Волейболните ни национали

• 27 395
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Ние сме световен износител на диагонали за волейбола. Може да осигурим класни диагонали за поне пет национални отбора. Ако волея можеше да се играе само от диагонали отдавна да сме неколкократни световни шампиони. Като започнем със Владо Николов , Цветан Соколов и Боян Йорданов и стигнем да евентуални резерви като Данаил Милушев , Николай Учиков - Секача и Станислав Петков Балки и като стигнем до младите Галин Радичков , Любомир Миланов и стабилния Иван Колчагов. Дай му на българина да буха топката с все сила в полето на противника.

# 241
nana, все още не съм във Варна Wink
Ще бъда там  за двата мача с Бразилия Grinning

dido, Балки е посрещач, но можеш да добавиш Минчо Минчев или Смилен Мляков Laughing

# 242
  • София
Само дето Мляков не съм го виждала в национала от 100 години.

# 243
Mхм, от 2003, май. И няма да го видим там повече. Иначе бе емоционален ръб, ама малко самовлюбен.
Гледам сега корея-бразилия. Нищо особено

# 244
Айде наштееееееееееееееееееееееееееееее bg

# 245
Дедо да прав си ами Балки са го ползвали Пирин и като диагонал. За младежкия доколкото знам преди години играеше като диагонал смяна на Соколов . Иначе сега Горбатков им е на Пирин диагонала и в него си личи , че има хляб.  А иначе вече Минчев и Мляков дъртички ми идват.

# 246
Айде наштееееееееееееееееееееееееееееее bg
bg
Ох, изравниха...!

# 247
3тия гейм е оспорван.

# 248
Ай честито!   Grinning   Party

# 249
И пак честито!  newsm44 newsm44 newsm44

# 250
Да ни е честито!!!!!!!! Peace Party

# 251
  • Някъде там...
Честита победаааа!!!  bg
Изгризах си ноктите накрая. Ей такива мачове обичам. Евала им правя на холандците за играта. Нямат шанс за класиране, но как играха!
Дедко, завиждам ти за другата седмица. Ще са страхотни мачове, директен сблъсък за първото място. Трябва да играят като луди, с блясък в очите.  Wink

# 252
Аууууу, беше много напечено накрая, евала и на двата отбора - голяма борба!!!
Браво на нашите момчета  newsm44

# 253
  • Sofia
Честита победа, дано победим и Бразилия  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 254
  • Някъде там...
Ако искаме да идем на финалите ни трябват 2 победи обаче. Дори да сме с еднакви точки, следващият критерий за класиране е броят на победите.  Rolling Eyes За момента ние сме с 2 загуби, а Бразилия само с една...

Общи условия

Активация на акаунт