Харесват ли ви вашите мъже естествени?

• 31 766
  • 449
  •   1
Отговори
# 240
Явно за мъжете това има значение. Преди доста време имах една много сладка авантюра и той най-искрено твърдеше, че му мириша уникално пристрастяващо на "прасковка".  Аз лично не съм толкова чувствителна към уникалните миризми, но определено мъжете чистофани, които не ми миришат на хора, ами на ходещ козметичен магазин, не ме възбуждат особено.

# 241
Хъм, мъжът ми ми казва същото години наред, becky bloomwood, Thinking

Да не сте имали някаква авантюра с него   Mr. Green

# 242
ОФФ!
Ако знаеш колко лесно се обуват чорапите след това ... Mr. Green

Това да  Mr. Green .. другото интересно е че като подскочиш маратонките ти остават на пода  Mr. Green

# 243
Хъм, мъжът ми ми казва същото години наред, becky bloomwood, Thinking

Да не сте имали някаква авантюра с него   Mr. Green

ами си силно се надявам да не съм била с него, но мъжете винаги имат много мръсни тайни.

# 244
Четох някъде, че по време на целувка, жената прави нещо като светкавичен химичен "анализ" на мъжа по слюнката, за да разбере колко е подходящ за нея. В смисъл- здрав ли е, съвместими ли са на генетично ниво сякаш, ще бъде ли подходящ да създадат добро поколение.
Нещо подобно е и с миризмите на тялото. Пак говорят много за човека.

Разбира се, това са процеси които протичат на дълбоко подсъзнателно ниво, даже не си даваме сметка какво става и защо някой ни привлича, а друг-не. Даже не е работа на подсъзнанието, ами на тялото ни- една малка подвижна лаборатория.

# 245
  • София
Четох някъде, че по време на целувка, жената прави нещо като светкавичен химичен "анализ" на мъжа по слюнката, за да разбере колко е подходящ за нея.
А мъжът прави светкавичен еротичен "анализ" на жената ...  Mr. Green

# 246
Четох някъде, че по време на целувка, жената прави нещо като светкавичен химичен "анализ" на мъжа по слюнката,

Говориш за еротични целувки Whistling Whistling .. нали   Mr. Green

Брей к'ви анализаторки били жените бреееее  hahaha hahaha hahaha

# 247
  • София
И мъжете, и мъжете! И те анализират дали си заслужава да си хабят усилията и мат`ряла за поколение точно от тази жена!  Laughing

# 248
И мъжете, и мъжете! И те анализират дали си заслужава да си хабят усилията и мат`ряла за поколение точно от тази жена!  Laughing

Точно така  Laughing Но не по слюнката ... а по вълната  Mr. Green  да се върнем на темата все пак  Mr. Green

# 249
Харесва ме естествена.С грим без грим за него все съм си хубава.Аз самата мноого рядко ползвам грим само спирала и червило понякога главно като отиваме на дискотека.Що се отнася за миризмата на тялото той от както е роден няма никакво усещане за миризми не му работи обонянието.Някакво заболяване е.

# 250
Явно за мъжете това има значение. Преди доста време имах една много сладка авантюра и той най-искрено твърдеше, че му мириша уникално пристрастяващо на "прасковка".  Аз лично не съм толкова чувствителна към уникалните миризми, но определено мъжете чистофани, които не ми миришат на хора, ами на ходещ козметичен магазин, не ме възбуждат особено.

Аз пък много харесвам да са като ходещи козметични магазини Mr. Green Човешките миризми не ме блазнят никак.

# 251
Да,харесва ме без грим,без душ след фитнес:)Simple SmileSimple Smile, без парфюм или само по парфюм,но аз определено харесвам да ухая на лосион за тяло или сапун. А, него го харесвам естествен,защото има много приятна  миризма ,а не като на някои мъже ,които имат  тежки и задушливи одори.

# 252
Да,харесва ме без грим,без душ след фитнес

А кажи ми сега как да го обясним на онези жени, които не можеш да ги познаеш без грим  Confused

Според мен всички тези допълнителни ... хм... аксесоари като грим , силикон, разни дрънкАлки окчачени по тях издават по скоро отчаяние че видите ли само така накичени и боядисани са харесвани и желани ...  Confused

п.п. Знам какво ще кажете - самочувствие ... това онова ... но според мен ако една жена няма самочувствие по горепосочения начин ... няма и след това .... и по скоро с това избива комплекси отколкото помпа самочувствие  Thinking

# 253
  • София
Прав е Немо.
Освен това, жена, намазана с разни мазила е като да сипеш захар в чашата с виното - усещаш някакъв вкус, но не е истинският, а сладникав.  Peace

# 254
Мъжете в темата ме радват  Peace

Общи условия

Активация на акаунт