Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 381
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Сигурно е от времето! И аз имам чувството, че ме е газил валяк  Crazy. Дано завали и разхлади малко, че ще загина геройски!

# 466
Аз не съм чула да завалява скоро. Тъкмо разяснявах на брат ми току-що, че при жегите в Пловдив си има специални техники за обличане, дишане и ходене. При което той ми казА: "Ебахти градО - да му одам технично. Айде нема нужда".
Колко градуса е в София та толкУ ревете, бре?

# 467
И като се сетя че съм се къпала там....  ooooh! (Това звучи.... странно  Joy )

Къде си се къпала, мори, в отдушника ли?  hahaha

Joy Joy Joy

# 468
  • София
Аз не съм чула да завалява скоро. Тъкмо разяснявах на брат ми току-що, че при жегите в Пловдив си има специални техники за обличане, дишане и ходене. При което той ми казА: "Ебахти градО - да му одам технично. Айде нема нужда".
Колко градуса е в София та толкУ ревете, бре?
Ми сигурно е около 30, обаче нЕма вятър, братче, поне течение да стане...! Пък иначе в прогнозата по ТВ-то дадоха гръмотевичка и капки за западна България. Ние, в Софето, нали се водим западна  newsm78!?

Стеф, я разкажи за техниките  Mr. Green? Облеклото е сведено до гащи-прашки  Blush. Дишането ми е тежко, а ходенето смешно, щото имам разделители между пръстите, че си лакирах краците. Дали па това не ме уморява  Joy?

# 469
Поли, какво стана с машинката, че и моята взе да цапа като нещо с машинно масло?  Twisted Evil
Твоята в гаранция ли е?

# 470
Джес, явно като се обръщам с "Вий" и не рачиш да ми отговаряш на въпроса дет се ти го задавам. Ма нищо. Започва от утре новата седмица. Сигур пак няма да мога много-много да пиша. Но в неделата пак ще дойда да те попитам. Може пък да се смилиш тая петилетка да ми кажеш зОщУ аджеба не сЪ земете с момъка ирландски?  Thinking

Embarassed Сори Стеф, пропуснала съм ти въпросЯ... То с тия бъжки цяла сутрин не съм чела много редовно.

Та: Много работи трЕбЕ се уредят преди това - докумети, дела и т.н., па после... каквото сабя покаже. Останалото е надежда.... да е по-скоро.

Джулс  hahaha Ами като се има предвид колко е голяма банята - кажи речи там  hahaha  ooooh! Божеее добре че не въм включила вентилатора снощи. Ей тогава к'ва гледка щях да съм - една голя-голеничка луда, търчеща наоколо с рояк пчели подир г**о ми  Crazy Joy Joy

# 471
  • София
Джулс  hahaha Ами като се има предвид колко е голяма банята - кажи речи там  hahaha  ooooh! Божеее добре че не въм включила вентилатора снощи. Ей тогава к'ва гледка щях да съм - една голя-голеничка луда, търчеща наоколо с рояк пчели подир г**о ми  Crazy Joy Joy
Абе, момиче, ти знаеш ли, че сега си ми пред очите пищяща, фучаща, с голо дупе и няколко пчели-стръвници подир теб Joy  Hug!

# 472
Джес, пожелавам значи. Скоро вече сЪ земете.

Вени, па аз имАх предвид техники за ходене в Пловдив по улиците в жегата, бре, не дома когато се лакираш. Иначе какво - проста е работата. Дрехите нямах предвид да са прашки, а да няма ръкави. И да са от чист тънък памук или лен. Никви ликрички. Никви ръкавчета. Потници, при това с дълбока изрязка под мишницата, за да не те притеснява точно там допълнително. Па и колелца да не стават.  Wink

Ходенето е с една дума казано - ритмично. В горещините не върви да ходиш бавно да сЪ влачиш оти ще се изпържиш ептени. Не върви и да препускаш - оти машинката ще прегрее и се получава сърцетуп. Затва се оди ритмично. Бързо без да тичаш. С потник. Може и по гащи само. Ма аз не съм пробвала досега. Joy Това за само по гащете де имах предвид. Инак останалото лично е изпробвано

# 473
Джулс  hahaha Ами като се има предвид колко е голяма банята - кажи речи там  hahaha  ooooh! Божеее добре че не въм включила вентилатора снощи. Ей тогава к'ва гледка щях да съм - една голя-голеничка луда, търчеща наоколо с рояк пчели подир г**о ми  Crazy Joy Joy
Абе, момиче, ти знаеш ли, че сега си ми пред очите пищяща, фучаща, с голо дупе и няколко пчели-стръвници подир теб Joy  Hug!

Joy Joy Joy

Шъ омръ, беее, спрете сеее!

Вени, па аз имАх предвид техники за ходене в Пловдив по улиците в жегата, бре, не дома когато се лакираш. Иначе какво - проста е работата. Дрехите нямах предвид да са прашки, а да няма ръкави. И да са от чист тънък памук или лен. Никви ликрички. Никви ръкавчета. Потници, при това с дълбока изрязка под мишницата, за да не те притеснява точно там допълнително. Па и колелца да не стават.  Wink

Ходенето е с една дума казано - ритмично. В горещините не върви да ходиш бавно да сЪ влачиш оти ще се изпържиш ептени. Не върви и да препускаш - оти машинката ще прегрее и се получава сърцетуп. Затва се оди ритмично. Бързо без да тичаш. С потник. Може и по гащи само. Ма аз не съм пробвала досега. Joy Това за само по гащете де имах предвид. Инак останалото лично е изпробвано

Е го па тва, откАченото мойто дружче, иска да получа вЕрно сърцетуп, ама от смЕх, не от слънце.

Joy Joy Joy

# 474
  • София
СтефJoy, трябва да пишеш фейлетони!

# 475
М, Вени, ти сега и ти! Аз таман заФанах трилогия (озаглавена "Как изпедепца Стефка докат' свърши кризата") и ти сега ще мЪ разкандърдисаш за жанра.

# 476
  • София
Никогиш! Първо довърши трилогията, фейлетоните ше ги мислиш после  Joy!

# 477
Извинете ме, че не съм по темата Embarassed.
Стеф, Мастерче, може ли да ям киселото мляко вечер /по-късно!/ с овесени ядки Rolling Eyes?

Камче, в темата ме посъветваха да изкисна хубавичко контейнера. И го направих. Ама разбирай  с вряла вода отвън и отвътре ooooh!. Чак взе да излиза бъркалката свободно newsm78. И днес пуснах едно тесто пробно о имаше по-малко чернилка. И пак ще го измия оснсвно, докато паднат всичките нагари. Тъй че засега няма да купувам нова.

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 17:33 от polin_a

# 478
Поли,може!

Ох! ш'мА уморите тука бре! Умрях да сЪ хиля и с пчелите и представите за голото дупе и пчелите -стръвници...И за Пловдивското ходене по жегите.... Joy Joy Joy Joy Joy Брях! То било весело така бе  Crazy

# 479

Уф, отдъхнах си Outta Joint.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт