Лечебен глад

• 193 613
  • 607
  •   1
Отговори
# 510
ЗДРАВЕЙТЕ ОТНОВО!Направих 10 дни лечебен глад!!!
На всички заинтересовани ГОРЕЩО препоръчвам  една книга на Петър Дънов-Лечебно Гладуване,изтеглих я от някъде преди дни!!! ПРОЧЕТЕТЕ Я!
Вчера ми беше 10ия ,последен ден,имах невероятен кошмар през нощта...хора,мисля ,че наистина успях да прогоня един бес от мен....сънувах две момичета в апартамента на баба ми ,едното беше доста ненормално,като че с психически отклонения,другото беше нормално и мисля ,че бях аз...лудото постоянно тормозеше другото докато най -накрая не изкрещя НЕНОРМАЛНИЦА и сякаш се изпари....от което се събудих УЖАСНО уплашена.......
Или съм луда или наистина това си беше един бяс.... Thinking
УСПЕХ НА ВСИЧКИ 

# 511
  • Пловдив
yukiki, стана ми интересно - какво казва Дънов за тези бесове? Simple Smile

Аз да споделя едно мое откритие и се чудя как ще се съчетае с лечебния глад - каму каму се казва и е органичен продукт от едни плодчета покрай Амазонка. С много високо съдържание е на витамин С, разтваря се във вода и се пие, има лимонов вкус и е много приятно - като лимонада, но без захар Simple Smile Пия го вече всеки ден, разтварям си в бутилка и си го прия през целия ден, много е тонизиращо, но това което забелязвам е, че доста ми се намали от него апетита, има дни в които без да се старая си изкарвам на плодове, отвътре си ми идва Simple Smile И съм си енергична и позитивна. И се чудя дали с него може да се замени чая  примерно, макар че е от плод реално...Но пък е много полезно за доста болести, освен това мазнините трудно се топят при каквито и да е диети, ако имаш липси на Витамин С.
Ето още инфо за каму каму какво е:
http://www.mammacom.bg/index.php?route=product/category&path=68_63

# 512
това е на кратко http://petardanov.com/index.php/topic/17161-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D … 1%82%D0%B8%D0%BC/

а това е цяла книжка за постенето....много е интересна
който му е интересно да прочете

# 513
# 514
Записвам се да следя темата. Имам доста богат личен опит с всякакви гладувания и мога да кажа ,че това винаги ме е спасявало и ме е поддържало във форма. Сега съм решила да направя едно голямо гладуване след празниците - на пълен глад. Иначе съм привърженик на всякакви видове прочиствания, и по системата на Лидия Ковачева и на Пол Брег.
Пожелавам успех на всички, поели по този път.  bouquet

# 515
Имам желание и необходимост и аз да се подложа на лечебен глад..,а не съм много сигурна дали ще се справя стриктно.Откриха ми полип на червото/нещо като брадавица/ и е задължително да се премахне.Имам основание да подозирам че имам и на маточната шийка или матката защото получавам симптоми на менопауза, а съм на 34г  Shocked
Някоя мама справяла ли се е с такъв здравословен проблем?Не успях да изчета цялата тема ..засега,макар че е много полезна и интересна.15 дни плюс захранване дали ще са достатъчни?

# 516
Днес ми е трети ден.Чувствам се добре,лекичко ми е и кожата на лицето ми се е поизбистрила!Има още доста,но ми харесва и се надявам че ще се справя!Пишете как върви гладуването при вас,и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 517
Пол Брег също е много тематичен автор.Който има възможност и се интересува по темата да прочете някоя негова тема.

# 518
Здравейте момичета! Имам ужасна екзема по дланите и по единия крак,която разбира се с традиционна медицина дори не се повлиява,камо ли да изчезне.
Започнах лечебното гладуване на Лидия Ковачева и днес ми е 6-ти ден от общо 20 / а екземата ми пламна още на 3-ия ден,не смея да я мажа с нищо защото щипе и сърби ако я мажа, откакто съм на този режим/.   Въпросът ми е- Чували ли сте за някой излекуван от хроничен дерматит - суха екзема чрез 20 дневното гладолечение на плодове и чай? /силно се надявам да ме обнадеждите, защото младостта ми отиде заради тази болест, а не ме питайте и как съм гледала бебе с тези ръце..., от супер секси мацка, заради тази екзема се сринах психически, качих 20 кг, супер нервна съм и неуверена/.
Затова ви моля да ми кажете,ако сте чували,за някой излекуван по този метод?

# 519
  • София/Испания
drumbrum4e,не се отчайвай,твоето заболяване е лечимо,нормално е да има такава реакция на организма,тялото се чисти от токсини,продължавай,не се отказвай.Препоръчвам ти да разгледаш следният сайт/zemianazaem.com/archives/70,има много интересни неща за лечебния глад и освен това тази тема не се посещава много ,по- добре пиши на  bg-mamma.com/index.php?topic=766003.240,тук пишат повече хора и евентуално можеш да намериш отговор на въпросите ,които те вълнуват,желая ти успех и честит празник 8-ми март!

# 520
  • Sofia
Аз смея да твърдя,че съм се излекувала,но не с гладуване,а с няколко дълги плодувания.
Имах ужасни сърбежи по цялото тяло,все едно мравки ми лазят под кожата,а щом се разчеша ставах на релефни червени дири.Десет години бях така,с леки прекъсвания.Последните три години получих още по-неприятни сърбежи,не можех да спра да се чеша,направо до кръв съм се драла...получаваха се и рани,като плаки както е при псориазис...беше ме срам да се покажа,като крастава бях...Направих няколко дълги 30-40дневни плодувания/плодове,чай,мед/,промених и храненето,и смея да твърдя,че от 2год.съм без такива симптоми.Дано никога не се върне този кошмар  Praynig

# 521
Много Ви благодаря, че ме обнадеждихте !   bouquet И честит празник , с малко закъснение  Hug

# 522
Doli, аз имам същия проблем- след като родих второто ми дете (преди 4г.) внезапно ми се появи силен сърбеж, също така цялата ставам на релефни червени дири. Ходих при дерматолози, при ирисова диагностика, но никой не ми помогна. Лечебния глад на Лидия Ковачева я прочетох  през 1992г., тогава бях в седми клас и много пъти съм прилагала плодово-чаения режим, но никога не съм правила захранване. Знам, че това е много вредно и на практика лечебния ефект се изпарява, но нямам вола да направя захранването. Сега пак започвам и дано се излекувам от тези досадни сърбежи.

# 523
  • Sofia
и моите сърбежи след раждането се появиха,дълго време си мислих,че там са ме заразили с нещо....

# 524
Doli, а кафе пиеш ли по време на плодуванията? И тези 30-40 дни, които си правила включват ли захранването? Аз мисля сега да направя 20 дни + 10 захранване.

Общи условия

Активация на акаунт