Харесват ли ви вашите мъже естествени?

• 31 818
  • 449
  •   1
Отговори
# 270

Французите казват че няма грозни жени- има зле поддържани. От всяка една жена може да бъде направена красавица.

Да, в клиниките по пластична хирургия обаче Wink.

# 271
Какво ще кажете за целувките по краката? На мен винаги ми е било трудно да свикна с целувки по стъпалата и пръстите на краката...дори след баня с всякакви екстри...хубав лак...хубави чорапи...просто винаги се стягам...било е така с трима от по-сериозните връзки...предполагам, че след като мъж може да целува стъпалата и пръстите на краката освен всичко друго ме харесва естествена?

# 272
Предполагам че след като те целува там, стъпалата са ти добре поддържани а не естествени.

# 273

Французите казват че няма грозни жени- има зле поддържани. От всяка една жена може да бъде направена красавица.

А това не е естествено нали?

Или предлагаш грозни да си ходят но естествени?

# 274

А това не е естествено нали?

Или предлагаш грозни да си ходят но естествени?
Не е естествено,а естетично.
Няма нищо естествено в пластичната хирургия,но ако някой има нужда от промяна-няма нищо лошо в нея. Стига да попадне на добър хирург.

# 275

Французите казват че няма грозни жени- има зле поддържани. От всяка една жена може да ...
Аз съм българин, живея в България, Франция е далеко. Какво ме интересува какво казват франсетата?
Те пък са едни потдържани, мани. Нали гледам един френски канал за риболов, и един за лов - веждите им са два пръста дебели.
Ако ще говорим за това, какво казват чужденци - руснаците прегръщат една матрона, но не им стигат ръцете да я прегърнат, радват й се, и казват - все эта мое.

# 276
Ами не знам. Според дали би ме харесал в този вид http://biskvitka.net/uploads/posts/thumbs/1266459805_5.jpg

# 277
Като заговорихме за естетическа хирургия, сетих се за една приятелка, която по принцип изглежда нормално в лице, но според мен има нужда от брекети, да пооправи малко зъбите.
А тя си беше решила, че проблемът е в носа ooooh! И от един съвсем нормален нос, направи мъничко чипо носле, което, според мен, хич не и отива. А зъбите и все още имат нужда от поправка. Та тя според мен се позагрози, вместо пооправи с естетичната хирургия. Но пък самата тя много се харесва с това носле Crazy Така че - явно е до вкус Laughing

# 278
Ами не знам. Според дали би ме харесал в този вид http://biskvitka.net/uploads/posts/thumbs/1266459805_5.jpg
Е, тук не си естествена, а занемарена.

# 279
Joy Joy Joy
хехе снимката е ужасна...едва ли някой би харесал този естествен вид... Joy

# 280
  • София
Грешиш, под естествени не разбираме занемарени. Една жена с чисти ръце и добре изрязани нокти, без лак, не е занемарена.
Не можеш да пляскаш толкова картинки в един постинг. Виж правилата.

Не е достатъчно ръцете да са чисти а ноктите изрязани за да говорим за поддържани ръце.
Има отблъскващо грозни ръце. Сбръчкани, напукани, със суха кожа, ноктите с кожикчи и израстъци с грозна форма. Ръцете искат много грижи за да бъдат копринено меки и красиви, така че всеки мъж да иска да ги целува.

Едни ръце не може да иска всеки мъж да ги целува. Голяма група мъже - да. Мъже много и всякакви. Има много мъже, които целуват с голям кеф едни напукани и загрубели женски ръце. А едни копринено меки и красиви, с изрязани кожички, биха нацелували евентуално срещу заплащане, да им мине мерака и след това ще ги захвърлят в коша.

# 281
Е, тук не си естествена, а занемарена.

Че да не би аз да съм си садила космите.  Природата е решила, че така трябва да изглеждам. А аз вече толкова години вървя срещу нея.

# 282
С риск да бъда нападната, мисля, че тук е мястото да споделя, че харесвам естествени, но хигиенични мъже, какво точно имам предвид -
не харесвам мъже с оскубани вежди /повече от моите Mr. Green/ и епилирани крака /повече от моите  Mr. Green/. Но, гладко избръснат, изкъпан, парфюмирам/дезодориран/ - като мъжа ми -   определено харесвам. За мишниците, според мен е хигиенично и двата пола да ги обезкосмяват. Не харесвам мъже с обеци и боядисани коси. Според мен това, което описах дотук, че нехаресвам у мъжете е по простота причина, че това ги прави женствени, и честно имало е случаи, когато съм се чудила за даден индивид - мъж, или жена е, ако и не говори в момента, или гласът е мек и нежен - гледам дали бюст има  Mr. Green, или иде реч за меките китки.
Но подчертавам: има огромна разлика между нехигиеничност и естественост на мъжа. Та в тая връзка харесвам естествени мъже. Моят е такъв.  Laughing

# 283

не харесвам мъже с оскубани вежди /повече от моите Mr. Green/ и епилирани крака /повече от моите  Mr. Green/.

Ех, добре, че един от моите и всичко му харесвам - сина ми. 

# 284
С риск да бъда нападната, мисля, че тук е мястото да споделя, че харесвам естествени, но хигиенични мъже, какво точно имам предвид -
не харесвам мъже с оскубани вежди /повече от моите Mr. Green/ и епилирани крака /повече от моите  Mr. Green/. Но, гладко избръснат, изкъпан, парфюмирам/дезодориран/ - като мъжа ми -   определено харесвам. За мишниците, според мен е хигиенично и двата пола да ги обезкосмяват. Не харесвам мъже с обеци и боядисани коси. Според мен това, което описах дотук, че нехаресвам у мъжете е по простота причина, че това ги прави женствени, и честно имало е случаи, когато съм се чудила за даден индивид - мъж, или жена е, ако и не говори в момента, или гласът е мек и нежен - гледам дали бюст има  Mr. Green, или иде реч за меките китки.
Но подчертавам: има огромна разлика между нехигиеничност и естественост на мъжа. Та в тая връзка харесвам естествени мъже. Моят е такъв.  Laughing

Мислех, че темата не е за похвали на мъжете newsm78...ама така и така си почнала Wink...поне приложи снимка, да може да преценим такъв ли е Mr. Green...или предпочиташ да ти се доверим сляпо... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт