Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 303
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Ренка, то не се знае... То и хавайчето си го бива  Hug Не знам защо, ама с дълга коса някакси по ми харесват!?

Съгласна  Peace

# 76
Джулкей, аз ша пропусна. Не са лоши момчетата, ама аз ги Аресвам по сладникавки и с дълги коси  Mr. Green.
Миленка, и аз повече го харесвам с дълга коса. Сега като разглеждах снимките/ към които ви дадох линк в името/, открих, че се е снимал в Спасители на плажа и се светнах, че още тогаз много го Аресвах. Само че чак сега вързах слдурчето от детските ми години с дългокосия мъжага  Blush.
Джул, абе тоз самотния по гащи не е ли Бекъм? Ти нъл не Аресваше руси мъже? Ко си го турнала тук? Да Оди да ръфа кокалите на дръгливата си жена  Crossing Arms.

# 77
Джулкей, аз ша пропусна. Не са лоши момчетата, ама аз ги Аресвам по сладникавки и с дълги коси  Mr. Green.

Ето, бре, душо, веднага шъ тъ почерпя, нъл и ти си от наш'те.
И тоз ку не харесаш, мой и да съ сбием вече.  hahaha
Нъл няма да издребняваме, Вени тъй каза.

Цитат
Джул, абе тоз самотния по гащи не е ли Бекъм? Ти нъл не Аресваше руси мъже? Ко си го турнала тук? Да Оди да ръфа кокалите на дръгливата си жена  Crossing Arms.

Ай се, пак издребняваш, рус бил.
Аз няма да съ женя за него, мори.
Ш гу бойдисаме, баси, важното е работа да ми свърши.

А кат гледам това, дет рекламира, едва ли си е пъхнал под него тИлифонЯТ, та да го изпълва така добре.  Joy Joy Joy

# 78
ООООО я глей , я глей  Whistling кво става тук - РАЗВРАТ НА ЛЪВИЦИ, нИ съм съгласна и аз искам за ръфам от мръвките тука  Joy

Върнах се , щото изпих само 2 Маргарити долу на плажа ( има вече народ и всички се разхождат времето е бомба ) Mr. Green пропуснах диското , щото нЕам настроене ,не че нЕам баш ама утре като знам как ще стана ( ние по рано от 5 сутринта нИ сЪ пръбирамИ )..........................днес де ..............и ще съм крива , а имам задачки предпочитам да си полегна.

Най ми ареса на Джу 2-тото фотосче дето има за всеки квото хареса  Joy

Джул, абе тоз самотния по гащи не е ли Бекъм? Ти нъл не Аресваше руси мъже? Ко си го турнала тук? Да Оди да ръфа кокалите на дръгливата си жена  Crossing Arms.

Напълно съм съглсна с теб оня скелет никога не съм го харесвала и винаги се пуля като кажат , колко е хубава ................

Ще ви копна нещо от една тема за бъдещите първокласници дето една майка е писала за детето си - убима дребният къв е бандит ето:

"И да взема да се оплача: от няколко дни ми заявавява, че много му се пуши. И днес влизам в стаята - мирише ми на цигари. И тъкмо да кажа, че ми мирише странно, гледам го нашия, запалил си цигара, опънал се като пич на бюрото до компютъра и ми се хили. Паднах. Взел си човека от моите цигари и си зпалил.
 Как ще го оставям следващите седмици - не зная. Какво ли ще роди главицата му
..."

Това е дете на 6 или 7 години  newsm78 Днешните деца са непредсказуеми................

Душковци лЕгам   love001 newsm46 smile3524  sleepuu

Вий видях те покатерена горе, кво става?  Mr. Green

АААААА пак се сетих нещо. Ренка ще ти дразсна нещо на ЛС.

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 01:28 от Реа

# 79
Добро утро, прекрасни Hug!
Без компютър съм отново и едва снощи успях да се добера до лаптопа, обаче ви изчетох.
Снощи нашите минаха след работа, подбраха дечурлигата и ние излизахме на кръчма. Сега искам да свърша към 123 неща, обаче се чудя откъде да ги подхвана newsm78. Затова си направих кафе и седнах да ви пиша Crazy.
Всъщност наистина ми се иска да си свърша нещо, така че да не се помайвам Naughty.

Тедко, сигурна съм, че най-малкото всички ще го орисате Ник виртуално Hug Heart Eyes!

Пускам ви обещаните снимки.

# 80
  • Пловдив
Добро утро!

Поли, страхотни снимки! Къде каза, че е това?

Спите ли още, бре? Гледам, че снощи са бушували страсти... Joy

Детето се е справило чудесно! Ние се прибрахме към 1ч., спеше пред тв -то на нашето легло.... Laughing

Със скайпа нещо не се справям: Миленка, това изобщо не ми е активно, Вени, и аз съм с лаптоп, със слушалка с микрофон, виждам зеленкото и розовото...всяко си е къдет тряя...
Пък и до преди няколко месеца си бачкаше... newsm78

Силата на звука ми е на мах, ма няма промяна...

