Колелото на Времето (WoT)

• 17 383
  • 155
  •   1
Отговори
# 135
Действието се развива изключително динамично, нещо нетипично за книгите от тази поредица. Laughing
Нали  Grinning то и за това се чудя до колко е на Сандърсън и до колко на Джордан.
Обаче ми хареса,много,макар накрая да ми беше адски тъжно,че е това е края.

# 136
Почти прочетох книгата,две вечери не можах да прочета главата озаглавена "Последната битка", - толкова дълга глава с толкова много действия в нея... мъчно ми е че книгата свършва Sad

# 137
  • София
Аз снощи започнах въпросната глава, но като видях, че е почти 200 страници Crazy, я оставих за днес (макар че едва ли ще успея и днес да я мина цялата).

# 138
Прочетох я... май ще почакам да мине малко време да осмисля книгата и ще прочета поредицата отново...Мъчно ми е че историята приключи но книгата ми хареса,края ми хареса с малки изключения но ще ги премълча за да не издам какво става за тези които още четат последната книга от поредицата

# 139
Запис и от мен! Simple Smile

Прочетох последната книга и честно казано, май трябва да я прочета пак ,за да мога да я осмисля - в никакъв случай не беше лоша, но от толкова много битки съвсем ми се замая главата... Grinning

# 140
Днес започвам "Спомен за светлина" Simple Smile Имам я в електронен вариант, ако някой я иска мога да я изпратя Simple Smile

# 141
  • Belgium
И аз най-после прочетох "Спомен за светлина".

Определено ми хареса, въпреки че 90% е една огромна битка. Само решението с 3-те любими жени на Ранд малко ме озадачи.

Скрит текст:
Честно казано очаквах поне една от тях да бъде пожертвана в Последната битка

# 142
  • София
На мен много ми хареса цялата книга. Нямах никакви очаквания как точно трябва да се случи последната битка и ми допадна как е описана. Не се отегчих нито за минута.

Определено ми хареса, въпреки че 90% е една огромна битка. Само решението с 3-те любими жени на Ранд малко ме озадачи.
Скрит текст:
Честно казано очаквах поне една от тях да бъде пожертвана в Последната битка
Скрит текст:
От 3-те любими никоя не пострада, но за сметка на това Егвийн се пожертва. Sad Това ми беше най-неприятната изненада от цялата книга.

# 143
  • Belgium
Соник, аз честно казано се надявах

Скрит текст:
Авиенда да пожертват. Така и не я харесах тази жена. Егвийн според мен я пожертваха, защото Айез Седай не могат да живеят дълго време без стражниците си. На мен най-мъчно ми беше, когато помислих, че ще жертват Лан. Страшно любим герой ми е  Heart Eyes

# 144
Скрит текст:
Авиенда да пожертват. Така и не я харесах тази жена. Егвийн според мен я пожертваха, защото Айез Седай не могат да живеят дълго време без стражниците си. На мен най-мъчно ми беше, когато помислих, че ще жертват Лан. Страшно любим герой ми е  Heart Eyes

Скрит текст:
И аз се надявах,но нали едно от виденията на Мин казваше,че Авиенда ще има дете от Ранд.Нямаше начин да я пожертват.
На мен ми беше мъчно за Егвийн,не го очаквах Cry

# 145
Скрит текст:

Скрит текст:
И аз се надявах,но нали едно от виденията на Мин казваше,че Авиенда ще има дете от Ранд.Нямаше начин да я пожертват.
На мен ми беше мъчно за Егвийн,не го очаквах Cry

Скрит текст:
Честно казано, една от причините да не приема книгата за наистина добър край на поредицата, е именно смъртта на Егвийн. Изглеждаше логично тя да бъде една от многото, които трябваше да бъдат жертвани, но след всичко, през което я накараха да мине и накрая да свърши така... Weary... Сюан беше другият образ, чиято смърт ме накара да  smile3511 - тъкмо се събраха с Гарет Брин и хайде Сюан вън от играта... Но се радвам за Лан- той ми беше любимец още от първата  книга. Heart Eyes

# 146
Скрит текст:
След като убиха Гавин,можеше да усетя на къде вървят нещата,но не ми се искаше.
Дам,за Сюан и Гарет Cry
Добре,че не пипнаха Мат GrinningЩяха да хвърчат страници.
Финала ми странен,защото трите женички на Ранд не се държаха като загубили стражник.Нинив да не се усети Thinking

# 147
  • Belgium
Финалът си е писан от самия Робърт Джордан още приживе. Това го пише в блога на Сандърсън.

Скрит текст:
Иначе краят как Ранд си тръгва и никоя не го последва и на мен ми се стори странен  Thinking

# 148
Финалът си е писан от самия Робърт Джордан още приживе. Това го пише в блога на Сандърсън.

Това го зная, но...просто толкова любими герои си отидоха, че "Спомен за светлина"ми заприлича на част от " Песен за огън и лед". Laughing

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 18:03 от dani_g

# 149
А, защо, беше доста реалистично и смислено, да се чуди човек поне 1/3 от останалите книги защо изобщо ги писа...да чета аз стотици страници кой с каква рокля е облечен,с  кой е пил чай и как си замята косата  Stop
За мен голямата изненада беше че най-после имаше някакъв смисъл от Перин, хареса ми Сандерсън как пише и за него, преди това не го понасях изобщо

Общи условия

Активация на акаунт