МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 921
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 675
  • Ænima/Albuquerque
 hahaha hahaha hahaha

# 676
  • España
Kарай,майтап да става! Отивам да храня децата,докато плямпат на полувремето глупасти!
То и по другите тв бая мозък се лее в студиата,но явно ние ги водим с едни гърди(или гърбици,май по-актуално звучи)! Joy

# 677
  • España
Наблюдавайте Морири,дето влезе одеве.Мъж ми му беше треньор,а послеи Стоичков! Много талантлив нападател,особено в последните минути,може да ти обърне мача.Приятелче ни е ,има много свежо чувство за хумор.А и се казва....Сурпрайс!!!!

# 678
  • Ænima/Albuquerque
Наблюдавайте Морири,дето влезе одеве.Мъж ми му беше треньор,а послеи Стоичков! Много талантлив нападател,особено в последните минути,може да ти обърне мача.Приятелче ни е ,има много свежо чувство за хумор.А и се казва....Сурпрайс!!!!

Това малко като новия президент на Нигерия,той се казваше Гудлък Джонатан!  hahaha Joy

# 679
  • España

Това малко като новия президент на Нигерия,той се казваше Гудлък Джонатан!  hahaha Joy
Joy Те виж сякаш сполучливи са им имената-на президента Гуд Лък ,а атаканта в отбора е Сурпрайс,тоест не се знае скакъв номер ще ти излезе! С мъжа ми се смеем често,защото Сурпрайс е и Морири на всичкото отгоре,а морир на испански е умирам,т.е. нещо като "внезапна смърт"примерно! Joy

# 680
  • España
Явно мача е мнооооооооооооооооооооого интересен!!! Я виж за какво си говорим в последните постове!!! Пък те и хората поокапаха,няма кворум,както би казала Цецка Цачева Laughing

# 681
dyvaromi Искам да те попитам понеже не съм разбрал . Мъжа ти сега ръководи ли някой отбор в РЮА ?

# 682
  • Ænima/Albuquerque

Joy Те виж сякаш сполучливи са им имената-на президента Гуд Лък ,а атаканта в отбора е Сурпрайс,тоест не се знае скакъв номер ще ти излезе! С мъжа ми се смеем често,защото Сурпрайс е и Морири на всичкото отгоре,а морир на испански е умирам,т.е. нещо като "внезапна смърт"примерно! Joy

Чупя се от смях!  smile3532 smile3532 smile3532

# 683
Не знам дали си спомняте имаше преди и един нигериец беше на проби в Левски Джъстис Кристофър .

# 684
  • Ænima/Albuquerque
 hahaha
Не мога!
Спрете се!
Джъстис,Гудлък,Сърпрайс и Морир...

# 685
  • София
Леле, майко! И червен картон, и дузпа...

hahaha
Не мога!
Спрете се!
Joy  Joy  Joy
От първото полувреме нищо не разбрах, щото коментирах камили. Спрете се, поне дузпата да видя  Joy!

# 686
  • Ænima/Albuquerque
Леле, майко! И червен картон, и дузпа...

hahaha
Не мога!
Спрете се!
Joy  Joy  Joy
От първото полувреме нищо не разбрах, щото коментирах камили. Спрете се, поне дузпата да видя  Joy!

К'во к'во?
Мале,ми че аз изпуснах всичко с тоя форум!  Shocked

# 687
Това беше световното за Бафана Бафана за съжаление ? Аз все пак си харесах един футболист Кагишо Дикгакой и бих си го взел в отбора , ако бях треньор.  Бих го предложил на любимия Левски заедно с Теко Модизе ама гледам , че вече са го взели Фулъм.

# 688
  • Варна
въх, вувузелите почти заглъхнаха  Whistling
ай стига бе, много драматично ша завърши и тоя мач  Thinking

# 689
  • España
dyvaromi Искам да те попитам понеже не съм разбрал . Мъжа ти сега ръководи ли някой отбор в РЮА ?

Искаха да го върнат в Съндаунс,но получи предложение за помощник -треньор ,заедно с Анхел Каппа като старши на Кот д'Ивоар за този Мондиал,но в последния момент ,го изпързаляха и сложиха Ериксон,За това и вчера  казах,че го недолюбвам тоз швед!(пък и не само за това де!)
Обаче всяко зло за добро,сега прави коментари за една тв(срам не срам да си призная Embarassed,обаче без камили и музики),а освен това и е нещо като пъблик релейшън на Марадона и отбора.

Общи условия

Активация на акаунт