ЦДГ Моряче - Варна

• 45 473
  • 234
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Здравейте! И ние сме приети в "Моряче". Записвам се да следя темата!  Ще  ми бъде интересно да прочета коментарите Ви и впечатленията за персонала и базата на градината. Както и кой от двата корпуса е по-добър?  bouquet

# 181
  • варненка от София
Здравейте! И ние сме приети в "Моряче". Записвам се да следя темата!  Ще  ми бъде интересно да прочета коментарите Ви и впечатленията за персонала и базата на градината. Както и кой от двата корпуса е по-добър?  bouquet

Ми аз съм ти казала бе, душко  Hug

# 182
  • Варна

Да мацко, благодаря за което, но ми се искаше да прочета и други мнения! Днес на записването успяхме да влезем в групата, която е в основния корпус в дясно ... изписани са там дечицата вече /май на Мимето групата т.е. на Ники/... яслата ми се стори като палат ... много мрачно, старо и миришещо на мухал. Sad((

# 183
  • Варна

[/quote]

/... яслата ми се стори като палат ... много мрачно, старо и миришещо на мухал. Sad((
[/quote]
И аз съм със същото впечатление.  Confused
Дано поне стаите са малко по-уютни....
и да случим на госпожи.  Praynig

# 184
  • Варна
Най-добре ще е да се включат родители на деца, които се изписват сега, тъй като техните учители ще поемат новоприетите. Иначе моето лично мнение е, че има какво да се желае и като отношение, база и т.н.Бяха ни наплашили, че контролът е затегнат и няма да се допускат болни деца, но аз съм виждала и сополиви и кашлящи и всякакви. 

# 185
В общи линии аз съм доволна, но моето дете сега приключва първа група. Значение има при кои учителки ще попаднете, това е най-важното. Ние сме при Илиева и Нарлиева. Хигиентата е страхотна, за което съм им много благодарна. Даже са ги научили след голяма нужда да си мият дупетата с чашки. HugМного са любезни децата - моля, благодаря, заповядай. Иначе градината е старичка. Чистят с хлоросъдържащи препарати, което мен ме вбесява, защото е много отровно, а детето ми има дихателна алергия и изобщо не трябва да диша такива неща. Обаче лелите са почистили докъм 16ч., а децата са там до 17.00-17.30, когато все още мирише. Това означава, че хубаво се надишват...За медицинския контрол, аз съм доволна. Сестрата наистина е стриктна, понякога чак прекалено, но жената си върши работата. В нашата група се учи много. Затова също се радвам. Изобщо - добре е.

# 186
Съгласна съм с Краси Wink Единствено си мисля, че могат да наблегнат още на пропусквателният режим, защото често виждам и чувам кашлящи и сополиви деца.
Днес случайно чух, че от новоприетите деца има две със СОП "едното е глухонямо, а за другото все още не казват нищо, за да спят учителките спокойни още 2-3 дни". Горките им родители! Това е забележката ми към тази градина, уж има приемственост, но е само на ужким.

# 187
  • Варна
Създадох и група за Моряче във Фейсбук, който желае да заповяда.  Peace

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_171291612932338

# 188
  • варненка от София
Аз и преди съм писала, че като цяло съм доволна от градината, единственото, което искам да се промени е да ги извеждат малко повечко, а не да ги държат в прашните и горещи помещения. Пролетно и есенно време се скатават понякога, а зимата пък вътре е 300 градуса. Изнежват ги и каляването отива на майната си.

# 189
  • Варна
Здравейте. Приети сме в ІБ група на Моряче и учителки ще ни бъдат Р.Георгиева и Л.Танева. Втората най-вероятно наесен вече ще е в майчински и вероятно ще я замества друга госпожа, но ще се радвам някой ако сподели мнение за тях  Peace

# 190
  • Варна
Здравейте! Днес беше родителската среща на I A група. Почти всички родители са готини Simple Smile))) Стаята е чудесна. Г-жа Якимова ме спечели напълно. Много любезна и добра жена. Надявам се и занапред да са ми такива впечатленията! Simple Smile Ако има още родители, които пишат тук и са от нашата група, ще е чудесно да споделяме и си помагаме кой с каквото може. Може да си направим и отделна тема, в която да разискваме какво трябва да се купи за децата и т.н. Надявам се да харесате идеята ми.   bouquet

# 191
  • Варна
Alokazia, доколкото дочух Танева ще се замества от Иванова, която била много готина.  Peace
Да`ама`не, в една група сме, тази на готините родители.  Wink Аз дойдох чак към края на РД с дребната, но майка ми присъства. Якимова и на мен ми хареса сякаш, дано и Диамандиева е добра...
Стаята ми се стори неприветлива, но предполагам това се дължи на липсата на пердета, килим....беше и малко неподредено.
Нека да се включат още родители пък ще намерим начин да се обединим и комуникираме за благото на дечицата.
А ако наистина не извеждат децата достатъчно, ще вдигнем бунт.  Close

# 192
незнам какви са о6тте госпойите ,но не спрчха да ги сменчт цяло лято -после на родителската сре=а през октомври се оплакват мн 4е ревяли -а те и тогава не се бяха уто4нили коя на коя група ше е у4ителка ( за 1 вите гр.става вупрос)

# 193
Мога да кажа че не съм доволна от отношението на г-жа Раева на 2а група. Дели децата според финансовите възможности на родителите, когато плачат ги наказва вместо да ги успокои.

# 194
  • Варна
запис:)

Общи условия

Активация на акаунт