# 81
Наистина е впечатляваща скалната църква на Басарабово! Много сте готини всичките, каката е вече госпожичка, стройна-стройна - на майка си се е метнала Hug А Ник си е станал едно пораснало момченце, зимата още бебе беше... Страхотна екскурзия  Peace На връщане от морето мисля да идем на Русенски Лом, макар че по жегите не е добре там. Това първото от с. Иваново ли са скалните църкви?
На Червен крепостта ходихте ли преди?

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 09:47 от M_Nik

# 82
Ай добро утро и от мен.

Полинко, страхотни снимки. Стълбите не са толкоз страшни, ще ги преодолеем, я виж Ник как лази и ние можем така.

Абе как не ви беше срам да мятате таквиз мъжове. Ся тряя тормозя мъжа ми пак. Смилете се над него моля ви, 'щото аз нямам милост.

Тук е едно мръчкаво, ако не вали ще е добре, ама като гледам ще вали и к'во ще го правя туй дребното, ще ни побърка.

Аз се преборих със снимка.бг и качих снимките, само да успея да ги надпиша и ще ви пусна.

АЙ хубав ви ден.

# 83
Ей ме и мен, росна- росна, още ни моа съ освестя след късните (или по- скоро ранните) упражнения.  Blush  Laughing
А ся мисля да се поразмотая на кафе с децата.
Ай цун и до после.

П.С. Леле, Полкеееее, кви са тез красоти, мори?
Страшно е!
Църквата (или Манастира) малко ми заприлича на Свети Мина в София.
А всъщност как му е името?
newsm78

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 11:21 от Джуличка

# 84
Момичета, как разхвърлях из къщи ooooh!...........Не знам как ще приключа до към 18 часа newsm78. Досега се бях завряла на тавана, и в момента само дето от г..а ми не излиза чернилка, простете Embarassed. Изхвърлих една камара багажи.
Бенджи, първите снимки са от Ивановските скални църкви, а другите - от Басарбовски скален манастир.
Мисля, че вече си имаш едно пораснало момиченце Heart Eyes.
Миленка, през Червен не минахме, но имаме намерение да обходим околностите. Има още много да се види. Факт е обаче, че все гледаме да избягаме по-надалеч, примерно в Правец Crazy.
Джуджи, само тъй си мислиш, че стълбите не са страшни ooooh!. Ти не гледай долу първите. Нагоре наистина е страшно. Ник верно успя да изкачи десетина стъпала, докато успея да снимам и да хукна,щото можеше и да тръгне наобратно на кълбо ooooh!.
Чакам и твоите снимки Hug.
Джулке, Честно казано не разбрах как точно се казват ни църквата, ни манастира newsm78.
Приятна разходка с децата Hug.
Момичета, чака ме работа, така че ви напускам Hug.

# 85
Джулкей, тоз последнийот го Удобрявам! Мноооооооооого Арно изглеждаше в " Мумията"! Па на Бекъм, знайш ли, зарад снимката кво са му наврели у гащитИ  Joy!
Поли, супер са снимките. Ша помисля за една разходка тая година до там! Ама най ми хареса колко е работен Ник Heart Eyes!
Норче, мисля си, че тая ви взема за мезе! Нещо не ми се вярва това нещо или пък хлапето е разпуснато от малко. И мерси за инфото на лични  Hug!
Айде, бягам да уча, че 4 дни останаха само  Confused

# 86
  • Пловдив
Миленка, тая вечер ще ходите ли на "Цвете за Гошо"?
Мен много ми се ходи, ма мъжо не ще: нямало да може да пие ни една бира, тряяло да шофира по нощите.... ooooh!

# 87
Айдеееееее... вече има и с ванилия Laughing Па мЪжове се рязмятат тука... Безсрамници такива Whistling Засрамете се, бре!  Mr. Green Mr. Green Crazy
Поли, страхотни места Shocked Много ми хареса, предполагам Ивановската скална църква. Как се влиза там, бре? От къде? Красота!!!
Джес, чак сутринта видях, че си ме търсила Embarassed Embarassed Embarassed И не посмях да звънна, щото рано беше. Ми телефона ми е на вибрация и аз редовно не го чувам, а мъжото все ме агитира да си го сложа на едно място та дано го усетя ама нА аз се дърпам Whistling
Дано да не е било нещо важно, щотооооо ooooh!

# 88
Айдеееееее... вече има и с ванилия Laughing

hahaha A дано е ванилия  Joy

Теди, нищо спешно мила, ей така - да се чуем  Hug

Поли, СУПЕР места! Как ми се ходи и на мен! Надявам се и ние с малката скоро да попътуваме! Да ти се минава през нас след като оправиш у вас?  Confused Че и аз съм обърнала с главата нагоре....  ooooh!

, а мъжото все ме агитира да си го сложа на едно място та дано го усетя ама нА аз се дърпам Whistling
  hahaha нИ го И срам значи  Joy

# 89
Ето ви малко снимки и от мен!

цък

Моите за разлика от Полините са ужасни.

Общи условия

Активация на акаунт