Колелото на Времето (WoT)

• 17 431
  • 155
  •   1
Отговори
# 45
  • UK
Ами ние също искахме непознат Ранд, това беше една от причините да изберем Майло. Просто с напълно непознат актьор, избран с кастинг, рискуваш изпълнението му да не е добро, а този знам, че ще е добър. Но той стана донякъде популярен с Герои. Иначе в актьорския състав има и популярни, и никому неизвестни актьори.

# 46
13та книга от  "Колелото на времето" - Towers of Midnight е с проекто дата на излизане в САЩ началото на ноември 2010.

Аз си изтеглих играта, да видя за какво иде реч  Whistling

Каква игра ??? Ако има игра давайте линк да дърпам и аз Wink

# 47
  • Belgium
13та книга от  "Колелото на времето" - Towers of Midnight е с проекто дата на излизане в САЩ началото на ноември 2010.

Аз си изтеглих играта, да видя за какво иде реч  Whistling

Каква игра ??? Ако има игра давайте линк да дърпам и аз Wink

Има, има  Wink Имаш ли достъп до Замунда?

Ето:

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=99812&hit=1

И специален крак, за да търгне играта  Peace

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=99904&hit=1

# 48
Много благодаря задърпвам веднага Wink
ПП видях няма да е сега. Не ме впечатли графиката ... Може би някой друг ден .

# 49
Дами, гледам все красавци сте избрали за Ранд, но забравяте че той е риж. Laughing Играта е тъпа, всички са нарисувани не както си ги представях. Поредицата много ми харесваше преди и мисля, че все още е така. Първата книга почти не я разбрах, непрекъснато пръста ми беше на азбучника отзад. Когато започнах втората се чувствах все едно съм научила чужд език и сега ще чета на него.

За протокола - синя или сива аджа. Ето и един тест - http://quizfarm.com/quizzes/new/quillmaiden86/which-ajah-are-you-best-suited-for/, според който съм 100% кафява и по 85% за синя или сива.  Flutter

С пръст на азбучника четох и Умберто Еко, но не научих неговия "език".

# 50
  • UK
Знаем, че е риж, ама то това най лесно се оправя във филма. Simple Smile

# 51
Знаем, че е риж, ама то това най лесно се оправя във филма. Simple Smile

Така де, но на всеки му отива. Аз съм за някой нов и неизвестен, а най-добре да не го филмират изобщо.

От всички герои единствено ме дразни Мин. Представям си я като Натали Имбрулия в клипа на "Torn".

# 52
  • UK
Мин е Миа Сара. В смисъл, в нашия списък. Иначе и аз съм против филмирането.

# 53
  • Belgium

От всички герои единствено ме дразни Мин. Представям си я като Натали Имбрулия в клипа на "Torn".

Отдъхнах си мислех, че само на мен ми лази по нервите  Mr. Green

# 54
  • UK
И на мен не ми е кой знае колко любима, но в последната книга главно Ранд ме дразнеше. Най се радвах на историята на Егвийн, добре че почти само за това ставаше дума. Беше ми най интересно. В другата книга явно ще се занимаваме с Мат и Моарейн.

# 55
  • Belgium
Мен най ме дразнеше Кацуан в последната книга. И ми е чудно защо почти нищо нямаше за Елейн.

Любопитно ми е какво става с нея.

# 56
  • UK
Ами то действието в книгата се развива, общо взето, за няма и месец, Елейн си е в двореца и си е бременна и нищо не става с нея. Simple Smile За нея имаше в миналата книга, разправиите и с взимането на трона и тн. Нали си го взе, стига толкова за нея. Simple Smile

# 57
  • Belgium
Олеле, аз дори съм забравила кога забременя  ooooh!

# 58
То историята на Ранд и жените му е малко мормонска работа...  Laughing

# 59
Според теста по-горе, съм от Зелената Аджа. Вероятно защото маркирах крайно положително, че бих имала 5 Стражника, ако може. Laughing

Мин в началото ми бе ок, но когато почна да упражнява някаква лигаво-детинска форма на съблазън спрямо Ранд, както и да се държи с него все едно е свръх малоумен дебил, и на мен ми дойде в повече.

От жените на Ранд, най-симпатична ми е Авиенда.
Изобщо аийлките са ми слабост, макар че са доста странни като поведение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт