120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 800
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Клеърет, защо точно такава ти трябва?

Кюбит, от парочистачка до парочистачка има разлика. Моя приятелка има една, дето духа само топъл мокър въздух...такова никога няма да ти свърши работа. Моята е хеви дюти и направо е змей! С накрайника за почистване на печки без препарати, без нищо всичко пада!
Има само един недостатък на функция за малък накрайник е шумна. Но предвид, че мога да си спестя дишането на препаратите, просто не се замислих два пъти. В други стаи е Ок, само в банята заради резонанса слагам слушалки. Просто е незаменима за миене на подове обаче! Ей такава е моята:
http://www.amazon.com/gp/product/B0000DF0RB/ref=oss_product

# 76
Клеърет, защо точно такава ти трябва?

Ами защото целият апартамент е с килим, включително и банята, който няма да ти казвам колко прахоляк събира. Прахосмукачката, колкото и да е хубава, ако не е с воден филтер изпуска поне част от прахоляка ( който съдържа дори токсични микрочастици) отново във въздуха..единственото спасение е водния филтер. А пък нашата праосмукачка в момента е толкова сдухана, че имам чувството, че не част, ами целия прахоляк само го вдига във въздуха и аз само си мисля, че чистя  Crazy .

# 77
az пък imam нужда от булката дето върви с парочистачката или все едно с каквато друга машинария..

# 78
az пък imam нужда от булката дето върви с парочистачката или все едно с каквато друга машинария..

И още няколко шкафа, да събирам машинарията вътре.  Laughing

# 79

Оо, аз съм я връчила на половинката Wink Иначе робота затова сам чисти, и у нас има недостиг на роби...Simple Smile

Клеърет, съчувствам ти! Имаме един единствен килим в къщи и се чудя само кога ще мога да го махна, защото само като го гледам и ми става лошо. Ама за да го махнем циклене на паркет трябва...а това е.. ooooh! Не мога да ти препоръчам такава прахосмукачка за съжаление, нямам опит с тукашните. В БГ майка ми имаше, супер скъпа за времето си...и тя не беше доволна. Много тромава работа е.

# 80

Grinning Grinning Grinning четеш ми мислите, булка! ако намериш не забравяй да си я шернеш с другарчето - претенции на расова, национална, верска и наборска основа нямам  Joy

Клерет, с чиста съвест препоръчвам коя да е от тези http://www.dyson.com/vacuums/default.asp?gclid=CKyM7sCEkaICFSQ65QodIlLBbg, много съм доволна от моята, специално за филтър!

# 81

бас ловя, че твоята прахосмукачка и моята прахосмукачка взети заедно не струват повече от 1/5 от Агентската  Mr. Green

# 82
какво беше това плахосмукачка, даже не помня..

Twisted Evil

# 83
Агенте, ние имаме лилавата, обаче тя не е с воден филтър.  newsm78

# 84
  • Boston, MA
Благодаря за пожеланията! Бурята беше страхотна през уикенда, но няма поражения при нас.

Абе нали се бяхме разбрали, че няма да чистим, не пускахме ли статия за връзка с прекалена чистота и автоимунни заболявания?  Laughing

# 85
лелеее ама четете ми мислите точно това щях да питам,да кажете коя прахосмукачка да купувам  Laughing,моята нещо издаде багажа.

И аз на дайсън съм се спряла ама сега Клеър ме хвърли в оркестъра с водния филтър,пак трябва да проучвам.клеър знаеш ли за някоя марка/модел. Агент ти на Дайсън точно кой модел имаш че линка е неспецифичен?

Тандур...и ние имаме имаме паро-чистачка,аз я ползвам за главни чистения ,да речем 1 път на 2 месеца,чистя най-вече в банята,и аз съм доволна.

# 86
Агенте, ние имаме лилавата, обаче тя не е с воден филтър.  newsm78

Е, аз казах, че съм доволна от този тип филтри (дайсънският патент), а не че съм с воден филтър  Grinning

Лени, сега какво - прахосмукачките ли ще си мерим  Wink
Бубс, аз не чистя! Но това не пречи да имам прахосмукачка де  Wink (хм , това малко като с брачната халка и пръстен, всички знаят, че имам, никой не ме е виждал да ги нося)

Вики, системата за филтриране на Дайсъните е патентована, много добра и еднаква във всичките им модели. Та дали моят модел ще ти хареса и върш оптимално и на теб работа е под въпрос, но определено в линията им има модел, който би ти свършил работа съобразно специфичните ти изисквания т.е. вид подови настилки, канистър или права, цена, етц.

Нали съм ви казвала историята - пънех се аз със старата и псувах юнашката, докато не се сетих да помоля любимият да изчисти - 1, 2-ри път молих, на 3-тата седмица се прибрах от работа и намерих нова прахосмукачка, от по-хубавите  Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 00:47 от Agent Provocateur

# 87

Нали съм ви казвала историята - пънех се аз със старата и псувах юнашката, докато не се сетих да помоля любимият да изчисти - 1, 2-ри път молих, на 3-тата седмица се прибрах от работа и намерих нова прахосмукачка, от по-хубавите  Mr. Green

Въх, пък моят чисти и твърди, че нямаме нужда от нова, всичките били еднакви боклуци  Crossing Arms . Тази, която предлагаш сигурно е хубава, ама все се надявах по-тънкичко от $400-$500 да минем  Rolling Eyes .

# 88
Клеърет, много са наистина тези пари за прахосмукачка, но зависи защо я купуваш.
В нашия случай, като я взехме бяхме в къща само на килими, а мъжът ми е с алергична астма и положението просто беше станало непоносимо. Трябваше ни да изтраем още 6 месеца и да се изнасяме от там...но просто се принудихме да сменим метода на почистване заради това.

Ако нямате някой алергичен, може просто да си вземете една нова прахосмукачка, не е задължително да е със специален филтър, ако старата се е развалила вече.

При нас просто е невъзможно на килими, Калин направи астма също и е със същите алергии като баща си...просто не мога да си позволя от здравословна гледна точка да не инвестирам в почистващи неща, защото имаме и куче на всичкото отгоре.

Ние имаме тази: http://www.amazon.com/Dyson-DC14-Cyclone-Upright-Cleaner/dp/B000 … 34732&sr=8-33
Тя е по-стар модел( купихме я преди 4 години), но аз съм много доволна.

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 01:06 от Tandoori

# 89
  • USA
И ние сме с Дайсън като на Тандури. Много съм доволна, няма равна.  Peace
Аз си мислех да купувам стийм моп, сега ме замислихте с тези машини, които показвате. На мен ми трябва предимно за дървен под. Стават ли тези парочистачки за миене на под или нещо по-простичко ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт