Първото ритниче е радост голяма за НОЕМВРИЙСКАТА мама

• 22 530
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Дъгичке, мила- честито,   ти искаше точно такива гащи, доколкото си спомням....  newsm44

bouquet Да, правилно си запомнила! За мен нямаше никакво съмнение, че ще си имаме момченце и въобще не реагирах  Rolling Eyes.
 Благодаря ви, момичетааа!  Hug
 Нели, честито за гащите!   bouquet

Снощи даже в кварталния магазин продавачката ми вика " Ооооо ,  сестричка ли чакаме тази година ?" В първия момент дори не хванах за какво ме пита и механично и отговорих "Даааа , на 18-ти другия месец" (Сестра ми си идва от щатите за месец).
Това ме разби  hahaha. Спокойно каприз, не се ядосвай напразно  Peace

# 376
Дигичка, честито и на теб, миличка  Hug

# 377
kapri, спокойно, всички са така. И на мен като почнат да ме питат за пола и да ми обясняват кога да ходя да го видя, кога се било виждало, кога не, че със сол да ме ръсят и не знам си още какво и ми иде да ги  #2gunfire Каквото - такова, живо и здраво да е!!!

# 378
Дъгичке, Нели честито за сините гащи  Hug
страхотно е и мъжете да излизат вече, какво се спотайват  Laughing

значи, като гледам, скоро чакащите пола, демек с часове за ФМ, сме:
аз на 24, beru6ka на 26 и mimozzza на 28ми.
ох още малко остана. аз да ви кажа вече ми е все тая какво е, само се радвам да е живо и здраво и като видя на прегледа че е ок и се успокоявам

kapri_z, напълно те разбирам мила, и мен напоследък ме дразнят разни хора в работата дето нищо не съм им казвала (ние в работата сме над 100 човека), а почват с въпросите, кога ще излизам майчинство, знае ли се какво съм го носила  #Crazy
амааа, клише или не, гледай си спокойствието и не им се нервирай  и отпуска, ооо дааа, определено имаме нужда   grinning039

последно, момичета, моля ви, пратете ми паролките  Praynig

# 379
Честито на Дъгичка и на Nelito_87 -за сините гащи.Време беше вече да се показват тия мъже,че си мислех че ще сме почти девойки само.
beru6ka-честито и на теб.

Мерси Дидка, ама не съм аз с розовите гащи Joy, дето Мишето ги знае. Аз за сега има само предположение.

Ей да ви кажасутринта колко мило ми стана в автобуса - качвам се и естествено нямаше места и един дядо като се засили да става, явно ме беше видял още отвън, защото беше с гръб към мен, но се беше обърнал и едва ли не ме чакаше да се кача и стана да ми прави място да седна. На мен ми стана много неудобно от целия автобус да става дядото и му казах да си седи, но той каза,че слиза на следващата спирка, та си поседнах с чиста съвест  Blush Иначе никой друг не се сеща да ти направи място, даже се правят, че не те забелязват. И с предишната бременност, ако е ставал някой са били възрастни хора или някоя съвестна жена. Вчера добре, че беше една такава в автобуса, та се развика някой да ми направи място, иначе хората тактично не ме забелязваха.

Ох да не забравя да честитя на всички разбрали гащите, няма да ви изреждам, че ще пропусна някой.

# 380
Честити сини гащи на Дъгичка и Нели  Hug , време е и младежите да се покажат  Heart Eyes

Капризче, най-добре си излизай в отпуск  Joy аз хич не се връзвам на такива приказки вече ... А да не казвам какво беше през дългите години когато не можехме да имаме бебе ... всеки викаше "Айде бе , кво чакате ... " откачах направо. Тия подмятания от близки приятели разваляха приятелства ... ама здраве да е , вече хич не се връзвам.

# 381
Изтормозих ви достатъчно  Mr. Green
Ангелчето Веси е с розови гащенца  Flutter

# 382
честито на печелившите с желан цвят гащи  Grinning

нашите ще ги видим най-рано на 6 юли на феталната при Томова Simple Smile

който раздава паролките, може ли едни и за мен

пожелавам ви лек "малък петък", особено на работещите Wink

# 383
Изтормозих ви достатъчно  Mr. Green
Ангелчето Веси е с розови гащенца  Flutter

Ах ти колко си гадна  Mr. Green (това с най-дори чувства го казвам)

Често розово на Веси

# 384
Весенце, честита дъщеричка, мила ! Hug Много се радвам за теб !

# 385
  • София
Ангела_Весинце, честити да са ви розовите гащи  Hug. Предположих, че може и тя да по метода на присъстващите вчера  Laughing.

beru6ka, в превозните средства и на мен не ми правят място. Явно изглеждам пълна и затова  Wink. Дразня се, ама гледам да не се вързвам много  Peace.

# 386
  • Пловдив
Здравейте,

Ние още не сме ги видели тези прословути гащи! Макар, че клони на момиче, защото много се крие и нищо не висяло като гледаха на ехографа хаха, момчетата по-лесно се виждали. Каквото и да е, да е здраво!  Hug
И аз ще се запиша сега за ФМ някъде 21-25 юни. Тогава вече всичко ще се види, криещо се или не, ще го разконспирираме!  Joy

# 387
Ангела_Весинце, честити да са ви розовите гащи  Hug. Предположих, че може и тя да по метода на присъстващите вчера  Laughing.

beru6ka, в превозните средства и на мен не ми правят място. Явно изглеждам пълна и затова  Wink. Дразня се, ама гледам да не се вързвам много  Peace.

А защо се дразниш, радвай се че ти правят място. То аз да не мислиш, че съм вейка, имам си доста кила в излишък, ама и на корем доста раста, и с първата бременност имах огромен корем и сега си върви голям. Ама здраве да е, после ще му мисля как ще отслабвам.

Аз сега хапнах една салатка и съм вече доволна, събрах сили и всеки втори пост е мой Joy

Josefin и аз на това се надявам, че като се крие е срамежлива мома

# 388
мише, мерси за паролката   bouquet
отивам да гледам снимки
Весенце, честити розови гащи  Hug

# 389
рашинка, ти кило и половина от началото на бременноста ли си качила  #Crazy

Бела, миличка, не от началото, за последния месец Wink Иначе съм качила 6 кила за 5 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт