120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 261
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Агент и аз си падам по моряци, особено ако са в бяло и с бели ръкавици  Blush .
Клер, ама това е само виц  Joy

Честит ви Национален празник, дами!

Нашата лична хмммм борба за (не)зависимост и таксейшън with! репрезентейшън доведе до създаването на нов такспейър. В краткосрочен план стратегията е доказала ефективността си и по отношение на дабъл дип рецесии, тъй като предполага дългосрочни регулярни инвестиции не само в китайската икономика. В проекто-плана са заложени и дабъл тип бенефити, като билингвизъм, дуоподанство и др.  Mr. Green

Очакваме първите дивиденти през Януари'11, а ако АГ-то ми се смили над баща му - дори тази фискална година!  Mr. Green Mr. Green

Годмадърс, ениуан?!?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 661
Ами хайде честито  Party . Как пък все за Януари ги нагласяте  Heart Eyes ?

За вица, разбрах, че е виц, ама аз да си кажа  Laughing .

# 662
Хайде приятно отлежаване на дивидентите на топло и чакаме снимки от процеса на обработка! Wink

# 663
Агент ха честито  bouquet за януари 2011 Гелето братче или сестриче ще е?

# 664
Еха, Агентче!  Hug Чак сълза пророних.  Heart Eyes Честито и леко!  Hug И много снимки да пускаш.  Flutter
П.П. Кандидатирам се за годмадър.  Blush Най-малкото виртуална.  Mr. Green

Хепи Форт на всички!  Grinning

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 19:54 от Solley.

# 665
Агент ха честито  bouquet за януари 2011 Гелето братче или сестриче ще е?

Ех, чакай пък ти  Laughing не вярвам да знаят, освен ако не са ходили на врачка де  Mr. Green .

# 666
Вчера пропуснах, но днес искам от сърце да пожелая на Сипируми честит рожден ден!   bouquet Да си здрава, спокойна и хармонична!  Hug Много прегръдки от мен!  newsm59

# 667
еееее, това е новина! честито и да е лека и приятна!  Heart Eyes тъкмо на време да го/я добавите за такс ритърнс, а?  Laughing

клер, аз даже бях сънувала като петнадесет-шестнадесетгодишна, че ще се омъжа за моряк с парадна униформа (онези парадните- бели със златни лампази). и се омъжих де, ама то за варналийки е чест случай. Simple Smile

честит празник на всички! ние отиваме на плажа, да покажем на баба океана и да гледаме фойерверките Simple Smile  

# 668
Чистито Агентче! Лека и безпроблемна бременност.

# 669
  • usa
честит нов такс дедакшън, агенте! много радост да ви носи!

аз си мислех, че тази позиция ми е обещана вече  Crossing Arms!

# 670
  • Чикаго / София
Честито Агент! Лека и безпроблемна и от мен и още едно /може и повече, разбира се - по-добре за таксите Mr. Green/ сладко малко агентче, подкрепа на Гелето в лудориите! Hug

Сипируми, честит Рожден Ден и от мен/ с малко закъснение/ Бъди здрава, обичана и все така усмихната!

Jaturna, почти не истанало при теб! Чакаме скоро да се похвалиш с новия член на семейството! Леко!

# 671
  • WA, USA
Клер, мерси за инфото, и на мен нещо ми се въртят 10ина години.

Благодаря за честитките. Беше приятен рожден ден, в малка компания, но ме домързя да готвя за повече гърла.

Агенте, честито! Много се радвам за вас! Всичко да мине по вода и както сте го планували!   bouquet

# 672
Ехааа, агент, честит ви нов такс дедъкшън  Hug

ирка, аз се каня да преносвам, така че не ме търсете преди лъвската зодия  Mr. Green.

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 04:35 от Juturna

# 673
аз се каня да преносвам, така че не ме търсете преди лъвската зодия  Mr. Green.

hahaha Ако успееш да го докараш до Лъв, аз ще взема да се пробвам да избутам до Дева...колко му е, ей го къде е септември  Laughing .

# 674
Браво, Агент! Честито на инвеститорите, плавен растеж на дивидентите пожелавам.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт