Бисквитена торта с плодове - вкусна, бърза и лесна!

• 18 728
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте мами, аз днес направих тази тортичка и мисля, че ще е много вкусна, нямам търпение да я опитам, но не съм сигурна, че ще ми се получи толкова сполучлива като вашите, но има време , ще се науча. Между другото аз натроших бисквитите на ситно и после обърнах внимание, че е написано да е на едно, надявам се да не окаже много голямо внимание, въпреки че се съмнявам. Иначе за заливката , реших да направя втория вариант  #Crazy , но ми се получи много малко сместа от сметана и желатин , не знам защо така стана, иначе нарязах портокали и ги сложих отгоре, а пък вътре в самата торта има ябълка, 2 банана и половин пюрено бурканче арония , само зрънца  надявам се да е много вкусно  newsm18 и любимия за се зарадва  newsm76 че има  newsm59 и уж е по този повод, една импровизирана изненада, но не знам дали ще е вкусна изненада, мога да снимам, ако се получи Simple Smile

# 31
Нещо не ми се получи тази торта, бисквитите останаха сухи, не знам защо така стана newsm78 newsm78

# 32
  • До хладилника, който обичам
Може би си ги натъпкала прекалено гъсто към дъното на формата? Тогава трудно ще се овлажнят. Опитай другия път с малко повече масло или по-сочни плодове?

# 33
да, а дали сметаната не е малко, на мен там ми се стори проблема...

# 34
  • До хладилника, който обичам
Тя е според сочността на плода Simple Smile много сочни ябълки или праскови (или друг плод по желание) ще доведат до полуразпадаща се торта с повече сметана. Опитай с цяла кофичка 400 мл тогава и виж как ти е на вкус. Или 1:1 сметана и кисело мляко, т.е. 2 ч.ч.

Общи условия

Активация на акаунт