Волейболните ни национали

• 27 422
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Успех на отбора, стискам палци Simple Smile

# 226
Стискам палци newsm10 newsm10 newsm10

# 227
Добре започват    Party

# 228
  • Майничка
А дано така продължат още 2 гейма!

# 229
Стискам палци, но като гледам нямат много нужда  Laughing  smile3508

# 230
Хайде в третия гейм да се стегнем...малко Hug Peace

# 231
# 232
ЧЕСТИТО ..БЪЛГАРИ smile3501 smile3501 smile3501 newsm44 newsm44 newsm44

# 233
Това беше размазващо!!!  smile3501 smile3501 smile3501

# 234
Направо ги изпушихме като холандски джойнт. Първият гейм дори ми домъчня за тях. Те може би още си мислеха , че не е започнал мача.

# 235
Страхотна игра, браво! Peace
Честита победа!  bouquet

# 236
Е Дедо сега не можеш да отречеш че Цецо Соколов макар и да не блести в останалите елементи освен атаката е една идея по-добър от тях от Боян. Боян има единствено предимство по-сигурния сервис и объркващата лява ръка. Цецо поне се старае на блок , но все пак и аз бих искал да видя в игра скоро Боян.

Съгласен, че за да ги сравним, трябва да видим и двамата в игра. Между другото, Цецо се хвърли на попивка за една топка в защита - браво!
Колкото до мача - изненадаха ме с тез блокове в първия. Явно Пранди е с ясни задачи за всеки.
Андрей бих отбелязал и...Матей, Вложи малко старание, последният. Имат апетит за победи, май.
Дано и утре ни радват така!

dido, непременно ще добавя - Жабче е Необикновен Запалянко!

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 23:16 от Дедо

# 237
Ох, малко се понапрегнах днес, добре че взехме мача! Предпочитам обаче по-малко инфарктни ситуации, че ми свършва валерианчето вкъщи, а тук няма в продажба и трябва спешно пратка от Бг да организирам.  Laughing Честито, гледам и аз всичко, което мога, радвам се много.  Grinning

# 238
Аз бях в залата, и определено мога да кажа, че атмосферата беше невероятна, а първият гейм просто на нашите им тръгна сервиса,а блокадата беше велика и оттам холандците си глътнаха граматиката. Мен честно, ми дожеля по едно време за тях,защото тези девет точки им бяха подарък,можеха да са много по-малко  Laughing
Боян беше в залата и той си ми е любимец, но според мен не е във форма. А Цецо е точно като Владо Николов на млади години, много сили, много хъс и по-малко техника. Боян е по-интересен и нестандартен. Тошко Алексиев беше само веднъж или два пъти хванат на блокада и игра много добре. Но Цецо третия гейм бая се отпусна и оттам дойде наваксването в точките. Има  страхотно подобрение във формата и в поведението на Матей, предните мачове ми се въждаше оклюмал и самотен, днес имаше настроение в играта му. Теди Салпаров игра много малко и както винаги сърцато. А Анрей винаги беше там,където трябва. Доста силен мач, срещу не чак толкова слабите холандци. Успех и утре и срещу Бразилия!!

# 239
  • София
Ей, Дедо, толкова ви завиждах днес, ама няма как...Много ни е далече Варната.
Добър мач с леко лигаване в третия гейм. Отпуснаха се точно, когато не трябваше. Добре поне, че холандците бяха още по неориентирани, та го взехме.

Общи условия

Активация на акаунт