Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 485
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Честита втора годинка на Симонка, Мони, Ив и Оги! Да растат здрави и щастливи деца, да бъдат гордост и радост за мама и тате. Наздраве, мили родители!

Честита втора годинка на днешния рожденник Мирко. Безгрижно детство , много усмивки и подаръци и му желавем.

# 571
Момичета, много ви благодаря за топлите думи (тук и във ФБ), относно снимките от купона ни  Hug
На мен също ми беше много весело и имах настроение още три дни  Laughing
Съседките виждат Надя много променена в отношенията си с тях от тогава. По-непринудена, по-общителна... въобще, допуснала ги е по-близо до себе си.

Малко закъснях, но от сърце поздравявам вчерашните рожденици СИМОНКА, МОНИКА, ОГИ И ИВ!
Честито и на днес празнуващия Мирко!
Да растат здрави и весели деца!  nbirthday newsm67  party041 Tada  ura

# 572
  • София
ЧРД на СИМОНА, МОНИКА, ОГИ , ИВ,МИРОСЛАВ-да са живи и здрави.

# 573
  • Пловдив
Благодаря на всички за поздравите!Купона мина добре,Мони се държа перфектно.М/у подаръците имаше едно бебе/от тези дето плачат смеят се и тн./-два дни го обгрижва непрекъснато-много е сладка.
Поздрави за Миро и Божидар,които вчера навършиха 2 годинки,много усмивки и детски игри!
Днес празнуват синеокият младеж Ради,сладурчето Александър,чаровният Георги И прекрасните госпожички Сияйна и Ники пожелавам им да изкарат добре празника,да са щастливи и здрави!!!

# 574
  • София
Много ти благодаря, Дарушка.  Hug
Синеокият Ради празнува с компания приятели на мама и тати с дечица в къща за гости в с. Черни Осъм.  Party
Тук е прекрасно. Наляво и надясно, младежът твърди, че е на тЛи годинки.  Mr. Green

# 575
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Моля ви да ми простите.... за пропуснатите изминали и бъдещи пожелания. Затова ще е само едно:

За всички рожденници - здраве, любов и много игри 
Heart Eyes

За всички майки и близки - търпение, усмивки и прегръдки!!!!!!!!!  bouquet

Влизам набързо и все по-често. Липсвате ми, както и еуфорията тук. Дано скоро успея да ви прочета или поне да напиша някой ред.  Hug Heart Eyes Hug

# 576
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ КОИТО ПРОПУСНАХ.ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 577
Честити Рожденици!!!
Да са здрави и щастливи деца!!!!
Да радват своите родители!!!!

# 578
По традиция влизам да се отчета и аз на РД  Simple Smile Благодоря от сърце за пожеланията  Heart Eyes Честити да са всички рожденници-септемврийчета!!!  bouquet
Иринче, астралното ви близначе категорично отказва да стане на две и само повтаря, че е на "тии"  Joy Явно е от рожнната дата  Joy

# 579
  • София
Да са ни живи и здрави днешните рожденици РАДОСЛАВ, АЛЕКСАНДЪР, СИЯЙНА, НИКИ И ГЕОРГИ!
Най-добри пожелания на патеричка към МОНИКА, СИМОНКА, ИВ И ОГИ!

Ние сме вече в пълен състав у дома. Заварихме Галя много пораснала през тези две седмици, в които бяхме разделени. Вече се изкачва и слиза по стъпалата без чужда помощ, говори още повече отпреди и някакси изведнъж заприлича на двегодишна. Simple Smile Казва за себе си, че е " малко момиче", всичко е "мое" или " това НЕ Е на кака" Laughing. Много е щастлива, че си е у дома. Сред обичайната обстановка промяната в нея си личи още повече. Играе си по нов начин със старите играчки, всичко коментира...Сега хитът е въпросът "Какво е това?", който се повтаря по цял ден, за всичко. Laughing

Люси, добре дошли! Hug Наистина Истанбул е много специален град, в който винаги ти се иска да се завръщаш отново и отново! Пиши, когато качиш снимките. Simple Smile

# 580
  • Пловдив
Е,хайде и ние в кюпа на "тии"годишните-Мони отговаря по същия начин.Хитовата и реплика е "Ко праиш?....Аботиш..."
От известно време използва и първо лице,като говори за себе си-"Аз съм бебе"-казва го и си засмуква бибата/която пазим за сп.случаи Crazy ....наистина порастнаха мъниците.
Ирина,интересен празник се очертава,а?Много добре звучи!

# 581
Иринче, астралното ви близначе категорично отказва да стане на две и само повтаря, че е на "тии"  Joy Явно е от рожнната дата  Joy

Хаха, раzсмяхте ме, момичета  Joy Ама май не е от рождената дата  Wink Щото пък аz си мислех, че само нашата госпожица е станала толкова голяма иzведнъж. А то... няколко тригодишни били от нашите.. И тя е на "ТИ" години. Ама така и брои по принцип "ено... тии... ено.. тиии.." , явно zа нея числото 2 не съществува в редицата, до сега не го е каzала ни веднъж  Joy

Даруше, аz като я питам "Бебе ли си, до кога ще пишкаш и акаш в памеперса, големите хора нямат памперси?", тя отговаря "Ана бебе" , като кима утвърдително с глава. Сладкишчета сладки те...

Честити рождени дни на всички големи двегодишни дечица, бъдете zдрави послушни, до колкото е въzможно де   bouquet 

# 582
Добро утро момичета,
Честит Рожден Ден на Радина на мама съншайн3. Честит Рожден Ден на всички мъници които празнуваха до сега. Да растат здрави, весели, палави, щастливи дечица. Поздрави и на техните семейства.
Искам да ви благодаря за вниманието и пожеланията за рожденният ден на Ками. Не се включих тъй като бяхме на път. В кратце ще ви разкажа нашите патила. Трябваше да се приберем на 29 август, та сутринта на 29ти с багаж и деца се курдисах на летището , изчаках си опашката за чекване за да разбера, че билетите ни са анулирани...е не можех да повярвам, оказа се че тъй като не съм ползвала билета за отиване ( пътувах по спе6ност и си взехме еднопосо4ни билети тъй като бяха доста по-евтини от смяна на датата на тръгване на закупените вече) автоматично ми изгаря и за връщане. Преглътнахме провала как да е и със съпругът ми избрахме нов маршрут зза връщане с нискобюджетните авиокомп ( та продават еднопосо4ни) така че да се приберем директно в Корк. Та пътуването бе6е за 06 септ следобяд. От тук нататък в кратце, закъсня първият полет с 5 часа, изпуснахме вторият. Половинката веднага се задейства и за 1 час ни купи нови билети за другият ден и подсигури хотел.Пристигнахме в Барселона в 23:30, взехме такси от летището, като такс шоф или не знаеше къде отива или просто реши на сама жена с две деца да приложи номерата на нашенските бакшиши, та се въртя из квартала , като подмина 2-3 пъти хотела , а той грамаден и със светещи надписи...все ми повтаряше че не разбира, какво му казвам като му посочвах хотела. Разгеле реши да го намери най накраят и изведнъж проговори сносен английски за да ми каже колко му дължа...е аз както бях насъбрала само му метнах колкото аз сметнах за добре ( оказа се 4е не съм сбъркала , по4ти токлова ни взе негов колега на другият ден от хотела до летището) и си влезнах с децата в хотела. Той повика малко и си тръгна. Та на 7септеври, на рожденният ден на Ками се събудихме в Барселона, посетихме Саграда Фамилия на тагадък и се изтипосахме на летището, пак със свито сърце, да не би да има пак някакъв проблем. Е слава богу всичко този път беше наред и  вечерта се прибрахме в къщи. Ками веднага позна къщата след по4ти 4 месеца в странство. Със сигурност ще запомним вторият рожден ден на Ками и патилата около прибирането.
Приятен уикенд на всички.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 13:05 от BAE

# 583
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИНА!РАСТИ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ!

# 584
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИНА! Hug

BAE, наистина няма да забравиш този рожден ден. Hug Добре че накрая сте се прибрали все пак благополучно!

Днес празнувахме с малко закъснение рождения ден на Зори, който беше на 6.09. Simple Smile  Галя вече изрепетира многократно духане на свещички, та няма да имаме притеснения за нейното празненство. Laughing Малко снимки:

Галя помага със свещичките

....и с яденето на тортата Grinning

Тортата- дело на нашата мама Шматка Hug

Семейно Wink

С хапването идва и настроение за музика Joy

На края на празника

Общи условия

Активация на акаунт