МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 927
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 570
Добре дe веднага ме нападнахте. Казах си мнението , че по принцип смятам , че играчите от афиканските отбори могат много повече отколкото показват.  И аз симпатизирам на черния континент и очаквам поне веднъж да се представят по-силно. Ето сега на техен африкански терен някои не могат да се възползват. Дано минат напред и Гана и Нигерия и Кот Д' ивоар и Камерун. Азиатците например  горят за отбора много повече и то е видно. Не искам да се карам с някого. Такова ми е мнението. Малко като българи играят без особено чувство на принадлежност към нацията. Е факт и че има играчи чиито родители са от еди какъв си произход но те са израстнали далеч от този отбор и просто печелят реноме на национални футболисти и си вдигат цената играеки в национала. А за всеки национален тим трябва сърце и душа.  Всеки излиза за да представи родината си , а не да разходи фланелката.

# 571
Сега ще видите комунистите как ще опукат Селесао.

# 572
  • Ænima/Albuquerque
Уф,дали ще гледаме интересен мач най-после?  Tired

# 573
Португалците ми разбиха прогнозите, а от вчера не съм объркала мач, точно ми се вдигна самочувствието и те ме оправиха. Накрая чак виках за Кот Д ивоар, да си призная, защото и с равен пак грешна прогноза съм дала -  Laughing .
Аз съм фен на африканските, азиатските, южно американските, северно американския и балканските отбори. Франция, Англия, Германия, Италия и Испания, тези големи фаворити си имат достатъчно привърженици. Обичам изненадите, а те не идват от тях ... 
Надявам се Бразилия довечера да направят добър мач.

# 574
и просто печелят реноме на национални футболисти и си вдигат цената играеки в национала.

Специално на Дрогба не му трябва да си вдига реномето с националната фланелка  Simple Smile

А дано!

# 575
  • Mars Hotel
Пфууу, нищо не видях от мача на Кот д'Ивоар и Португалия! 
Първо бях на разходка с малката, после ми изчезна картината... Егати тъпотията! #Cussing out

Не се нервирайте на коментаторите. Както се казваше в един виц - не стреляйте по пианиста, той толкова си може. Аз изключвам звука на студиото, но и по време на мача са дразнещи - само клишета и плоски метафори. Петър Василев редува 10 изречения вече години наред. 

Много ще се радвам, ако Бразилия загубят точки след малко. Големи са ми дразнители.  Twisted Evil

# 576
Дано им нагърмят шушоните на  Селесао Mr. Green

# 577
  • София
Натам вървят нещата  Laughing Цяло полувреме без резултат, значи работата е сериозна. Корейците се борят кат лъвове и хич не им се дават. Ако бяха наште тарикати, досега да са ни вкарали поне 5 гола в бързината.

# 578
  • España
Дано им нагърмят шушоните на  Селесао Mr. Green

От твоите уста-в Божиите уши!!!! Макар че ,Господ би предпочел малко по-различни думички Laughing

# 579
  • España
Между другото,коя е Мария Илиева? А и Лейди Б не я знам,но ми звучи като да е от шоу бизнеса

# 580
  • София
Мария Илиева е поп-певица, а напоследък и продуцент на млади таланти. Лейди Би... шоу може и да прави, обаче бизнес... едва ли  Mr. Green!

# 581
  • Mars Hotel
Между другото,коя е Мария Илиева? А и Лейди Б не я знам,но ми звучи като да е от шоу бизнеса

Поп-певица. http://www.youtube.com/watch?v=nj60q163Fyc
Лейди Б се изявява и тя като такава горе-долу.  Crazy http://www.vbox7.com/play:33d43025

Лелеее, какъв гол вкараха! Shocked

# 582
  • Ænima/Albuquerque

# 583
  • София
Иха, хубав гол!

ПП: Светлица, сигурно си се объркала с този линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499752.0, обаче ще ми е полезен, защото имам мъничка племенница и сестра ми се интересува много от предстоящото захранване  Laughing  Hug!

# 584
Ухааа, какъв гол вкараха бразилците. Какъв беше този ъгъл,  newsm78  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт