, но Борис започна да прикляка в такт с рендостването
 Mr. Green

Друга случка: разглеждаме книжка, а там един принц, поседнал до едно езеро, подпрял глава на ръка, но ръката закрива ухото му.
Борис го погледана и рече: Ало!  Crazy

Моля, разказвайте историй с децата, смея се от сърце Simple Smile
аз си водя и дневник с думи и реплики.

Иринка, този сладък Ради  Hug
Като каза за проклетия вирус,
ванилия ратворена в малко вода, пресича веднагически разстройство.

Уанда, не работя още, но правя опити в тази насока.

ЧРД на Даная!

Дарушка, много е сладка, не си показвал снимки скоро, във фейса изчезна  Crazy
не съм в течение, закъде, откъде се връщате?

Моарейн пита за бронховаксома.
Нямам опит, но приятелка го хвали, аз не съм за тия мЕтоди обаче.
В тоя сайт, смята да поръчам омега3, само на нея вярвам.
200 капсули идвали 13 лв. несрванима цена.
Иначе взимах на Абофарма от аптеки Марешки.
Американски сайт, има го в На пазар

http://www.iherb.com/default

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 10:14 от Анe

# 547
Добра вечер Simple Smile

Честити рожденни дни на всички празнували и празнуващи! Извинявам се, че така наведнъж, но напоследък не ми остава време (хванах се и на една втора временна работа, да изкарам малко допълнителни пари). Скоро ще избутам този ангажимент, ще се пренесем в новата къщурка и ще ми олекне  Crazy  Тоест ще остане само да ходя на работа през деня  Crazy
Дарито пак е на ясла, чудесна е Simple Smile Добре се чувства там, играе, спи, яде. Толкова послушна вкъщи не е никога  Crazy  Доволна съм от нашата ясла, определено. Само се моля сега есента да не боледува често, малко ми е притеснено, че е преходен сезон все пак. Ане, мерсаж за отговора за Бронховаксона ( и на ЛС те прочетох, ама като все нямам време да отговарям... извини ме  Embarassed ). Реших да не й давам Бронховаксон засега, ще видим по-натам.
Снимки гледам, гледам и не спирам да се дивя, колко бързо растат децата ни, някои вече ще стават каки/батковци... страхотно!  Heart Eyes   
РД-то, ЖЗ, ще го правим и ние в новия дом, надявам се  Blush Мисля да се съберем с бабите и дядовците на деня, пък после ще поканя приятелки да се почерпим. Дарито ще се осъзнае, че има празник, сигурна съм, тя от две седмици говори как ще има"ро'ден ден, ииии ше яде то'та с т'ем. иииии ше получи ного подалаци Далито"  Laughing

# 548
  • София
Честит втори рожден ден на Кристиян на пеещото ни момиче.  Heart Eyes
Да расте здрав и щастлив, за радост на мама и за гордост на тати.
 Hug

# 549
Честит втори рожден ден на Кристиян на Singing girl   bouquetДа е здрав,щастлив,обичлив и да има весело детство! Hug

# 550
  • София
Аз честитосвам на два три дин ън блок, но от сърце Heart Eyes
ЧЕСТИТ рожден ден:
Онези дни на Вики и Тино,
Завчера на Даная
Днес на Кристиян!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИ ДЕЦА! МНОГО ЗДРАВИ БЪДЕТЕ И ЩАСТЛИВИ!

Утре....като му дойде времето, гответе се.
Аз днес резервирах един клуб за 19 и на баткото и на Мила, ще празнуваме късния следобед по детски, а после с близките вечеря вкъщи. Иначе ми се щеше да организирам парти в градника като Гардения, но нямам време, зле съм с организацията, а така всичко на куп. Догодина по идейно  Embarassed
Ане, много ме изкефи с танца на рендосването  Laughing хи хи и аз записвам в дневник забавни думички, брат й я е научил да вика "гадже, мацка, пич" бърз речетатив, повтаряем до безкрайност  Mr. Green. А като каже "мамо, може ли малко цице, с наклонена към рамо глава и окококрени очи - как да й откажа, щото все я убеждавам вече да се пооткаже, хе хе как ли ще стане туй.
Живи и здрави бъдете момичета, отивам да работя - Уанде, върнах се на работа, та ушите ми пукат, уф искам да си почивам....хе, сега ми е носталгично за годината майчинство....

# 551
Момичета влизам набързичко да ви почерпя за здравето на Криси  party023 cook cook Popcorn beer3
Много ви благодаря за пожеланията!!! Heart Eyes
Обичкам ви  love001
Лек ден на всички! Grinning

# 552
  • София
Привет, завърнах се от краткото ни странство! Wink

Бързам да поздравя рождениците ни БОРИС, НАДЯ, ВАЛЕНТИН И КРИСТИЯН! Желая им да напредват бързо във всичко, да растат здрави и щастливи!  bouquet

Gardenia, по разказа ти си личи, че е било страхотно партито, поздравления! smile3501

Ане, много ти е сладък рожденикът! Heart Eyes Не знам какво е разбрал, ама доволен изглежда. Laughing Хубава торта, а и гостенчета сте си имали. Wink
А Надето я има на първата страничка, моля, моля! smile3521  Не ми създавайте допълнителни комплекси, че все има някой пропуснат! smile3506

Дарушка, радвам се, че се включи! Hug Много хубаво лято сте изкарали! Peace Приятно прекарване в Турция! Hug

За нашия РД още нямам никаква идея.... Rolling Eyes Оказа се, че баш през седмицата от 13-ти до 19-ти сме плътно заети с два концерта, като вторият е на 18-ти /събота/. Което означава, че ако поканя гости в неделя, ще разполагам само със една сутрин, за да приготвя нещо за почерпка, и не знам дали ще се справя.... newsm78 

Да ви кажа две думи за пътуването все пак. Wink Общо 42 часа път- 22 на отиване и 20 на връщане. Видяхме Верона за кратко, тъй като бяхме настанени извън града. Зърнахме през решетките паркчето с гроба на Жулиета / беше вече затворено/, успяхме да се насладим на една романтична вечеря и да ядем много вкусен сладолед. Видяхме прочутата с оперните си спектакли Арена, която си е бивш колизеум. Между другото, това е една от най-лошите сцени за оперни постановки от гледна точка на акустиката, защото разстоянията са огромни и всичко се прави с изкуствено озвучаване. Затова пък като сценография стават много ефектни и...извънредно добре платени. smile3521 Ние не свирихме там, разбира се, а във филхармоничния театър- стара и красива зала с типичните множество балкони и кокетни ложи с червен плюш и позлатени украси. Снимки нямам, за съжаление. Много глупаво се чувства човек на път без фотоапарат, ама живот и здраве, поръчахме нов, та следващия път. Wink

# 553
Честито на порастнаслия Криси!
Да е много весело дете  newsm51 nbirthday  bigdance2 Tada
Бора, аз пък вече две години искам детско клубче, ама няма наблизо. Важното е да е весело  Wink

# 554
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН!РАСТИ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ!

Общи условия

Активация на акаунт