True Blood-Сезон 3 наближава и феновете увеличава-24 т

• 14 884
  • 730
  •   2
Отговори
# 645
Ми то за кво да пускаш татко Кълън тука - сред всичката красота, няма да го забележат  hahaha

Това едно. Второ, Пуцков (хихихихихи) си е същия от Little Ashes насам, освен дето малко може да е стопил мекичкото около талията, и е по-козинявичък  Heart Eyes Ох, 013, 013, 013....

Сам Супернатурален по дупе наистина ше им докара инфаркти, ако пускаш такова нещо, предупреждавай, както си и знаеш, с оня големия +18 знак  hahaha

# 646
  • Срещу планината:)
 Да падат дрехи и задръжки ........ newsm68

Ем че,  Rolling Eyes щом е голо трябва да се споделя

# 647
Ух сега незнам на братята има много колажи ама какво пък Simple Smile не пречи да се порадваме ... Трябва обаче да имате едно на ум че може да са фалшименто

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 19:42 от WomanitKa

# 648
 hahaha Тука вече спецовете Катка и Цеци да кажат

# 649
  • гр.София-Красна поляна
 smile3544 smile3544 smile3544 Scream
Много дувари се насъбраха и не издържам просто.

# 650
 #Shocked  
Чини ми се, че са редени тез снимки  Mr. Green, ама са избрали хубави колажчета  hahaha
А я ние да вземем да се изгласуваме за зидаромазачът от Сибир  Mr. Green на наградите TV.com NOW Awards Mr. Green В категорията най-добро актьорско превъплъщение на нечовек  hahaha    ЛИНК ЗА НАГРАДИТЕ

# 651
 newsm10 готово, я вземете гласувайте и за Дамянчо Best New Bad Guy

# 652
  • София

И Дамян е уважен есссстествено   Mr. Green

# 653
Гласувах и за двамата.Май може да се гласува неограничено......... Whistling

# 654
Въъ, аз хич не съм и видяла следващата страница  ooooh! Дю, моля те на колене да ми простиш, а и всички ми простете, че в категорията на Дамян гласувах за Луцифер от Supernatural  Blush

Гласувах и за двамата.Май може да се гласува неограничено......... Whistling

Ъхъ, вика vote again  Mr. Green

# 655
  Flutter Аз като видях Дамян не съм чела другите,но ти прощавам де, ти и без това каза че не го харесваш  Tired

# 656
И аз за Луцифер гласувах Mr. Green

# 657
  • София
 Flutter Аз като видях Дамян не съм чела другите,но ти прощавам де, ти и без това каза че не го харесваш  Tired

Хахах да и аз така действах. Само като му видях снимката и не погледнах нататък, пък и повечето не ми бяха много познати.
ПП: Снимките на братята са много готини, макар и на мен да ми се струват доста пипнати на места  Whistling Не можеда се отрече релефа, обаче..
Нещо много горещо стана тук  Ill

# 658
Майтап, майтап, ама верно е горещо, не само метафорично  hahaha

Я да видим за какво гласувате толкоз пък. А Луцифер..., шма прощавате, ама е буа-буа за мен  Embarassed

# 659
Erik i Damqn уважени по два пъти  Mr. Green
Нищо не казахте за Супер натуралните / мъжа влезна и се наложи да прекъсна сесията  Embarassed /
Извинете след тази припадам за малко Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 21:29 от WomanitKa

Общи условия

Активация на акаунт