Харесват ли ви вашите мъже естествени?

• 31 782
  • 449
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Това е интересно твърдение, сама ли го измисли или някъде си го чела?

Нямаш какво да отговориш?
За втори път правиш намек.
Настояваш да ме засегнеш в отговор, много умно.
Определено сам си го измислил.

# 181
of, къде са тия обсебени? аз забелязвам доста хора и от двата пола, на които хич не им пука колко са космати

# 182
Нямам намерение никого да обиждам. И нищо не намеквам. Твърдението наистина е интересно. Просто питах можеш ли да посочиш някакъв източник или ти е хрумнало на теб. И в двата случая не го прави по-малко интересно, просто различно.
Звучи доста вярно, като се съпостави с отношението към секса в Древна Гърция и Рим или примерно през Средновековието. Но като намесим примерно исляма - малко се объркват нещата по отношение на либералността в секса и епилацията. Отделно - епилацията не винаги изначава качествена грижа към тялото.

# 183
Хммм.....как така отношението към секса?
Е какво неясно има?

# 184
Ще отговорите ли и на моя въпрос? Crazy Whistling

# 185
Накарай мъжа ти да я държи. Grinning

# 186
Накарай мъжа ти да я държи. Grinning
Peace
да чуя и още мнения от спорещите че да спрат да се карат
А и като ми я държи ми побутва нежно хм...главата...да влезе повече. baby_neutral

# 187
Ама за такова "свирене" ли става въпрос?  Joy Joy Joy
Ми то супер лесно решението Wink
Може и 2 опашки да си направиш че пo-удобно Stuck Out Tongue

Ние не се караме.
Ние спорим градивно Wink

# 188
Е те тва не мога да го разбера...Всеки си говори каквото му скимне,в съседната тема чета за чу***е (без звездичките) ,но когато написах ,че секса в пещера не е лошо изживяване, някой модератор/админ забърса Laughing Laughing
Естел,не го пиша заради теб,просто ми припомни. Peace

# 189
Тва па как съм го изтървал?
Скоро май започна сезона на размножаване на прилепите. Модовете са се притеснили да няма наплив на ентусиасти да пробват твоите идеи и да се срине прилепската популация в Бг от стрес при съответните гледки/звуци Wink

# 190
Тва па как съм го изтървал?
Скоро май започна сезона на размножаване на прилепите. Модовете са се притеснили да няма наплив на ентусиасти да пробват твоите идеи и да се срине прилепската популация в Бг от стрес при съответните гледки/звуци Wink
Много е възможно,аз друга причина не виждам.Освен да е заклеймено като извращение,а аз все още да не знам. Thinking
Секс с пещерняк...в пещера.Мда,беше след поста на baibibi...
Верно,нямаше баня. Mr. Green Но имаше поле с коприва и рекичка с рачета вътре.От това по-естествено здраве му кажи. hahaha

# 191
Китана,ами такова...ъъъ..копривата не ви ли ужили? Rolling Eyes

# 192
Китана,ами такова...ъъъ..копривата не ви ли ужили? Rolling Eyes
През копривата само минахме.Няколко пъти. Laughing

# 193
  • София
Сега да си споделя проблема:
Като свиря си лапам косата.Не искам да я връзвам,защото като я вържа,се чувствам на работа.Не искам и да я режа.И сега какво да правя? Thinking
Може да я накъдриш.

# 194
Или да свириш в друга поза...легни си удобно по гръб,а инструмента да ти го подаде отгоре Laughing

Общи условия

Активация на акаунт