Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 413
  • 394
  •   1
Отговори
# 120
Скоро гледах по Дискавъри,че в Австралия аборигените ги ядат.След като е била внесена,не е имала други конкуренти животни и се е размножила с бясна скорост...и са започнали да навреждат на местните животинки....Та гледах как ходят на лов...И тогава казаха същото,което и ти,че са като питомните зайци на вкус....

# 121
Тук от Метро бяхме купили заек, внос от Китай. След обстойно преглеждане на животинчето бях почти на 100 процента убедена, че е котка.  Sad

За улеснение на любителите на солети с шоколад, има ги и в готов вариант  Grinning

# 122
  • Има много детски смях.
Е, друго си е отделно да ги хапваш. Пък и с шоколадите може доста да се разнообразява.
На мен тези ошоколадените солети не ми харесват...

# 123
Има с черен, с млечен, с бял шоколад, с шоколад с лешници, с кокос, с кашу... избор има. Въпрос на вкус. И аз не съм им фен, но синът ми ги обожава.

# 124
Пъпеш с чер пипер и сол е много вкусно, особено ако е от онези зелените, които не са много сладки, но са ароматни.
Синът ми преди време си топеше чипса в захар, супер е.

# 125
Пържени картофки и сладолед от McDonald's. Това е единственото нещо, което ми харесва там. В училище хапвах шоколадови топчета (имат вкус на скалички) с хрупанки. Невероятна е комбинацията м/у сладко от боровинки и Нутела + топла домашна питка със сирене.

# 126
  • Sofia
Т'ва е клаааааааасика!
Много обичам и аз

# 127
  • София
Я да се включа и аз  Wink Повечето комбинации от сладко и солено споделени тук и аз харесвам. Хапвала съм дори и пържола намазана с мед. Ми вкусно ми е. Съвсем скоро споделих с приятели за още нещо и те бяха втрещени. А всъщност си е много вкусно  Peace Ябълка, за предпочитане киселичка, нарязана на филийки и поръсена с шарена сол. Страхотно мезе  Peace

# 128
  • зад кестените

Пробвайте кисело мляко със сода за хляб, ау няма толквоа велика комбинация от киселко, шупнало . Обичате ли да ядете сурова кексова смес?
Това и аз го обичам Grinning а понякога ми се е случвало да си изям с наслада от5-6 лъжици суров кекс LaughingЗелени джанки със сол.
Но по голяма гадост от това което видях да яде една кошийка не съм виждала-свински дебели черва панирани . Кто си спомня направо ми се свива стомаха от погнуса Sick Sick Sick

# 129
За мен си остава доста странно шоколад с люти чушки. Още не съм се престрашила да го пробвам  Confused

# 130
Аааа...Блондич,много е хубав! Лютивото не е такова ,каквото очкваш..... Hug Взимай смело!

# 131
Гледам,че Горгона Медуза е споделила преди мен за агнешките карантии-много ги обичам,варени,мозък също,бъбреци. Също охлюви, пилешки трътки,жабешки бутчета,всякакви морски твари Crazy Blush
Иначе единственото сладко и солено,което мога да ям е диня със сирене и макарони със сирене и захар Wink

...пропуснах свинска и пилешка кожа Blush

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 12:22 от Синя птичка

# 132
И аз обичам агнешки нещица, особено в Окото след НГ  Grinning

В тази връзка може ли някой да ме светне какво точно са момиците на агнето?  newsm78

Казват ту яйчници, ту жлези на врата, ту нещо на гърба...  Crazy

# 133
Блонди, по нашия край момици на агнето казват на тестисите  Laughing

# 134
Да, ама не са тестисите  Thinking Според мен не са и яйчници, иначе ще взимат само от мъжки или само от женски агнета.

Спомням си в третата серия на Мълчанието на агнетата, че обясняваха, че май са някъде около врата, явно са жлези някакви.

Общи условия

Активация на акаунт