Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 346
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • София
А помните ли как рИвахме съвсем до скоро за лято, е, на ни лято  Mr. Green!

Мастерче, чакай аз пак да те захвана за срещичка  Blush, ама някой път, когато си по-свободна, ти ще кажеш ден, час и място, за да се видим  Flutter.

# 526
Става,става....И аз искам много да се видим.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 527
Дан' ви додЪт много срещите всяка седмица Whistling?
Ей, в тая жега отсега мисля, че утре трябва да излизаме за кухнята Confused.
Пък тез трици тъй ги разнищихте, чак ми се отядоха Crazy. Ама аз съм виновна - оспамих темата днес Embarassed. Обаче от утре - диетка smile3508.

# 528
  • София
Поли, ако утре ти се прияде нещо, само го спомени! Разнищваме го, отяжда ти се и така ще организираме нещо като нова диета  Joy!
За какъв спам говориш, бре! Тук зоната е свободна, виж, че всички си дрънкаме каквото ни е на душата  Sunglasses.

# 529
Ей за т'ва я обичам таз тема Heart Eyes.
За другото, дето да ми се отяжда, ще пиша своевременно Blush.

# 530
Забравих да ти поФаля френският педикюр Laughing. И с камъчетата много харесвам тъй. Peace
Аз имам по едно цвеКе на най-големите, малките са ми на ню-ню-то ню-ню-то и няма място за нищо hahaha.

# 531
  • София
Мерси, Поли, позагубила съм тренинг, миналата година сякаш се оправях по-добре с чертичките.
А няма да ти разправям каква смешка бях, докато ги закова тия камъчета по пръстите Mr. Green! Много ми трепереха ръцете днес! Пък на финала взех, че бутнах кутийчето и лазих като бебе, докато си посъбера камъчетата, щото все пак съм дала цяло левче за тях  Joy!

# 532
Оооооо, познато ми е това с обирането на дребусите hahaha. Но пък стоят много ефектно Flutter. За мен е много трудно да си направя френски маникюр. И лентички си бях купила, но май без тях по-добре.

# 533
  • София
О, загледай моите да видиш колко са криви! Ама от самолет не се вижда  Joy! С лентички не съм пробвала. Но изкрънках от сестра ми една боичка, която е с много тънка четка и линията се прави по-лесно.

# 534
Добро утро!
По едно кафе за настроение от мен! Днес не знам дали ще се вясна повече, че ще е луд ден!

Хубав ден на всички!

И да ви повдигна самочувствието: Притча защо плачат жените

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 07:45 от wee.jess

# 535
Добро утро!

Не мога да ви изчета, ама сте писаааааааалиииииииии, писалиииииииииии. Поне ме разсмяхте качествено.

Ние приключихме с ремонта. Утре живот и здраве излизам в отпуска, че не мога да търпя бъркотията повече. Работа има за целия китайски народ и в офиса и в къщи. Ама нали съм лъвица, ще се справя.

Ай хубав ден ви желая и внимавайте по жегите.

# 536
  • Пловдив
Хелоу, прайд! Много сте писали тия дни.

Сдобих се с едни сандалки на Тенденз малко по неволя. Докато се разхождах по Вазов (тва е улицата с най-много магазини за обувки в П-в) с ясното намерение да си закупя някой чифт и мислейки как ще ги оправдая пред половинката, едната ми чехла се скъса  Shocked. )Това ми се случва за втори път на тази улица - миналото лято ми се разпаднаха едни други чехли...). Та се намуших в най-близкия магазин и взех единствените, които ми станаха. Имаше и други, де, ама с едни цениии... И така, сега имам едни черно-бели ниски сандалки. И да ви кажа, хич не им е качествена изработката, то може и затова да са били намалени. Иначе са удобни.

Иначе да ви се оплача - в събота ходихме на разходка по полето, ама в най-голямата жега. Кучето щеше да припадне, горкото, скимтеше много жално. Аз изгорях. А снощи неква гадинка ме нахапа за отрицателно време в кревата. И сега ме сърбиии, та не се трае. За капак - целите ми ходила са в мазоли и рани. Но пък в събота и аз се погрижих малко за педикюра, докато гледах мач - явно масово сме си повлияли.

Пп: сънувах, че Вени е бременна, а вие по това време какво сте си писали  Joy

# 537
А, здрасти!
Стефи, от сърце съм се смяла с твоя брат toothМного поздрави да му пратиш и пак да ни пускаш неговите упътвания Laughing А за администрацията... не визирах администрацията изобщо, а тази при нас! Наистина е нещо страшно Shocked
Ренка, ще пиша!
Вени, мноО са ви Убави краченцата със Стефи Бравос!
Поли, диетка викаш Thinking Успех!
Кипре, а честити сандалетки! Laughing Или не трябва да минаваш повече по тази улица, или не трябва да си мислиш как ще излъжеш мъжОто... ТаЗ улица явно е солидарна с него Mr. Green

# 538
Аааа, Тедико, дано не пускам. Това упътване специално ми го даде понеже и аз ужким сама това правех обаче не се спирах на последното, а продължавах да давам next и next и онова накрая ми казА нещо в смисъл "Ей го на, готова е работата. Струва 9.50 долара". И аз се облещих. Щот' знаех, че трябвало да е безплатно. Joy

Тедико, Не си ли на работа?

Днеска ще вали ли, бе хора, или само ще се мръщи?

# 539
Ко праЙте бе хора. Мн. топло. Уффф...
Кипре, тъкмо се чудех къде зачезна. Честити ти сандалетки. Аз само захождам покрай Тенденза и ме е яд че обувките от новата колекция са намалени само 10%, а иначе на витрината пише прИмоция 50%.  Crossing Arms Иначе и аз като Хаяси установих, че имам десетина чифта чехли и сандали за лятото, ама от тях нося само 3-4. И нещо ме тегли да си купя нови. Уф че съм.  Tired Пък имам крещяща нужда от обувки, но не мога и не мога да си харесам.  Crazy
Теди, ко праЙ дребното? Тренирате ли без памперс? Щото при нас е голяма мъка. Големия вече бях го научила на тази възраст поне през деня да е без, но това чудо не ще и не ще.  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 19:25 от The Tulip

Общи условия

Активация на акаунт