Слънцезащитен крем за лице

• 129 575
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
Получих мостри от козметичката ми, тепърва ще се зареждат при нас в някои аптеки - като консистенция са леки, има и тонирани кремове, харесват ми Peace
Явно са турска марка - само такива линкове ми излизат с търсачката Peace

# 481
Елеа имат нов 50 фактор , някой ползвал ли го .

*Biskvitka*, защо си цяла година с толкова висок фактор ?

# 482
  • Велико Търново
Защото съм много бяла и предразположена към появата на петна Confused преди две години, през пролетта такова голямо петно се беше заформило на челото ми, че се виждаше от километри ooooh! откакто ползвам целогодишно висока защита, нямам проблеми Peace

# 483
Защото съм много бяла и предразположена към появата на петна Confused преди две години, през пролетта такова голямо петно се беше заформило на челото ми, че се виждаше от километри ooooh! откакто ползвам целогодишно висока защита, нямам проблеми Peace

Моята кожа е същата. А и съм с лунички, което автоматично означава, че е задължителен за мен високия фактор  Peace
За сега съм се спряла на емулсията на авен 50+, но ме заинтересува турският крем, който споменаваш. Да разбирам ли, че от него кожата не мазнее?? Благодаря

# 484
Моята дерматоложка ми каза, че номера фактор, примерно 50+, го умножаваш по 3 и резултатът, в случая 150, е броя на минутите, в които кремът ти действа.
За съжаление това не е вярно, макар да идва от дерматолог. Факторите дават процент пропускливост на покритието, т.е. каква част от лъчите ще проникнат в кожата. Независимо дали продуктът е с фактор 10 или 50+, трябва да бъде подновяван на около 2 часа, тъй като после просто спира да действа.

възможно е Пух. Аз само споделям  Blush

# 485
  • Велико Търново
wera88 , вече пробвах три вида кремове Соланте / в аптеките се предлагат/, много съм доволна , не мазнеят, не белеят - със сигурност ще си взема опаковка в пълен размер Peace

# 486
*Biskvitka какви са цените на тези кремове?
Редактирам се видях ги във Фрамар,цените са им високи за мен.
Някакви отзиви за този крем,с доста добри характеристики е,а и цената е много добра
http://www.kozmetika.bg/show/BIOTRADE/59412_MELABEL-SUN-%D1%81%D … %B5%D0%BC-SPF-30/

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 09:15 от Gali D

# 487
  • Велико Търново
Уау......те наистина били високи цените Shocked /макар, във Фрамар винаги да са завишени, но колкото и да е, не повече от 5-6 лв. ще е разликата Thinking
Аз имах няколко мостри и не съм гледала изобщо в аптеките кое колко струва Confused Вярно, че са по 150мл., не е като 40-50 мл., както при масовите....

# 488
  • София
Помните ли колко струваше екрана на clarins миналста година? В момента е с цена 78 лв... 30 мл слънцезащита за тези пари?! Имам спомен че беше към 50 лв преди.

# 489
Помните ли колко струваше екрана на clarins миналста година? В момента е с цена 78 лв... 30 мл слънцезащита за тези пари?! Имам спомен че беше към 50 лв преди.
Мен преди месец тази цена ме спря да го взема и поръчах Clinque City Block SPF40. Дадоха ми мостра в БЗ от Кларанс, но и с него си лъснах и за това избрах този на Клиник.

# 490
Като ползвате слънцезащитен под него слагате ли крема, който си ползвате принципно?

Аз имам лека драма с това - не се ли получава много мазане на лицето с два крема  Grinning
Лятото ползвах само слънцезащитен на Биодерма, но ми идва малко длъжко времето да не си ползвам моите си кремове.

# 491
  • Бургас

Ммм, не, винаги си е бил толкова, поне през последните 2-3 години.  Rolling Eyes

# 492
Като ползвате слънцезащитен под него слагате ли крема, който си ползвате принципно?

Аз имам лека драма с това - не се ли получава много мазане на лицето с два крема  Grinning
Лятото ползвах само слънцезащитен на Биодерма, но ми идва малко длъжко времето да не си ползвам моите си кремове.

От дерматоложка знам , първо крема за лице, отгоре фактора.

# 493
Според мен зависи от нуждата на кожата и от състава на кремовете. Някои продукти освен фактор имат и антиоксиданти и хидратанти и са подходящи за самостоятелна употреба през деня, някои са направени да действат само за защита и трябва да се хидратира преди тях. Трябва да се четат упътванията на продуктите и да се прецени индивидуално.  Peace

# 494
  • Велико Търново
Да, и аз нанасям слънцезащитния след дневния крем, но както писа gevestra , някои слънцезащитни стават за самостоятелна употреба - с такъв мисля да процедирам лятото, сега си нанасям два крема Wink

Общи условия

Активация на акаунт