Харесват ли ви вашите мъже естествени?

• 31 819
  • 449
  •   1
Отговори
# 255
Да,харесва ме без грим,без душ след фитнес

А кажи ми сега как да го обясним на онези жени, които не можеш да ги познаеш без грим  Confused

Според мен всички тези допълнителни ... хм... аксесоари като грим , силикон, разни дрънкАлки окчачени по тях издават по скоро отчаяние че видите ли само така накичени и боядисани са харесвани и желани ...  Confused

п.п. Знам какво ще кажете - самочувствие ... това онова ... но според мен ако една жена няма самочувствие по горепосочения начин ... няма и след това .... и по скоро с това избива комплекси отколкото помпа самочувствие  Thinking
Трудно се обяснява това на тип-примадони с тежък грим,екстеншъни и ток,но аз знам какво харесва моят мъж,за другите не претендирам:)Simple SmileSimple Smile!

# 256
Харесва ми естествена. Изкуствени има да се продават. Последните модели са с дистанционно.
Кеф ти покорна домакиня, кеф ти мазо, даже може да ти донесе бирата от хладилника.
Това или е за тук, или за хомеопатичния  - http://www.novinar.net/news/kukla-ot-seksshop-ozhiviava-sled-izt … Mjg5NDsxNw==.html

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 12:19 от Вълкът с дълъг ник

# 257
Естествена  Hug но като надуши нещо главозамайващо след баня примерно, и да е заспал-се събужда иии.... Joy  човек да не смее да се напарфюмира за собствен кеф и веднага изникват мисли от сорта на "ааа ,щом ще лягаш,а си се ароматизирала,тва е намек.."
.Без грим и аз си се харесвам,но по отношение на останалата козметика-не мога без нея,дори и той да ме харесва  Blush

# 258
  • София
Не съм се замисляла за парфюмирането, нито това някога е било позивна за секс. като се замисля, не се парфюмирааме вкъщи, привлича ни естествената ни миризма, тя е това, което ни е подсказало, че сме подходящи един за друг в секса.

# 259
Няма мъж който да харесва занемарена жена. Доколкото виждам това разбирате под "естествена". Маникюр, педикюр, боя за коса, фризура и хигиена- това е абсолютния минимум. От там насетне Всеки елемент за разукраса е добре дошъл. Дрехи, аксесоари, грим, парфюм...всичко това само може да способства една жена да е още по-харесвана. Това са неща които правят една жена сексапилна и желана. След определена възраст да се ходи без грим е неприлично.Още повече ако майката-природа не ви е сътворила Айшвария Рай.

# 260
Грешиш, под естествени не разбираме занемарени. Една жена с чисти ръце и добре изрязани нокти, без лак, не е занемарена.
Не можеш да пляскаш толкова картинки в един постинг. Виж правилата.

# 261
Грешиш, под естествени не разбираме занемарени. Една жена с чисти ръце и добре изрязани нокти, без лак, не е занемарена.
Не можеш да пляскаш толкова картинки в един постинг. Виж правилата.

Не е достатъчно ръцете да са чисти а ноктите изрязани за да говорим за поддържани ръце.
Има отблъскващо грозни ръце. Сбръчкани, напукани, със суха кожа, ноктите с кожикчи и израстъци с грозна форма. Ръцете искат много грижи за да бъдат копринено меки и красиви, така че всеки мъж да иска да ги целува.

# 262
На тия снимки мога да различа половината стъпки на фотошопа. Едно на ръка фризьорите и гримьорите Simple Smile

# 263
Харесва ме всякак  Thinkingпоне засега Mr. Green

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 22:54 от Мари я

# 264
Няма мъж който да харесва занемарена жена. Доколкото виждам това разбирате под "естествена". Маникюр, педикюр, боя за коса, фризура и хигиена- това е абсолютния минимум. От там насетне Всеки елемент за разукраса е добре дошъл. Дрехи, аксесоари, грим, парфюм...всичко това само може да способства една жена да е още по-харесвана. Това са неща които правят една жена сексапилна и желана. След определена възраст да се ходи без грим е неприлично.Още повече ако майката-природа не ви е сътворила Айшвария Рай.

Първо, всяка една от снимките "след" е с ЧУТОВНО КОЛИЧЕСТВО ФОТОШОП, и тука вече не може да се говори за естествен или неестествен, а направо за изфабрикуван външен вид. Под естествен вид аз разбирам не занемарен, а елегантен и ненатрапчив лек грим. Хубава прическа, маникюр и педикюр, някое стилно и ненатрапчиво бижу,както и лек грим. Това е естествено. Всякакви силикони, екстеншъни, лещи, ланци и вериги и тонови грим,разбирайте маска са много далеч от естествената и елегантна жена и са атрибути на простачките и компаньонките. И да, моят мъж не само ме харесва, но и ме предпочита естествена.

# 265
  • Boston, MA
Т'ва е като Гламър Шотс - застинали в 80-те. Айде, ще бъда щедра, 90-те. Голям смях.

# 266
  • София
С добър фоттограф, фризьор, гримьор и неоценимата помощ на фотошопа, можеш и от една камила да направиш първа красавица!
Моят мъж твърди, че хубостта на една жена си личи като излезе мокра от банята. Тогава се виждали чертите на лицето,кожата, косата. Ако тогава жената се харесвала на мъжа, значи е му хареса всякак!

# 267

Моят мъж твърди, че хубостта на една жена си личи като излезе мокра от банята. Тогава се виждали чертите на лицето,кожата, косата. Ако тогава жената се харесвала на мъжа, значи е му хареса всякак!
Точно това и аз казах - мокра, след сън, и на вятър. Peace

# 268
Като споменахте мокра,не знам защо се сетих за женито,които ходят с 2 тона грим на плаж и като излязат от водата сякаш са ги били  ooooh! не ги разбирам.Малко извън темата,съжалявам  Blush

# 269
С добър фоттограф, фризьор, гримьор и неоценимата помощ на фотошопа, можеш и от една камила да направиш първа красавица!Моят мъж твърди, че хубостта на една жена си личи като излезе мокра от банята. Тогава се виждали чертите на лицето,кожата, косата. Ако тогава жената се харесвала на мъжа, значи е му хареса всякак!

Без фотографа и фотошопа.

Французите казват че няма грозни жени- има зле поддържани. От всяка една жена може да бъде направена красавица.

Не говорим само за макияж като поддръжка. Той е само малка част от необходимата поддръжка на външността. Но само ЕСТЕСТВЕНИ, още никоя жена не е прокопсала. Естествени не са даже в най-затънтените африкански племена по джунглите.

Общи условия

Активация на акаунт