Лечебен глад

• 193 614
  • 607
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
не ,не пия кафе,не ми се пие,а и рядко пия когато не съм на режима...
30-40-50дни са ми само плодуванията,захранването пак е по толкова,но ми е в пъти по-трудно

# 526
А толкова много дни само  един плод ли консумираш или различни ?

# 527
  • Sofia
как един? изобилие...всякакви плодове без да ги смесвам на едно хранене,домати и авокадо също ям

# 528
Здравейте ,почитателки на лечебния глад.Аз днес съм трети ден на вода .Не си поставям цели ,а ще го карам ден за ден като се надявам да изкарам 7 дни.Февруари бях 20 дни на плодово -зеленчукови сокове .След това всяка седмица за по ден на вода.Направих и тридневно гладуване на вода.Засега от гладуванията съм свалила 10 кг и от 70 съм 60кг.Но основното,което ме мотивира е по-здраво тяло.Преди пушех и понякога прекалявах с алкохол.В резултат имах сънна апнея,сърцебиене и прескачане на сърцето,а съм на 39.Сега нямам никакви такива проблеми ,но и кореннно промених хранителните си навици-освен цигари и алкохол спрях и животински храни ,глутен и казеин.да добавя ,че си закупих апарат подобен на този на Канген уотър и сега пием алкална пречистена вода или така наречената "жива" вода.Ще се радвам да споделяме опит!

# 529
Doll, какви 50 дена плодуване. Ти ме Утепа дет' викат софиянци  Mr. Green Покрай теб се реших на 40 и успях, сега ще трябва и този ти рекорд да подобрявам  Laughing Миналия понеделник ми приключи 40-дневката, но направих само 10 захранване като за първи път си позволих да попреинача туй-онуй. Хич не се гордея с това обаче Confused Иначе съм -16 за 4о плодуване

# 530
  • Sofia
страхотен успех,поздравления   bouquet

# 531
Да попитам гладувалите и гладуващите ,изчисти ли се облагането на езика ви?При мен по време на гладалечението на сокове си остана бял.Пак беше бял и на тридневно гладолечение с вода.Днес обаче четвърти ден на вода забелзвам ,че е доста по- розов.При това гладуване също и не отпаднах толкова колкото при предишните-явно токсините намалели GrinningХа дано  baby_neutral

# 532
Doll  Hug

И моя език не се изчисти добре, нямам представа защо...

# 533
Днес ми е шести ден на вода.Много апатично и гладно ми е ,та утре смятам да захранвам.Езика ми -не знам, май още си е бял.Но в момента само искам да стане утре.Нямам сили, желание  за нищо и само ми се лежи,а на децата  не им пука ,че гладувам.Утре край.Все пак си е постижение и 6 дни на едната гола вода.

# 534
  • Sofia
а по колко литра пиеш,слагаш ли малко лим.сок...

# 535
Лимон си слагах малко в чай в началото,но получавах киселини и престанах.Пия колкото ми се пие 3 литра може би,но според някои автори трябва да се ограничава водата ,за да може излищната да се изхвърли от организма.Така на вода си е най-добре ,но иска повече лежане,а при мен няма как да се получи.Гладуването на вода няма нищо общо с плодуване и гладуване на пресни сокове.Много повече се отпада ,но ако човек има спокойствие и липса на ангажименти би могъл да изкара 10 ,че и повече дни,
 детокса е много по-голям,спада в килограмите също.Между другото отчетох 55,500кг тази сутрин.

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 20:58 от asya asya

# 536
  • Sofia
ох,още не мога да се настроя за този режим,никога не съм го правила...

# 537
Днес приключих,но захранването излезе извън контрол,просто не се спрях.Добре че налитах на пресни плодове и зеленчуци ,но сгафих със сериозно количество тофу-просто не издържах.Та така -в крайна сметка съм доволна от постигнатия резултат.След около месец два може да се опитам да подобря резултата,но този път ще пратя най-малкия на баба си ,че да лежа и пестя енергия.
Още нещо да споделя.Снощи сънувах много реален сън с наскоро починал наш приятел.Събудих се и се разплаках.После се зачудих защо го сънувах след като обикновено като съм гладна сънувам храна.Защо го сънувах точно сега, когато гладувам и то в момента, когато бях изтощена на макс?Питах се и не можах да си отговоря ,защото този тип отговори липсваха в книгите за лечено гладуване.

# 538
  • Sofia
не е на лошо да сънуваш починал,били сте си близки,липсва ти,може да си мислила за него преди да заспиш...поне при мен е така,поръчвам си сънищата Wink
мислиш,че някакво предупреждение ли ти дава с появата му в съня ти Thinking

# 539
Не Доли .Просто си мисля че глада ме е направил по-отворена за онзи другия свят.А посланието по-скоро беше ,че там е много щастлив,защото много се смяхме.Разплаках се като се събудих,защото се сетих че него вече го няма.Съпруга ми също спомена ,че насково е сънувал подобен реален сън с него.

Общи условия

Активация на акаунт