Лечебен глад

• 193 626
  • 607
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте!
Днес ми е 4 ден захранване и мога да кажа, че захранването върви много добре с изключение на днешният обяд. Нямаше къде да си сваря супа и си останах само с един банан и малка салата от маруля, домати и пресен лук(без сол). За вечеря обезателно ще си направя една зеленчукова супа с лъжичка кисело мляко. Резултата все още е -6.000кг!
Повярвайте си момичета и вземете нещата в свой ръце! Не се оставяйте на лакомията и безразборното хранене. Аз тази година постигнах много добри резултати в борбата с килограмите. Костваше ми много усилия и изпитване на волята, но се убедих, че невъзможни неща няма. Веднъж преди няколко години по телевизията гледах едно интервю с д-р Емилова и тя представи гладолечението по този начин: "Вижда ли ли сте снимки от нацистките  лагери по време на Втората световна война - макар да са събрани хора от различни възрасти и носещи в себе си различни заболявания има ли и един пълен- не, това е така, защото гладът действа еднакво на всички." Универсалното решение на наднорменото тегло е гладолечението.

# 421
"Вижда ли ли сте снимки от нацистките  лагери по време на Втората световна война - макар да са събрани хора от различни възрасти и носещи в себе си различни заболявания има ли и един пълен, не, това е така, защото гладът действа еднакво на всички." Универсалното решение на наднорменото тегло е гладолечението.

Много неуместен пример. Не и прави чест на Емилова. Едва ли не услуга са им направили на тези хора, като са ги вкарали в концлагер.  ooooh!
Да сравняваш глад поради недоимък и доброволен отказ от храна с лечебна цел е меко казано некоректно!

Първото се отразява много зле на психиката, а тя е свързана с тялото.

# 422
Освен това наднорменото тегло е следствие на нещо друго. Но някак се вторачваме първо в него.
Гладолечението - вода или сухо, не е диета.

# 423
На какво е следствие,Вери?

# 424
Следствие на дисбаланс на емоционално, психическо и физическо ниво. Не винаги е виновна само храната, нередовно и късно ядене и подобни, които ни карат да се впускаме в разни диети.

# 425
  • София
здравейте,
аз направих едно 21 дневно разтоварване- само на плодове, зеленчуци/ сурови/ и малко ядки. чувствах се страхотно, обаче се провалих със захранването. това захранване винаги ми е трудно:( дали съм опропастила всичко?

# 426
това по режима на д-р гайдурков ли е?
колко отслабна?

# 427
По принцип едно захранване е много по-важно от разтоварването и гладуването.

# 428
  • София
ina аз не го правя с цел отслабване а лекуване на гадно, нелечимо заболяване.
иначе определено има ефект, но с това захранване.....

# 429
Bunnie ,и аз искам с един удар 2 заека-здрав.проблем и отслабване.
а като здрав.проблем усети ли полза?

# 430
Здравейте!Аз правих 20 дневно гладуване преди 2 месеца.Искам да си пречистя добре организма преди да опитам да забременея.Препоръчаха ми още едно гладуване,но нещо не мога да започна този път.През зимата няма избор на плодове.Аз си купувам плодове от пазара в нашия град и гледам да ги взимам от бабите които ги носят от селата.Лятото голям избор а зимата само ябълки и круши.Тези сушените кайсии са хубави ама не съм сигурна дали нямат захар.Има ли други гладуващи по това време?Аз утре продължавам с опитите.

# 431
утре ще започна на сурови плодове,зеленчуци и ядки за 2 седмици.
хайде заедно! Praynig Peace Hug

# 432
  • Пловдив
marge simpson , може да замениш и едно от храненетата или чая със сок от моркови, също така зимата има цитруси - портокали, мандарини, грейпфрути, помело, банани, все още има и грозде. Поне в книгата си Лидия Ковачева пише, че зимата могат да се ядат и "вносни" плодове. Но като цяло зимата не е удачен вариант за гладуване, не за друго, но пада телесната температура и ще ти е  по-студеничко Simple Smile

# 433
  • Sofia
В сушените плодове има много захар,но може да се изкисват от вечерта...

# 434
  • София
и аз от утре пак почвам със суровите плодове , зеленчуци- на сок или салатки, или ей така, да си ги хрупкам. пък да видиме до кога ще устискам. освен това и ще постя.

Общи условия

Активация на акаунт