Лечебен глад

• 193 619
  • 607
  •   1
Отговори
# 435
и аз постя.радвам се,че ще сме заедно.успех! Hug  bouquet

# 436
Отдавна не е писано в темата. Има ли някоя мама, която иска да гладуваме заедно?  Simple Smile
Днес ми е първия ден, като приемам само вода. Преди съм стигала до 10 дена и се чувствах чудесно, някак морално извисена, а и резултатите в килограмите бяха осезаеми. Сега тежа 68 кг при ръст 170 и искам да отслабна 10 - 15 кг, разбира се, в продължителен период от време. Смятам да продължа с този режим 5 дена и след това 15 дневен курс на основата на плодове и зеленчуци, изключително в сурово състояние, след което ще направя захранването.

# 437
успех! Hug Peace
аз бих искала,но не съм подготвена..

# 438
Ина, мерси. И аз не съм подготвена. По принцип обичам да си хапвам, а и мъжът ми донесе от свеки едни такива вкусотийки, но се надявам да издържа, защото освен отслабването имам да решавам и здравен проблем. Реших го спонтанно и не съм споделяла с никой, за да не съм изложена на негативни коментари и съвети от много "компетентни" доброжелатели, които макар че видяха резултатите от предишния ми курс на гладолечение няма да си спестят атаките.

# 439
и аз ,заради здрав.проблем,го искам
разбирам те! Hug

# 440
  • София-в сърцата на моите деца
Може от 8.02 да почна житната диета и тя е целебен глад Peace

# 441
  • Пловдив
Аз направих 5 дни на чай и плодове и също мисля да пробвам житния режим от 8-ми. Имайте предвид, че когато е студено не е много добре да се гладува, защото усещате студа много по-силно  Peace

# 442
Момичета, изложих се  Sad
Снощи не се сдържах и изядох една ябълка, но така или иначе ми се събраха повече от 24 часа на вода. На сутринта урината беше доста тъмна, което за мен е индикация, че очистителен процес има, а днес съм на портокали, грейпфрут и чай.

А какво представлява този житен режим и при какви случаи се използва? Чела съм преди години, но тогава и нагласата ми беше друга и не съм обърнала внимание.

# 443
виж го в диетичният форум-житният режим на п.дънов.
днес ще те подкрепя,но на разни течности..
 Hug

# 444
  • София
това че урината ти е била по-тъмна означава че се чистиш. особено и ако има по-силен "аромат".
така че се радвай:)

# 445
  • Пловдив
Момичета, изложих се  Sad
Снощи не се сдържах и изядох една ябълка, но така или иначе ми се събраха повече от 24 часа на вода. На сутринта урината беше доста тъмна, което за мен е индикация, че очистителен процес има, а днес съм на портокали, грейпфрут и чай.

А какво представлява този житен режим и при какви случаи се използва? Чела съм преди години, но тогава и нагласата ми беше друга и не съм обърнала внимание.
Ето по-подробно за житния режим

# 446
Миналата година ви четох, сега пак. Настройвам се  за глад и пост. Умувам на 9-ти да почна, но само на вода и за кратко - два дни, пък да видим.

# 447
  • София
Luna направи го така както се чувстваш добре.
аз постя в момента.
но съм решила май-юни като излезнат повечко плодове да пробвам да погладувам. дори 3 дена да е пак ще е от полза. не смея да се хвърля направо на дълго гладуване. затова ща почна с 3 дена пък да видиме:)

# 448
Ще пиша. По спомени, когато съм го правила, ме е нападало страхотно главоболие и зверски глад.
Единственото "гладуване", което през цялото време ми беше приятно и безпроблемно се оказа диетата на Марк Герсон, но и нея не изкарах цялата. Не ми беше целта да стана кожа и кости.  Crazy

# 449
а ,има раздвижване в любимата ми тема.
и аз постя,а от вчера съм на сокове.колкото издържа,но ме иска поне 5 или 7 дена.
luna,чакам те за компания. Hugразкажи за диетата на марк герсон.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт