Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 407
  • 394
  •   1
Отговори
# 90
Каквато и да е торта със студена бира  Rolling Eyes

# 91
Вени и аз съм от любителите на жабешките бутчета,конските и магарешки луканки.....Ужасна вкусотия са спор няма....

Hug подушвах , че сме от една порода! Grinning

Но всички ми се чудят н акомбинацията сладко и сирене, аз обожавам
Даже и диня със сирене
Ммммм...... Crazy Вярно,че сме от една порода.... hahaha hahaha hahaha И аз ги обичам тия неща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 92
Оня ден щерката с голям апетит си хапваше таратор с кекс с черешово сладко   Shocked

# 93
Сега се сетих,че преди доста години  в Унгария са ни сервирали:телешка манджа и вместо салата нарязана краставичка,захар и вода.
В Германия и ние сме яли сурова кайма(много вкусно беше),освен това настъргана прясна краставица с мноооого  черен пипер,толкова много,все едно е със зелена  печена чушка и пак леко подсладена.

# 94
Не е чак толкова гадно, но похпвам вафла с обикновенно зрънчо, мъжът ми пък яде почти всяка гозба с кисело мляко, което за мен е ужас....

# 95
  • София
Не е чак толкова гадно, но похпвам вафла с обикновенно зрънчо, мъжът ми пък яде почти всяка гозба с кисело мляко, което за мен е ужас....
Моя мъж яде с всичко кисело мляко. Дори с кисело зеле и с домати.

# 96
И аз обожавам кисело мляко и го слагам почти на всичко. Както казва мъжа ми - само теб виждам да ядеш таратор от грах, пържоли или зелен фасул  Laughing

настъргана прясна краставица с мноооого  черен пипер,толкова много,все едно е със зелена  печена чушка и пак леко подсладена.

Може ли превод?  newsm78

Тук продават един хляб, от брашно, мед и орехи. Доста е странен  Rolling Eyes

# 97
аз пък обичам палачинка с лютеница и сирене Embarassed

# 98
Мъжът ми само със сирене ги яде, аз с настъргани шунка и кашкавал  Simple Smile

# 99
Баба готвеше няк'ва яхния с дюли.
Голяма гадост, а останалите й се възхищаваха Shocked

# 100
Телешко със сини сливи, яхния с дюли, аз правя често телешко с кайсии, вкусни комбинации стават  Simple Smile

# 101
  • Sofia
Аз между другото всичко ям, няма нещо, което да не ям и всичко ми е ужасно вкусно. особено, когато съм на гости

# 102
Много обичам палачинки и мекици с мед и сирене. Течен шоколад със солети и пържени картофи с конфитюр от кайсии. Обичам и сурова смес за кекс, разбити белтъци със захар. Опитвам суровата кайма без проблем.

# 103
хапвам си и сурово тесто за козунак,пастет с кисело мляко...мъж ми все ми се смее че съм била ''драгоценно шкембенце''

# 104
Телешко със сини сливи, яхния с дюли, аз правя често телешко с кайсии, вкусни комбинации стават  Simple Smile

Дюли става страхотно ако напълниш патица с тях.
А за сливите как то вече писах и аз ги слагам на много манджи.

Общи условия

Активация на акаунт