Лечебен глад

• 193 596
  • 607
  •   1
Отговори
# 495
Първите дни винаги е трудно гладуването. На 3 ден вече губиш апетит и не те влече храната. За мен има смисъл от по-дългите гладувания. И според Лидия Ковачева само по-дългите гладувания водят до излекуване на здравословни проблеми.  Peace

# 496
да се привиква постепенно - 24 ч., 36 ч., 3 дни, 7 дни, 10 дни. Според мен е най-удачно човек да е някъде на природа и спокойствие и да почива докато гладува.
Да, така е. Simple Smile
И за дългото гладуване съм съгласна.

# 497
За утре желаещи с мен?

# 498
Аз съм в МЦ. До сряда няма да мога. После си мисля евентуално за 3 дни от срядата.

# 499
Ади, Hug
Сега видях,че има и тема в диет форума..

# 500
  • София
За утре желаещи с мен?
аз почнах от днес.
Само плодове и вода.
Чаят не ми харесва.
До сега съм изпила над 3л вода и се чуя дали пък няма да си докарам някой неприятност с толкова много вода. Ама като ми се пие.....

# 501
Bunnie, Hug
Ако искаш,ела в темата в диет форума.

# 502
  • Пловдив
Кой е този диет форум? Я ме светнете:) Rolling Eyes

# 503
# 504
  • Пловдив
Вери,мерси:) радвам се да те видя:)

# 505
соколечението http://www.-spam159-/alternativna-meditsina/sokolechenieto- … iya/#.UFrSbbIaOB8

Поредната подвеждаща статия...Това не е соколечение в истинския му смисъл. От зеленолистните само спанака е споменат, а именно те са много важни, особено ако ще се бори рак.
Интересно е също така как ще се изстискат пъпеш и домат - стават на пюре дори и с най-качествената сокоизстисквачка.

Отделно от това - соколечението не е гладуване.

# 506
Здравейте, момичета

Четем темата с майка ми, която е с e- coli в урината. Лекувана е многократно с антибиотици, от последният 20- дневен курс няма резултат. Бактериите продължават да са в същите стойности. Тя се е ориентирала към лечебния глад, тъй като е чела, че хора със сходни проблеми имат добри резултати от него. Но тя има проблем с щитовидната жлеза- Хашимото. С лекар все още не сме се консултирали, но вашите мнения и препоръки ще са добре дошли за нея.  Peace Благодарим ви предварително   bouquet

# 507
Лечебното гладуване се препоръчва при следните заболявания:
-   хипертонична болест - артериална хипертония I и II стадий, особено когато заболяването е съчетано със затлъстяване;
-   хроничен астматичен бронхит, бронхиална астма в средно тежък стадий на протичане;
-   рак (сарком) на белите дробове, най-вече в I стадий на болестта;
-   функционални заболявания на храносмилателната система;
-   хронични холецистити и панкреатити;
-   хронични заболявания на червата - ентерити и колити;
-   ревматоиден артрит, деформиращи артрози, артрити - в начален стадий и при ниска възпалителна активност;
-   затлъстяване III и IV степен, а също и затлъстяване II степен при съпътстващи заболявания, изискващи намаляване на теглото;
-   кожни заболявания — алергични дерматити, екземи, псориазис и други;
-   някои нервно-психически разстройства.

Лечебното гладуване е противопоказно при следните заболявания и състояния:
-   изразени проявления на атеросклероза и исхемична болест на сърцето;
-   ниско артериално налягане;
-   активна туберкулоза;
-   гнойно-възпалителни заболявания на дихателните органи;
-   злокачествени тумори;
-   инфекциозни заболявания;
-   язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника;
-   заболявания на черния дроб - хепатити и цирози;
-   жлъчнокаменна болест;
-   заболявания на бъбреците, бъбречнокаменна болест;
-   ендокринни заболявания;
-   заболявания на кръвта - левкози, изразени анемии и други;
-   болести на недостатъчното хранене - хипо- и авитаминози, белтъчно-енергийна недостатъчност и други.
-   изразени възпалителни процеси където и да било в тялото;
-   някои психически заболявания;
-   в период на бременност и кърмене;
-   във възрастта до 16 години и над 60-65 години;
-   при заболяване с неизяснена диагноза;
-   при необходимост постоянно да се пият лекарства.

Лекарството ГЛАД, Цвета Гаврилова
Надявам се това да отговори на въпросите ти.

# 508
hello ЗДРАВЕЙТЕ на всички.
На мен днес ми е 9ти ден на течности,чувствам се добре,справям се с работа,даже имам на моменти силни приливи на енергия,кара ми се колело постоянно,въобще  вихря се като луда. Crazy

Планът ми е 14 или 21 дена.
Аз имам няколко проблема ,които се надявам да оправя поне малко
-парадонтоза-имам проблем с костта,надявам се нещата да се подобрят и да намеря алтернатива на евентуална хирургическа намеса и разни протези и импланти
-синузит
-бяло течение.Имам от тази ужасна кандидоза и съм сигурна ,че гладът ще помогне.
Другото което е ,гладът има възпитателен характер.Надявам се да поокротя вълчия глад,който понякога се появява.Превъзпитавам се да  се храня с здравословни храни в здравословни количества.
Това е от мен.Пожелавам на всички ви успех! Peace

# 509
  • София-в сърцата на моите деца
hello ЗДРАВЕЙТЕ на всички.
На мен днес ми е 9ти ден на течности,чувствам се добре,справям се с работа,даже имам на моменти силни приливи на енергия,кара ми се колело постоянно,въобще  вихря се като луда. Crazy

Планът ми е 14 или 21 дена.
Аз имам няколко проблема ,които се надявам да оправя поне малко
-парадонтоза-имам проблем с костта,надявам се нещата да се подобрят и да намеря алтернатива на евентуална хирургическа намеса и разни протези и импланти
-синузит
-бяло течение.Имам от тази ужасна кандидоза и съм сигурна ,че гладът ще помогне.
Другото което е ,гладът има възпитателен характер.Надявам се да поокротя вълчия глад,който понякога се появява.Превъзпитавам се да  се храня с здравословни храни в здравословни количества.
Това е от мен.Пожелавам на всички ви успех! Peace

Пробвай след това Житният режим!С него се оправят доста проблеми! Peace

Общи условия

Активация на акаунт