Лечебен глад

• 193 602
  • 607
  •   1
Отговори
# 450
Диетата, или това, което аз си натаманих от нея, хич не беше трудна за изпълнение. Напротив, даже беше вкусна. Grinning Ето линк с обяснения за диетата. http://anticancer-bg.com/news/gersongerson
Аз изкарах пет дни на фрешове, на всеки час - сок, редувайки оранжев със зелен сок най-общо казано. Следобяд - салата, плюс ранна и късна вечеря - пак салата. Кафеени клизми максимум две на ден. Кожата ми засия, имах си две, три петна екземни. На петия ден от едното и помен нямаше, второто се беше свило мноооого, а третото, най-старото и то се оказа осезателно намаляло по размери и на вид почти незабележимо.  Grinning И прилив на енергия усетих. СПрях на петия ден, защото и без това съм си кльощава, страхувах се да не си докарам някой проблем.  Grinning

# 451
  • София
ей ще взема да мина и аз на сокове след 8ми март:)
щом ще си имам компания....

# 452
Bunnie,ами хайде. Hugв компания е по-лесно.
luna,благодаря ти.сега ще я разгледам.
хубава вечер,момичета! Hug

# 453
  Mr. Green То с много въображение може да се нарече "гладуване", Bunnie. Между другото покрай тая фрешова диета осъзнах за себе си понятието "жива вода".  Grinning

Приятна вечер и от мен, sun sea!  Grinning

# 454
запис и честита пролет! Simple Smile

# 455
  • София
хайде споделете има ли някой който гладува в момента.че на мене почва да ми се гладува но изчаквам още малко да се стопли временцето и да излязат повечко плодове.

# 456
  • Sofia
Има много плодуващи в другата тема...

# 457
  • София
а коя е другата тема?

# 458
# 459
# 460
Bunnie,аз се каних от днес,но ... Embarassed

# 461
  • София
Bunnie,аз се каних от днес,но ... Embarassed

ох не мога още. ще измръзна ако почна от днес. Пък и нека има повечко плодове че сега не са много - искам черешки, диня, кайсии, сливи....

# 462
Иска ли някой да пише тук? Започнах да прилагам ежеседмични 24-часови гладувания по Пол Брег. Надявам се да мога да увелича, но за момента толкова успявам.

# 463
Писах ти в др.тема.Ще се радвам да сме заедно.В понеделник съм на линия. Hug

# 464
sun sea, на мен това гладуване по Брег ми понася доста добре и е с добри резултати, но за сега се опитвам постепенно да надграждам. Да успея да направя 36 ч. После 3-4 дни. После 7 дни. Но за сега успявам само 24 ч. Интересно, че след 10 дни на Гайдурков имах желание за пълен глад, лошото беше изпита. След като мина го осъществих! Ще се радвам ако пишеш тук, и ще ти отговарям редовно и ще разказвам за собствените си постижения. Мисля, че тук е подходящото място. В понеделник пак ще се пробвам, после вероятно чак в сряда и петък... До тук от двата опита най-дълго издържах 28 ч. Не мисля че беше по Ори, защото вечерята ми беше - малко плодове и след час малко хляб, орехи и зеленчук.
Днес почивам - закусих зеленчукова супа с малко ядки. Обядвах 3 нектарини и 1 кайсия. Вечерях пак от супата със слънчоглед и тахан.
Утре пак съм на екскурзия, така че пак ще е нещо такова. Днес устоях на кюфтета и всякакви хлябове, бисквити, солети и пр., които цял ден ми предлагаха.  Mr. Green Съжалявам че пак са ти се обадили болежките. Ако махнеш животинските продукти и олиото по-добре ли се чувстваш?

Общи условия

Активация на акаунт