Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 488
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Ние се завърнахме от по4ивка Party и се вклю4вам в 4еститките
Да са ни живи и здрави де4ицата HugДа растат палави,силни,здрави,умни и все така до едно 4аровни и щастливи Heart Eyes Ще гледам снимки на отминали празници,а на тези,на които ни предстои-весело изкарване и безброй детски усмивки
Ние намерихме клуб4е и запо4нахме да звъним да каним гости.Ще го празнуваме в съботата,4е 8ми се пада сряда и просто няма как да се слу4ат нещата.Мони ве4е разбира и съм сигурнал,4е много ще и хареса.'
Ве4е правим изре4ения от по 5-6 думи4ки,можем да си "говорим"все пове4е и по разбираемо.Изби ни първия ку4ешки без проблеми и ще звъним на педито за ДК 4е последната ни беше през април....да видим до къде сме я добутали
Поздрави от нас и весели празници на вси4ки Heart Eyes

# 556
Честит рожден ден на Ками и Криси!

# 557
Да са ни живи и здрави днешните рожденички Ками и Криси  nbirthday newsm67 Tada
Аз да покажа как премина празника ни http://www.facebook.com/album.php?aid=29318&id=1000002503370 … &l=5f7747c1ed

# 558
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМИ И КРИСИ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!
Гардения, чудесни снимки.Много е сладка Надя.

# 559
  • Пловдив
Честит рожден ден на Ками и Криси-много усмивки и щастливи дни!

# 560
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМИ И КРИСИ И ОТ НАС С РАДИ.
МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ, МАЛКИ КУКЛИЧКИ!
 Heart Eyes

Гардения, страхотен купон, страхотно момиче, страхотна мама.  Heart Eyes

# 561
честит рожден ден на всички момичета и момчета  Hug да са мн щастливи, мн обичани и мн здрави!!!

тези дни нещо не ми върви нито четенето, нито писането. А и да си призная дойде и моят ред да се обидя. не вярвах всички да се втурнат да ми отговарят, но пък никой да не ме отрази... малко тъпо ми стана...

все едно - ве4е няма значение

# 562
Честит рожден ден  на Симона,Моника,Оги ,Ив и на патеричка вчерашните празнуващи Ками и Криси  bouquet  Желая ви здраве,усмивки и щури и весели игри    love001

# 563
Mimoletka, благодаря  Simple Smile
И аз да поздравя вече порастналите наборчета Моника, Симонка и Ив
Да сте много весели и игриви, и да радвате всички около вас!

mai-mai, какво има толкова да се обиждаш? Все пак това тук е просто един форум. Извън него всички ние имаме семейства и близки приятели. Ако някой от тях не ми обърне внимание, да се позамисля, ама форума...  Thinking Голяма работа.
Пиша си тук, когато имам време и когато ми се струва, че имам нещо интересно да разкажа. Или пък понякога просто решавам, че ми се ще да драсна някой ред. Също така чета, когато имам време. Смея се, когато нещо ми е смешно. Някои постове са ми много интересни, но не мога примерно да отговоря на всички. Докато изчета всичко написано, забравям кой какво точно е казал. А и не мисля, че винаги е необходимо да се коментира. Давай по-ведро. Няма какво да се кахъриш заради някакъв си форум  Wink

# 564
Честит Рожден Ден на Симона, Моника, Оги, Ив и на вчерашните празнуващи Ками и Криси!
Да растат здрави и обичани дечица!
Ние се завърнахме от 4 дневен тур през любимия ни Истанбул и сега се чувствам заредена с положителна енергия за мнооого дълго време. Големи емоции бяха, но ще ви пусна снимки допълнително.  На всеки го препоръчвам като дестинация - аз лично го посещавам за 4 път и всеки път ми носи някаква незабравима емоция.

Детенце още е на море с баба и дядо, а аз вече нямам търпение да го видя.  Heart Eyes

# 565
  • Пловдив
Честито на Симона,Оги и Ив!!!Винаги усмивки да огряват лицата им!Целувки от Моника за всички!

# 566
4естит ГОЛЯМ ден нa Моникa,Ив и Оги.Бъде здрaви и безгрижни мили децa!!!

# 567
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНКА, МОНИКА, ОГИ И ИВ!
ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ВЪЛШЕБНО ДЕТСТВО! 
Heart Eyes

# 568
  • София/Русе
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА !!! Да са много здрави и усмихнати деца !

# 569
  • София
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА МИРКО! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт