Първото ритниче е радост голяма за НОЕМВРИЙСКАТА мама

• 22 530
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 20:07 от Мозче

# 361
  • София
    Привет и от мен!

viviq, повече никакв болници  Naughty. Само, когато дойде време за раждане.

Дарка, като заговори за дрешки и аз трябва да направя преглед на тези от баткото.

Мише, с розовите гащи beru6ka ли е  Thinking?

Aneeto, после ще чакаме снимков материал  Peace.

Бебославче, ето линк за шезлонги и други аксесоари на Чиполино: http://chipolino.com/eshop/?act=products&category_id=8

# 362
Мише, как ги научаваш тези клюкини преди нас   Crossing Arms
М.. те ми ги съобщават по телефона  Mr. Green
И не, не им подслушвам телефоните  Joy Те доброволно си казват..  Crazy

Дори, не, тя не ми е казала все още  Crazy

# 363
Ох, днес голямо раздвижване! Аз пукнах по тия жеги, ходих на консултация , после до МД за БХС , в момента съм пред умиргане.
 Аз да се отчета, на смотания ехограф се вижда пишка, в понеделник ще ходя до частния на доки да си го видя хубаво  Heart Eyes и да потвърди
 сините гащи
.  

Мише, нещо чета,ама недочетох съвсем и разбрах първоначално, че мамата с розовите гащи, още не ти е се е обадила, ама ти вече си разбрала  Crazy Щеше да е върха  

# 364
МОМИЧЕТААААА,МЯСТО НЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ ОТ РАДОСТ!!!Идвам от преглед с ултразвук 4D!
Нашите гащи са СИНИИИИИИИИИИИ!!!
Имаме си всичко,изброихме пръстчетата и накрая досторката каза-имате голяма пишка!  newsm44

# 365
Мише и аз съм си записала твоето телефонче Embarassed    Hug

А тия шезлонги за какво служат, че нещо не ми е ясно, какво им е предназначението Rolling Eyes

Дъгичке, мила- честито,  newsm44 ти искаше точно такива гащи, доколкото си спомням.... Simple Smile

Nelito_87 честито и на теб  Hug  Май аз само ще си остана, дето не си знае цвета  Laughing , чак на 28 съм на ФМ и вече нямам търпение... та нали до сега на прегледите нашето бебоче все се криеше Grinning

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 13:10 от mimozzza

# 366
МОМИЧЕТААААА,МЯСТО НЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ ОТ РАДОСТ!!!Идвам от преглед с ултразвук 4D!
Нашите гащи са СИНИИИИИИИИИИИ!!!
Имаме си всичко,изброихме пръстчетата и накрая досторката каза-имате голяма пишка!  newsm44
ЧЕСТИТООООООООООООООООООООООООООООО

Мише и аз съм си записала твоето телефонче Embarassed    Hug
То аз за това го написах, да го имате Simple Smile  Hug

# 367
mimozzza, не знаех, че и ти си от Варна  Embarassed Да те очакваме значи другия път Simple Smile Дано да успеем и ние да се съберем повечко коремчета  Praynig

Нелито, честито за пишката, виждам, че за нея най-много се радваш  Joy

# 368
Мише, как ги научаваш тези клюкини преди нас   Crossing Arms
М.. те ми ги съобщават по телефона  Mr. Green
И не, не им подслушвам телефоните  Joy Те доброволно си казват..  Crazy

Дори, не, тя не ми е казала все още  Crazy

Тя още не знае със сигурност и няма изгледи скоро да разбере  Joy чак на 26.06. съм на ФМ и се надявам човечето да не се крие  Mr. Green

# 369
Честито на Дъгичка и на Nelito_87 -за сините гащи.Време беше вече да се показват тия мъже,че си мислех че ще сме почти девойки само.
beru6ka-честито и на теб.

# 370
Дъгичка, Нелито ,
бравооооооооо, радвам се за вас !  Hug

Берушка   Mr. Green, пожелавам ти да е такова,каквото искаш  Peace

# 371
Дъгичке, мила- честито,   ти искаше точно такива гащи, доколкото си спомням....  newsm44

Nelito_87 честито и на теб  Hug   Май аз само ще си остана, дето не си знае цвета  Sad  , чак на 28 съм на ФМ и вече нямам търпение... та нали до сега на прегледите нашето бебоче все се криеше Grinning

# 372
  • София
Дъгичка и Nelito_87, честити да са ви сините гащета  Hug.

mimozzza, шезлонга е за забавление на бебето. Може да го люляш в него и да го ползваш, като столче за хранене, но не за дълъг период.

# 373
[

mimozzza, шезлонга е за забавление на бебето. Може да го люляш в него и да го ползваш, като столче за хранене, но не за дълъг период.

Blush Ясно...   Peace

# 374
Благодаря за линка и паролата момичета   bouquet

Ах , да ви се оплача .... всеки като ме види и ми вика "еее , верме беше , айде сега  едно момиченце!". Ама моля ви се , аз да не би да имам на челото си надпис "бременна съм с момиченце"  , а да не знам? Снощи даже в кварталния магазин продавачката ми вика " Ооооо ,  сестричка ли чакаме тази година ?" В първия момент дори не хванах за какво ме пита и механично и отговорих "Даааа , на 18-ти другия месец" (Сестра ми си идва от щатите за месец).Чак като видях как стеснато ме изгледа стоплих , че въобще не знае , че имам сестра  smile3555 По принцип пропускам такива неща покрай ушите  си , но на последък хормони ли , жега ли незнам , но се дразня искренно на подобни коментари и съм рязка ...за сега Close Тъкмо преди 5 мин. една колежка на моята възраст току-що върнала се от отпуск ме мярна в коридора и се разля " Момиченце , нали?"...Отговорих и , че каквото е пратил Господ това ще да е , но ако много иска момиченце да си направи сама едно.... Аз всъщност нямам нищо против да е момиченце , но  може ли  пола е единственото важно нещо ? Shocked Освен това ме карат да се чувствам като инкубатор.

Май е време да си помисля  за отпуска , нали  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт