МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 845
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 1 455
  • España
Да не са им пробутали нЕкой Adibas  hahaha!

Култово изказване:
"Той не е от много високите футболисти, и все така нисък си остава."  hahaha
Joy

тоз коментатор е гениален,или гениално тъп newsm78
То санким Дунга още не е влязъл в пуберитета ли що ли?! Може да има предвид като треньор,евентуално newsm78 ....смея ли да проследя,още по-малко разтълкувам гениалната му мисъл newsm78 Joy

# 1 456
  • Ænima/Albuquerque
Sarcasm™-сега като гледам май не мога да изневеря на Селесао!И аз да викна като коменатора-гооооооооллллл Много хубав гол!Ама продължавам да се кефя и на двата отбора-искам слончетата да вкарат и тогава.....

И аз така.
Иначе се кефя на мача уж безпристрастно! hahaha

# 1 457
  • София
Хаха, Вени, нищо чудно за Адибас -а.
В едно интервю ЮАР-ската посланичка каза, че много от политическият елит на държавата са учили в България. Няма начин да не са научили някой тарикатлък и да не връткат далаверки.  Wink
Ааа, ясна е работата значи! ИзгорЕли са всички отбори, щом политиците им са минали през нашата школа  Joy.

# 1 458
Може ли утре да чета и утре да коментирам......

Дано бразилците увеличат головия си актив........

# 1 459
Пууу, айде аз пак малцинстовото   Mr. Green айде бии, Whatever, Све, dyvaromi!!!

ПП. Ем не, не живея в Бразилия, и не искам така да ми се вика!!!!  Crossing Arms

# 1 460
  • Ænima/Albuquerque
Оф,ами много са добри...  Blush

# 1 461
  • София

Дано бразилците увеличат головия си актив........
Маме, като по поръчка ти изпълниха желанието  Crazy  Hug! Е, много са добри бразилците...

# 1 462
  • España
 Sick Sick Sick,отивам да си сипя една грапа

# 1 463
  • Варна
ееее бразилците, нещо се повтарят тая вечер ...  Crossing Arms
"Фабиано, както забелязахме, може да бележи и с двата крака  Mr. Green" , ... а някой забелязаха, че може и с ръката да си спира топката, ама съдиите не го видяха  Whistling  Thinking

# 1 464
  • Mars Hotel
Пууу, айде аз пак малцинстовото   Mr. Green айде бии, Whatever, Све, dyvaromi!!!

ПП. Ем не, не живея в Бразилия, и не искам така да ми се вика!!!!  Crossing Arms

Ми то к'во да викам, то мача ойдЕ!  Crazy
И мен много ме дразни тоя как вика.

П.С. Ай, какво положение изпусна Дрогба!

# 1 465
  • Sofia
Браво Бразилия, много се радвам, много е интересен мача  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 1 466
  • под дъгата
Фабианооооооооо,гооооооооооолллллл newsm44

# 1 467
  • София
Тоя коментатор като се развика, имам чувството, че се е захласнал като малко дете, когато реве и ме напъва отвътре да ида да му шибна един шамар да се освести! Не съм свикнала така да ми се врещи, когато вкарат гол  Crossing Arms. Докато вряка, те две повторения са минали и три контраатаки  ooooh!!

Абе вратарчето от Бразилия на Юлий Цезар трябва да е кръстено Mr. Green.

# 1 468
Аха, а тая ръка никой не я видя  Tired

# 1 469
  • Варна
Аха, а тая ръка никой не я видя  Tired

а, ний с милото я видяхме точно преди да вкара  Crossing Arms ... и са надвиквахме с коментатора на БНТ, ама от него, явно съдията не ние чул  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт