Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 338
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Благодаря, благодаря. Камче, все пак ако решиш да вземеш намалени Тенденз, добре ги огледай. Че те са хитри гадове  Twisted Evil.

Тук е едно такова задушно... Не знам дали ще вали, ама предпочитам да не, че днес ще се прибирам с рейс  Mr. Green.

# 541
Стефи, утре съм на работа  Tired
Ками, пробваме дръжки Crossing Arms Хич и не знае за какво иде реч Rolling Eyes Не е готов още, но подозирам, че лятото баба му може и да го научи на вилата Praynig Баткото го махна на 2,5 година след една седмица в яслата. А аз се бях видяла в приключение ooooh! Та за това сега не си давам толкова зор. Иначе е щур за три села, да ми е жив и здрав!
Аз пък искам да завали, да си пея под дъжда Crazy
Джулке, ко станА с гугутката? Да не я умори?

# 542
Джулке, ко станА с гугутката? Да не я умори?

Пепел ти на езика, мори!
Знайш ли после как шъ ривът тия мойте?
Та току- виж и аз, че взех да посвиквам с нея.  ooooh!
Баси!
Не знам кво да я правя, тъкмо сутринта си виках, че кат дойде зимата шъ умре на балкона.
  Confused

# 543
Поли, върви ли диетата?
Между другото, голяма мизерия излезе от контейнера на машината.  ooooh!

# 544
Опитвам се да публикувам, а не мога ooooh!. Чак сега май успявам newsm78

# 545
Добър ден драги .

Днес приключихме по рано туризма.

Жега ли ви е?  Mr. Green Я вчера умрЕх от студ - беше 14-15градуса. Днес горе долу е топло , ама не се събличам по потник, все имам някаква дреха отгоре  Laughing

Тедко ако стане-стане, нЕма да се притесняваш, но би ми било приятно да се видим за 2-3 мин , че ние ще бързаме да си вземем колата, че ще пътуваме за Видин.

Пак да кажа: тук е приказно, не искам в БГ вече  Crossing Arms  Wink

Цунки от мен  Hug

# 546
Ама тук при вас, верно купон се вихри!
Въобще не смогвам да ви изчета!
Simple Smile
Иначе почивните дни се наплувах в морето, от Бургас, до Приморско, чак до Арапя. Голям кеф е в тая жега особено, като има на кой да остави човек децата за час поне! Wink

# 547
...Иначе почивните дни се наплувах в морето, от Бургас, до Приморско, чак до Арапя....

Малиииййй, голямо плуване е паднало...   sport027  hahaha
Шегувам се.
Аз днес умрЕх, до ся къпах Малчо на балкона, след малко влазям аз.

# 548
Джу нЕма лалета ма душко, нЕма кьораво лале.....................кви ли не цветя, ама лалетата им минало времето  Crossing Arms Мн орхидеи има - всякакви и всякакви видове цветя квито се сетиш - мн е красиво.

Вени видях ти ноктенцата.

Вий утрепА ли пцелите?

# 549
Язе пък чистя кат невидЕла  Cry. Жега ми е, потна съм /а съм само по сути и гащи/, ама цял ден чистя и бърша. Писна ми вече, ама тъй. Койт не е чистил сума време, сега му иде зорно  ooooh!. На всичко отгоре от вчера такава мускулна имам... рИве ми сА! А не съм и готвила и се чудя с кво да гостя свеки довечера като дойде  Rolling Eyes.
Оффффф, искам душ и да легна пред ТВ-то с биричка на шкембето, ама ме чака пране за сгъване и пода в хола  Rolling Eyes.
Норче, то който отиде назапад, после като се върне тук му е едно тегаво... Започва все по-често да си мисли за живот зад граница. На мен ми беше много трудна аклиматизацията след пътуванията до Испания и до Германия. И сега с мъжо все по-често си говорим, че трябваше да забегнем зад граница га бЕхме млади  Rolling Eyes.

# 550
Джу нЕма лалета ма душко, нЕма кьораво лале.....................кви ли не цветя, ама лалетата им минало времето  Crossing Arms Мн орхидеи има - всякакви и всякакви видове цветя квито се сетиш - мн е красиво.

Аз съм ба**и каръка!  Crossing Arms
Ей го - заради мен и лалетата в Холандия свършиха!  ooooh!
Обещавам да не моля никой да ми снима ледовете в Аляска, щот не щъ да си помислям кво шъ съ случи после.
  ooooh!

# 551
Рени, никога не съм имала мераци да излизане навън, но знам защо, защото не съм излизала никде  Embarassed Flutter
Като се прибера у дома, ще чистя и аз ако имам сили в жегата с която ме плашите. Имам мн работа да свърша и дано да се справя за 2 дни. Ще сме сами с мъжо 1-2 месеца и вече ми е мъчно, а толкова чаках да изпратим децата лятото...............

АААА и за др им завиждам на тукашните, че могат да карат велосипеди без да ги убие някой автомобилен състезател и , че си гледат децата в неверотно спокойна обстановка. Нямат домашни, нямат чанти с учебници , само храна и нещо за пиене...................

Джу
  Joy даже и няма да си купя лалета, щото кръсницата ми каза, че не е сезона сега и по - добре тя да ми вземе като идва др година например, абе важното е , че си купих обущета  Mr. Green  Joy

# 552
Обещавам да не моля никой да ми снима ледовете в Аляска, щот не щъ да си помислям кво шъ съ случи после. [/b]  ooooh!
  Joy Joy Joy
Нали поне пирамидите видя. Там бяха все още... Joy

# 553
  • София
Здравейте  Hug!
Искам да ви се похваля, че повредата на колата се оказа супер-хипер-мега дребна и изобщо не стуваше над 600 лв., както изглеждаше първоначавно  Grinning!
wish, тук е весело и уютно, ще видиш  Hug! Мислено минавам по твоя маршрут Бургас-Приморско и т.н. и се надявам поне психически да се разхладя  Joy!
Мацо, ако взема, че родя, да знаеш - ще те впиша като родител в акта за раждане и идвам към твоя край заедно да отглеждаме бебето   Hug!

# 554
Oooo, Реа! Добър ден. Изтървала съм заминаването ти, ама се информирАх де. Студенко викаш, а? И нещеш вече в BG-то? Сладко. А ние тука се потим и миришем даже. Реа, не бой сЪ, докато да дойдеш жегата ще е свършила.

Ренка, ти си каталясала, бре душата! Ай остави тая работа малко в тези горещини. Пробвай се с бирата както си го милиш.

А аз се прибирам... мойто пак хванало пътя. Не го свъртя дома и точно около 5 часа как му се излиза не знам. В най-големия пек. Все му казвам, абе само ти се подмяткаш по улиците в горещините, ти и две -три бездомни кучета. Но нали да зяпат мачове та го разбирам - седят в кварталното кафе. Група застаряващи лееекичко Мачовци (ми така де, не са свежарки на по 25)

Общи условия

Активация на акаунт