Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 325
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Обещавам да не моля никой да ми снима ледовете в Аляска, щот не щъ да си помислям кво шъ съ случи после.   ooooh!
  Joy Joy Joy
Нали поне пирамидите видя. Там бяха все още... Joy

Щот не те помолих да ги снимаш, за тва още си бяха там.  Laughing

# 556
Стеф знам ви белите плочки на центрото и кво топло е там сЪга  Mr. Green

Пол, кво правиш?

Вени бях рзбрала, че имаш проблем с колата, честито , че не е повече от 600лв Mr. Green

Как ми се кара кола............липсва ми зелената барака  Heart Eyes Питам кръсницата ми след като се върнахме от екстремните преживявания: Караш ли в БГ кола, а тя: Не ми прябва екстремно преживяване, то да караш там е страшно  Joy
Не сме ли печени, опечени и твърди като камък? Можем всичко и правим всичко...............

# 557
Някой има ли скайпа на Полка?
Има проблем с Форума, писах на Модовете, но тя сега не може да ми изпрати ЛС, трябва да й пиша там.
Дайте ми го на лични, моля.

# 558
  • София
Аз го имам, Джулс, сега ще го включа и ще ти го пратя на лични Peace.

# 559
Само да пробвам дали ще публикувам.

# 560
  • София
Проба, проба, Орел вика Сокол  Joy!
Поли, успешно си публикувала!  Hug

# 561
Проба, проба, Орел вика Сокол  Joy!
Поли, успешно си публикувала!  Hug

С нов браузър съм - Опера bowuu.
Сега ще свиквам с него и дано няма проблеми.

# 562
  • София
Честито и със здраве да си го ползваш  Peace! Кажи как е след някой друг ден, като го празучиш.

# 563
Проба, проба, Орел вика Сокол  Joy!
Поли, успешно си публикувала!  Hug

hahaha Уникати!

Поли, радвам се, че вече нямаш проблем  Hug (Дано)

Джулс hahaha най-после разбрахме кой виновен за топенето на ледовете. Ти да си искала снимки на динозаври?  Mr. Green

Рейче, как ми е познато това "не ща да се връщаааам"  Crazy

Мацо, ако взема, че родя, да знаеш - ще те впиша като родител в акта за раждане и идвам към твоя край заедно да отглеждаме бебето   Hug!

Е, не  Joy Joy Joy

Ренка, дано вече си взела глътка въздух  Hug

Wish, няма се плашиш - само си приготви поредния пампрес, че от толкоз смях наоколо, често има аварии  Mr. Green

# 564
  • София
Джулс hahaha най-после разбрахме кой виновен за топенето на ледовете. Ти да си искала снимки на динозаври?  Mr. Green
Ха ха ха  Joy! Ако е тя, в петък ще взема детето на срещата и нека тя да му обяснява що ги няма динозаврите вече, че на мене ми писнА  Joy  Joy  Joy!

# 565
Джулс hahaha най-после разбрахме кой виновен за топенето на ледовете. Ти да си искала снимки на динозаври?  Mr. Green
Ха ха ха  Joy! Ако е тя, в петък ще взема детето на срещата и нека тя да му обяснява що ги няма динозаврите вече, че на мене ми писнА  Joy  Joy  Joy!

Ма, що не си казАла до ся, бре?
Ми, кажи му: "Щот леля ти Джул е поискала снимки и е станАло Второто пришествие, за тва!"
И да видиш как милото детенце ще ококори ей такива очички  Shocked и повече нивгаш няма да те пита!
  Joy

# 566
  • София
Джулс, не смея да заФана темата, че веднъж ме пита дали по мое време е имало динозаври  ooooh!! А от една седмица ме преследва с въпроса "Кой е на Брат Пит брат му!"  ooooh!! Сериозно ви говоря, не се бъзикам  ooooh!! Та, ако имаш яснота и по другия проблем, моля те, пиши ми  Joy Joy  Hug!

# 567
Забравих да ви се оплача - влязах в Пикадили за бутилка мляко и оставих 13 лв... а джапанки, а бръсначка, а това, а оновааа  ooooh! Как може да съм с толкова широооооки пръсти  Rolling Eyes

"Кой е на Брат Пит брат му!"  ooooh!!
 Joy Joy Joy

Вени , как ги ражда това дете?!  hahaha

# 568
Джулс, не смея да заФана темата, че веднъж ме пита дали по мое време е имало динозаври  ooooh!! А от една седмица ме преследва с въпроса "Кой е на Брат Пит брат му!"  ooooh!! Сериозно ви говоря, не се бъзикам  ooooh!! Та, ако имаш яснота и по другия проблем, моля те, пиши ми  Joy Joy  Hug!

Ооо, мноу си застреляна!
Ма, как мое да не знаеш кой е на Брад Пит брат му, мориии?
Ми, тва и първолаците го знаят - Пит, кой друг?
На Брад кой да е, освен Пит?

А за динозаврите - не знам, ти ше каеш имАло ли ги е по твойто време.
  Joy

# 569
  • София
В големите магазини фалирацията е пълна  ooooh!! Виждаш сто хиляди неща и всичко е от първа необходимост  Mr. Green!

Не знам, Джес, чул ли го е някъде, прочел ли го е, обаче ще ме побърка! Викам му "Знам коя му е бившата жена, знам настоящата, и деца много има!", а то не и не, кой бил брат му  и туй то hahaha!

Ха ха ха, Джули, ша му кажа  Joy! Хем знам, че на хан Аспарух първото име е Хан и пак не се сетих, начи hahaha!

Общи условия

Активация на акаунт