МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 902
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 870
  • Варна
айде лека  Hug

# 871
Само..1,1,1 Mr. Green

# 872
лека Hug
лека и на Герган и
ceciliya Hug

# 873
  • Ænima/Albuquerque
Ааа Германия-Сърбия хич не ме кефи като единица...нещо хикс ако успеят да извадят братята сърби,че тая чиста немска раса не я долюбвам... Naughty
Словения-САЩ също е абсурд да е единица.
Абе Поци,ти кои мачове гледаш?  hahaha
Иначе за Англия съм съгласана...  Mr. Green

# 874
Ааа Германия-Сърбия хич не ме кефи като единица...нещо хикс ако успеят да извадят братята сърби,че тая чиста немска раса не я долюбвам... Naughty
Словения-САЩ също е абсурд да е единица.
Абе Поци,ти кои мачове гледаш?  hahaha
Иначе за Англия съм съгласана...  Mr. Green
що  се правиш на шантава..знаеш кои гледам..и аз се надявам на сърбите..ама Mr. Green

# 875
  • Ænima/Albuquerque
Няма "ама",надаме се там и т'ва е!  hahaha

# 876
ах ти.само тва чакаш..да губя..и без тва няма да мога да гледам мачовете smile3516

# 877
Не съм се включвала друг път по това време, но........няма как да не отбележа загубата на Петлите........

Тук следях редовно мексиканската вълна, семките, биричката и седянката Hug........

Да отбележа за статистиката - в къщи всички бяхме пред екрана и всички бяхме за Мексико.....Всички - мъж, деца, аз........Та сега и на мен ми е едно хубаво на душата......

По Нешънъл Географик даваха филми за строежите и подготовката на ЮАР за Световното...Та там казаха,че стадионите така се проектират,че винаги женските тоалетни били по-малко като бройка от мъжките......Като чета темата - то май ако ние сме на стадиона мъжки тоалетни много-много няма да трябват.........

Проучвания сочат,че феновете изпитват повече радост и имат повече адреналин, когато съперника пада отколкото, когато собствения отбор бие.....Та като чета темата - вярно е на 100%.

Чудя се дали да се радвам на победата на Гърция newsm78.......

Утре гости ще бъдат Денис Ризов от Ахат и Амебата......

До утре......Утре и ние сме за Сърбия.......

# 878
Мама Цоцоланка..доста тоалетни пратихме там..всичко заявка..за световното Peace

# 879
# 880
  • España
К'во правите,бе хораааа,изписали сте света! Жалко ,че не можах да се включа във вълната,а и гледам семчици,това,онова....
За жалост изпуснах краха на петлите,за коетп много ме е яд! #Cussing out
Чак ми става жал за тях,май никой не ги долюбва,като слушам изказвания от различни точки на света!
Обаче ние сме на празнична вълна,мъжа ми ,яко са запразнили в Претория,никакъв не се обажда,но днес му е простено Hug!!!
Мамо Цоцоланке,от стадионите,за които се сещам имат по еднакъв брой тоалетни според скромните ми наблюдения.
Обаче пък не знаете във ВИП-зоните как се плюска и за порка,даже понякога си мисля,че някои ходят на мач,само за едната консумация Wine Glass.

# 881
Обаче пък не знаете във ВИП-зоните как се плюска и за порка,даже понякога си мисля,че някои ходят на мач,само за едната консумация Wine Glass.

Ооо знаем, знаем  Simple Smile
Дано утре сърбите ни покажат, че германците не са толкова силни, колкото се представиха в първия мач  Praynig Добро включване днес на тоз симпатяга Агуеро Simple Smile хвърлила съм му око отдавна, като футболист де  Mr. Green Диего защо не му дава шанс от началото на първенството? Нали му е зет, или вече бивш зет (dyavаromi , какви са клюките?).

# 882
Кво стана вчера секна тази хубава военна песничка - Allons enfants de la Patrie , le jour de gloire est arrive , contre nous de la tyrannie , l'etendard sanglant est leve , entendez-vous dans les campagnes , mugir ces feroces soldats , ils viennent jusque dans vos bras , egorger vos fils , vos compagnes .   - Aux armes citoyens , formez vos bataillons , marchons , marchons qu'un sang impur abreuve nos sillons !

# 883
  • под дъгата
Ейй,голям купон сте заформили снощи-семки,бира...а аз ходя по заведения...Прпоснах обезглавяването на петлите,но това не пречи да му се кефя Party
За днес залагам на Х, 2, 1.В агитката на Сърбия съм,но ми се струва,че швабите няма да се дадат,та едно Х-че викам е добро за срещата.
Айде лек ден от мен-бягам да се трудя Hug

# 884
И аз като Мама Цоцоланка рядко се включвам, но редовно ви следя кой с пуканки, кой със семки. Wink

Страшно се изкефих на загубата на Франция. Twisted Evil И за Мексико се радвах, ама за Франция на дубъл. Mr. Green
Днес съм 1, 2, 1. Thinking Не знам защо за единицата при немците не се съмнявам, а за тази на англичаните. Ще видим. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт