Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 448
  • 394
  •   1
Отговори
# 150
Сега се сетих, че мога да комбинирам динята с почти всичко. Любимо е пържени чушки, сирене + диня ... ммм ...  Crazy

# 151
Днес една приятелка ми разказа,как свекърва й си намалзвала обилно филията с веро #Crazy,слага  друга отгоре й и сладко си хапвала. newsm78

# 152
 #Crazy Е, не! Това бие всичките странни комбинации от темата ...

# 153
A, това не го вярвам Simple Smile

# 154
Днес една приятелка ми разказа,как свекърва й си намалзвала обилно филията с веро #Crazy,слага  друга отгоре й и сладко си хапвала. newsm78

Ъмммм newsm78, то това не само е странно, ами е и отровно Sick! Бях чувала едно време, че в някои напитки слагали веро за да били пенливи, ама едно, че беше непотвърден слух Laughing, едно, че не му хванах вяра Laughing!

А сега се сетих, че в Ямбол в едно малко хотелче специалитета им е - ПАНИРАНИ КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ, звучи много странно, поне за мен, но е уникално вкусно, а какво мезе става за водката.....мммм.....

Както и панирано кисело мляко, панирана "Снежанка".

И паниран сладолед в китайските ресторанти Peace , ама мноУУУУ мазен бе ooooh!, иначе е хубав...

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 22:31 от Tumba_lumba

# 155
  • Има много детски смях.
Както и панирано кисело мляко, панирана "Снежанка".

Обичам грозде със синьо сирене. Ама само със синьо, с обикновено- тцъ.

# 156
  • забравих си мисълта...
Като работех в болницата там готвеха едно много вкусно постно ястие. Кюфтета от соя със сос от краставици. Винаги си поръчах, като го имаше в менюто. Добре че напомнихте, ще си го си го направя веднага щом се позахлади, че в тази горещина си умирам пред печката.

# 157
Ям всякакви сладко-солени комбинации:) Редовно мариновам месо в мед. Огромна част от салатите, които правя са с някаква адаптация на меден дресинг.
Като дете много съм обичала ябълка поръсена със счукан чесън и оцет Joy
Все па мъжът ми избива рибата в нашето семейство с филийски намазани с масло, кашкавал, салам и шоколад Mr. Green

Tumba_lumba и аз слагам джански на баклата, а и не само там. Даже правя туршийки от зелени джански. Затварям ги в малки бурканчета с чесън на скилидки и люти чушлета. Стават убиец за супи:)

# 158
  • област Софийска
А сега се сетих, че в Ямбол в едно малко хотелче специалитета им е - ПАНИРАНИ КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ, звучи много странно, поне за мен, но е уникално вкусно, а какво мезе става за водката.....мммм.....
Това наистина е уникално мезе. И при нас го предлагат в една пицария и като ида, винаги си поръчвам, независимо какво пия.

# 159
  • забравих си мисълта...
А майка ми овалваше едно време туршия в която имаше и зелени домати в брашно, пържеше я, беше много вкусна, но трябва, да я питам как я правеше точно, че спомена ми е съвсем смътен.

Редактирам!
Запомнила съм го грешно, току що питах майка и тя каза, че първо е запържвала туршията и после е поръсвала с брашно и продължавала, да запържва, до получаване на леко златист цвят. Много е вкусно, това вече го помня съвсем ясно, само където тук няма българска туршия със зелени домати.  newsm45

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 21:47 от Venetta

# 160
Днес една приятелка ми разказа,как свекърва й си намалзвала обилно филията с веро #Crazy,слага  друга отгоре й и сладко си хапвала. newsm78

Да, бе, да  Wink И за пиене - чашка бензин  Grinning

# 161
  • забравих си мисълта...
Днес една приятелка ми разказа,как свекърва й си намалзвала обилно филията с веро #Crazy,слага  друга отгоре й и сладко си хапвала. newsm78
Да, бе, да  Wink И за пиене - чашка бензин  Grinning

Ааааа, такъв бил номера, а аз все се чудех как го правят онези факири на улицата. Правят едно ху-ху и палят клечка кибрит и бълват огън после и някой минава със шапката и събира стотинки от зрителите на улицата Laughing. То затова се казвало, че свекървите бълвали змии и гущери, a някои цели кълба огън, като змейове били. Добре е че не съм свекърва, а тъща. Ние сме поне само едни нищо и никакви гърмящи змии.  Joy  Joy  Joy

# 162
... Добре е че не съм свекърва, а тъща. Ние сме поне само едни нищо и никакви гърмящи змии.  Joy  Joy  Joy

Свекърва! Малеее, двойна съм...........

# 163
  • забравих си мисълта...
Labrex, ще си спретнем змейово-змийско парти. Знаеш ли какво хубаво ще ни бъде. Пък ако искат нека снахите и зетьовете и те, да заповядат, при толкова много свекърви и тъщи на едно място.
Защо Адам беше най-щастливят мъж на света? Защото нямаше тъща!  Laughing
Защо свекървите никога не отиват в рая? Защото змейовете не могат да летят по-високо от 100 метра.  Laughing
Извинявайте за спама, но тези вицове много ги харесвам.

# 164

Да, бе, да  Wink И за пиене - чашка бензин  Grinning
smile3532 smile3534
Айде от мене клечката...ЧЕРПЯ!  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт